ראי-נוע

מה ה מצב

New member
ראי-נוע

נכון שיש המון יתרונות לקריאה באנגלית אבל הבעיה שלא כולנו כאלה מוכשרים... אז מצאתי ספר ששווה יותר לקרוא אותו בעברית!! בספר ראי-נוע יש הערות של המתרגם בסוף והוא מסביר את כל הפרודיות ועל מי בנויות הדמיות... זה נורא נחמד. חוץ מזה שזה ספר מצחיק ביותר. עם הגיבור (ששכחתי איך קוראים לו) שכל הזמן דואג שהציון שלו יהיה 84. אהבתי. יש סרט עם רעיון דומה שיצא לפני כמה חודשים- מארגן המסיבות נראה לי קראו לזה... הולי-ווד בסרט של הווליווד...

BearHelm

New member
אה!אה!

מה שנכון נכון.אבל יש ספרים שלא יצאו בעברית ולא שוה לחכות לזה כמו למשל the truth שהוא ממש טוב

Athaclena

New member
סלאם עליכום

ברוך הבא. מי אתה? מה שמך? בכרטיס האישי שלך לא כתוב כלום... כנראה שזה בגלל שאתה לא רוצה שנדע מי אתה ומה שמך וכו', אם זה ככה אז אתה לא חייב לענות על השאלות (הן מפגרות גם ככה). אולי עדיף שאני אתחיל ממה שאני כן יודעת עליך: אתה חדש בפורום אתה מסוגל לקרוא באנגלית ובאמת עושה את זה קראת את the truth ואת ראינוע אתה אוהב לכתוב הודעות שהכותרת שלהן היא אה-אה או הא-הא או מה שזה לא יהיה. למה הבאת דוקא את "האמת" כדוגמא? בגלל שזה הכי חדש שקראת, או בגלל שזה הכי טוב שעוד לא תרגמו?

BearHelm

New member
אה!אה!

איזה מבול של שאלות.אז קודם כל אני יוסי ואני בחור דתי בן 20 ובאמת אני קורא די הרבה באנגלית ובעברית. בקשר לthe truth אז הוא לא הכי חדש שקראתי באנגלית אבל הוא פשוט חזק. עכשו תורך לספר קצת.

Athaclena

New member
טוב, רק בשבילך

אני רחל, בת 22 וגם דתיה (כמה מפליא) אני קוראת כמעט רק באנגלית, ואת טרי פראצ'ט בהחלט רק באנגלית. חזק - כן, אני מניחה. אבל אני מעדיפה את small gods בתור ספר חזק. אולי את men at arms. קראתי את כל ספר עולם הדיסק חוץ מmonstrous regiment וthe wee free men, וגם יש לי את כולם (לאחר שהביאו לי את thief of time לאחרונה). או שיש לי את כולם אבל חלק מושאלים...

BearHelm

New member
מצטער

על האיחור אבל הייתי בהפגנה.אני דווקא קורא רק בהשאלה מחברים או מספריות כך שפה ושם יש ל י קצת חורים בהשכלה

Athaclena

New member
אתה לא צריך להצטער...

כל אחד בא לבקר בפורום כשיש זמן. הערב, לדוגמא, אני לא אהיה ובבית ולכן גם לא בפורום. אז גם אם תענה לי אני אחזור אליך מאוחר, אני מקווה שתשרוד את זה
אני הייתי קוראת מספריות ועכשיו קוראתכמעט רק מחברים - מה עוד יש? לקנות את כל ספרי פראצ'ט זה עסק של לפחות 1000 שקל, מי יכול להרשות לעצמו דבר כזה? לי יש את רובם כי קניתי אותם לאט לאט ב-6 השנים האחרונות, קנו לי חלק למתנה ואת השאר ניסיתי להשיג בזול.

BearHelm

New member
נחמד נחמד

אני פשוט מבזבז את הכסף שלי לפני שיש לי מספיק בשביל ספר.ועכשו בישיבה כמעט אין לי זמן לספריות.אבל אני משתדל

Athaclena

New member
איזה ישיבה? הסדר או גבוהה?

