ראית עכשיו את הסרט הרבעי ו..

Vapory

New member
ראית עכשיו את הסרט הרבעי ו..

אני חייב לציין שהסרט פשוט מדהים, למרות שצוות רוקט לא כ"כ משמעותיים שם. הסרט השלישי והשני היו טובים יותר אבל בכל זאת סרט יפה. עכשיו אני רק צריך לראות את הספיישל של ראייקו. כמה שאלות: 1. בגרסה שראיתי לא היה את הסרט של פיקאצ'ו לפני. מישהו יודע איך קוראים לסרט שהיה? אם אפשר באנגלית. 2. איך זה הגיוני שסאמי הוא פרופסור אוק? הוא לא נעלם? 3. האם יצא סרט חמישי לפוקימון? אם כן איך קוראים לו באנגלית?

karish patish

New member
אני לא יכול לענות לך על השאלות אבל

גם אני ראיתי את הסרט הרביעי היום בבוקר וזה היה באמת יפה אבל לדעתי הסרט הראשון היה יותר יפה.

Houndour

New member
תשובות לשאלותיך: ../images/Emo79.gif

1. הסרטון הזה לא יצא באנגלית.. בתרגום מיפנית זה "פיקאצ'ו משחק מחבואים" (?) 2. הגיוני... הוא עבר מהעבר להווה וחזר אח"כ לזמן שלו... הוא לא נעלם.... 3. יצא כבר סרט שביעי לפוקימון.. הסרט החמישי הוא Pokemon Heroes (?) אגב, הסרט הרביעי גרועעעעעעעעע!!! האנימציה חמודה אבל.

livnatkris

New member
רמי ../images/Emo29.gif

נכון אתה מסכים איתי שהספישל של ראיקו הכי יפה מכולם @__@

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo182.gif

ואתה מתכוון כמובן למיאקה הדמות המהממת בתמונה ^__^

Thestral

New member
אני מסכים ש../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

צוות רוקט די איבד את התפקיד שלו בתור תפקיד ראשי לקראת העונה השלישית והפכו להיות אתנחתא קומית סתמית, שזה מעצבן
יצא סרט חמישי pokemon heroes [פוקימון הירוס]

Yuske

New member
אכן

צוות רוקט נהיה עכשיו סתם להעביר זמן בסדרה. גם בסרט השישי הם עושים ממש אבל ממש כלום!

livnatkris

New member
XD ../images/Emo29.gif

אני עוד זוכרת את הפרק הראשון (כי יש לי אותו מוקלט XD) איך הם הציגו אותם בתור מפחידים והרעים העיקריים!

ff5

New member
צוות רוקט עכשיו נהפך כבר למבדר ולא,

לרשעים הראשיים
. בכל סרט עכשיו, עושים רשעים אחרים והם רק כמבדרים. בכלל, בסדרה, חוץ מלעשות שטויות כדיי לתפוס את פיקאצ'ו (ובד ובדד להצחיק), הם עושים מעשים רעים?
בהתחלה, הם אייכשהו היו רעים, חוץ מפיקאצ'ו היו להם עוד דברים בראש, אבבל עכשיו?! כלום. בכלל, אני רק מרגיש איך פוקימון הולכת ונהרסת. העונה הראשונה, השניה השלישית וחסל, לא צריכים את השאר! הן רק גרמו לפוקימון לההרס. בכלל, עשו כ"כ הרבה פוקימונים, ובל עונה, מראים רק, אולי כשליש מכולם כשחקנים ראשיים בסדרה. רובם סתם כרקע, וחלקם בכלל לא. עם ה150 הראשונים היו יכולים לעשות, הרבה יותר משתיי עונות. השליששית, הרביעית וחמישית, בקושי הראו את כל ה100 החדשים. זה נמאס שיוצרים מלא פוקמונים (שחלקם כבר נראים כדיג'ימוניםO_O) ומראים רק כשליש כרשאים.

livnatkris

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo29.gif

כשהיה את הספישל של ראיקו, הבנתי כמה התוכנית הזו היתה יכולה להיות רצינית ודרמטית...ואני עוד חשבתי שיעשו עונה עליהם שתקרא עונת הקריסטל ...

ff5

New member
לא ראיתי אותו../images/Emo138.gif../images/Emo73.gif.

פוקימון באמת היתה יכולה להיות רצינית ודרמטית, רק אם היוצרים היו נותנים לה אפשרות. במקום זאת, הם החליטו לעשותה תוכנית תינוקית, שהעיקר הוא שאש יהיה מאסטר ויהיו לו הרבה פוקימונים. בנוסף, ליצור מ-ל-א פוקומונים, שחלקם ממש לא נראים כפוקימונים. אני ממש פוחד לאיך תיראה המאיה הבאה, שכבר בטח תכלול מלא פוקמוני 'תינוק' חדשים.

ff5

New member
אני בןX_X;;;../images/Emo138.gif../images/Emo73.gif.

איך אראה אותו? (מסר..)

למעלה