ראלי ליון

Israel Dac

New member
ראלי ליון

האם מישהו השתתף בראלי ליון שמארגן אלי דולב ? אם כן - ספרו חוויות. איך יוצרים קשר עם אלי דולב ?

תאריך לראלי

הראלי מתוכנן בין התאריכים 3 ליולי 2002 ו10 ליולי 2002 ס"ה כשבוע כ-20 +/- שעות טיסה סה"כ הלוך חזור ( תלוי בסוג המטוס ) כייף לא נורמלי ( כמובן תלוי במשתתפים ) תשאל את צבי ברק יגאל

ראלי לאיי יוון

תוכל לקרוא רשמי מסע בפורום של IOL או להכנס לאתר שלי וכם לראות תמונות www.pes-con.com/yigal/index.htm אשמח לענות על שאלות ספציפיות ולתרום מידע מתוך ניסיון השתתפות ב2 ראלים לאיי יוון עם מטוס זלין

ניסיתי להכנס לכתובת הרשומה -

וללא הצלחה. אומנם האתר נמצא אבל לא עלה ???????????????????????

תמונות מהראלי I ו- II

לאורי שלום תנסה דרך דף הבית הראשי www.pes-con.com משם לאחת הגרסאות עברית/אנגלית לדרך הכפתור ."הפינה של יגאל" בהצלחה יגאל

נכנסתי, קראתי נהנתי.

בהחלט חושב על זה להשנה. אני מבין שאתה המארגן. אצור איתך קשר תודה

ראלי

אני לא המארגן. מארגן את הראלי אלי דולב טלפון ודואל תמצא באחת ההודעות הקודמות. אני סתם משתתף. בראלי הקרוב - בפעם השלישית. בכל הפעמים נהנתי, כמובן במיוחד מהטיסה אבל גם מכל המסביב וגם מהשהיה והחניות והאוכל והחברה וכו´ וכו´ ממש חוייה נהדרת גסטרונומית וגם תירותית.

hanani12

New member
יופי של אתר

מברוכ על האתר. תמונות מעלות זכרונות..... נתראה בראלי הבא

מדבר או עושה?

נו ? תתחיל לעבוד ולהרשם מספר המקומות מוגבל לצפה לראותך יגאל

מוגבל

למיטב ידיעתי מספר המטוסים המשתתפים מוגבל ע"פ מגבלות של רשויות יוון גם בטח בגלל שהמשתתפים מקבלים פטור מאגרות נחיתה וכיוצ"ב בטח גם לא נרצה לחכות לך בכל תחנה יותר מידי עם הP92 ??? פרטים מלאים ואפשרות להשתתף עם P92? מה שזה לא יהיה ? תוכל לקבל מאלי דולב מארגן ואדמינסטרטור של הראלי כתובת וטלפון באחת ההודעות הקודמות

גד יצחק

New member
ראלי לסיציליה

טסתי במסלול הראלי המתוכנן של אלי דולב לפני כ -4 שנים (מטוס בודד)ואני ממליץ מכל לב על המסלול קורפו וסיצליה איים משגעים רק תשרינו לפחות יומיים לכל אי אז הרבה הנאה למצטרפים.

למעלה