בטח "חוק דתיים שלובים" יפעל פה איכשהו...

BearHelm

New member
כרם ביבנה הגדולה מכולם

ואם חס ושלום את לא מכירה אז זו ישיבת הסדר.אם ישיבות ההסדר.דרך אגב ההצעה עם הסורק עדין בעינה או שסתם ניסית לסחוט מאיתנו ברכות?אל תיעלבי אני פשוט נהנה להיות ציני.

Athaclena

New member
אני מנסה להיזכר מה שמעתי על זה...

אבל אני לא מכירה אנשים משם. רק מעתניאל, ואחד בגבעות, אחד בירוחם, אחד בקריית שמונה ואחד במעלה אדומים. ושכחתי, אחד משעלבים. בן 20 - אתה לא אמור להיות בשיעור ב' (בצבא)? או שהלך לי החשבון? העליתי תמונה!! אתה פשוט לא הסתכלת... ציניות זה טוב, תשאל את ויימס (האיש סאם או חברת הפורום) אפילו

BearHelm

New member
קודם כל

אני גולש מהסלולרי סתם בשביל ההתלהבות זה הנוקיה החדש אז קצת קשה לי לראות תמונות.ובקשר לצבא אז אני במרץ מתגייס כנראה לגולני.

Athaclena

New member
מה מהסלולרי? ../images/Emo12.gif

אין לכם מחשבים בישיבה???? אני זוכרת את הימים שזכרתי בע"פ את 6 המספרים של הטלפונים הציבוריים בשבי חברון, כי למי היה אז פלאפון? זה היה ב1998, דרך אגב...
וחוץ מזה אני מכירה 2 בני"שים (אחד השתחרר, אבל לא נורא) שיש להם מחשבים ניידים והם לומדים איתם... ואולי גם מתחברים מהם לאינטרנט

BearHelm

New member
בעיות תקציב גבירתי

וחוץ מזה אם היה לי מחשב נייד לא הייתי רואה את בית המדרש מבפנים. ככה אני עדין לומד די הרבה.וגם כשאני חוזר הביתה אין לי אינטרנט כי המשפחה שלי חרדית.ושוב פעם:מה עם הסורק? מצטער על הניג`וז אבל אם היית רואה את הציורים של חבר שלי היית מבינה.

Athaclena

New member
אבל מחשב נייד זה בשביל ללמוד!

הרבה יותר קל ללמוד מספר ומחשב (שעליו יש את כל הספרים ביחד) מאשר מ-2 ספרים, במיוחד עם הגודל הרגיל של ספרי קודש... זה לא מניסיון, ככה אמרו לי. אני לא לומדת תורה, אני לומדת טרי פראצ'ט
מה זאת אומרת מה עם הסורק?

BearHelm

New member
אז קודם כל נענה על ההודעה הזאת

אני לא רוצה להתרברב אבל למדתי כבר די הרבה זאת אומרת שאם יהיה לי תירוץ טוב כמו מחשב ניד אז אני לא אלמד. לצערי,אני חיב להוסיף.בקשר לסורק התכונתי שאם ההצעה שלך היתה רצינית אז אם את גרה במרכז או בסביבות רחובות אני אשמח לבקר עם הציורים של חברי.

Athaclena

New member
בפתח תקוה

אז תבוא ותביא את הציורים. אה כן, וגיליתי שפגשתי לאחרונה איזה חוצניק מכרם ביבנה, פשוט לא זכרתי את זה. אבל אמרו לי שהחוצניקים הם בנפרד... יא צעיר, רק בשיעור ב' וכבר אומר שלמד הרבה
. אני מחכה, כשתגיע לשיעור ה' אני אזכיר לך מה אמרת ונראה מה תגיד
הפעם האחרונה שלמדתי היה לפני 4 שנים, מאז ממש בקושי.

BearHelm

New member
מצטער על הנטישה הפתאומית רחל.אבל

אני חייב לעוף לשחק כדורגל אני אחזור עוד שעה וחצי עד שעתיים.

Athaclena

New member
כדורגל??

אתה לא ישן בצהריים?? אבל בטח, בכיף, אלה החיים שלך

למעלה