ראלי מטוסים חד מנועיים ליוון

ראלי מטוסים חד מנועיים ליוון

כאות מחאה על הראלי שמאורגן באגודה בתשלום, אני מארגן ראלי מטוסים חד מנועיים לאיי יוון כולל, רודוס, מיקונוס, וסאן טוריני ואולי סאמוס. הראלי כולל את כל הטיפול בענין חינם אין כסף, כולל הדרכה קרקעית במקומות הביקור לאלו שלא מכירים ורוצים. אני מניח שבראלי גם ישתתף חבר שלי שיערוך ערב/י ציסבטים עם בדיחות על פולניות מהספר ששכתב (טרם ביררתי עם הוא מסכים). אנשים המעוניינים יתחילו להרשם אצלי בהקדם ,אני חושב שראלי הכולל שבעה עד עשרה מטוסים הוא מספיק. התנאים: 1. אין ולא יהיה כל תשלום לאף אחד מהמארגנים או המשתתפים. כל אחד מהמארגנים שיתנדבו לעזור לי יהיה על בסיס התנדבותי בלבד. 2. הראלי פתוח רק למטוסים חד מנועיים לא מתקדמים במיוחד, רצוי במהירות באזור ה-100 קשר IAS. 3.התאריך טרם נקבע, אך מדובר על סוף חודש אוגוסט, או תחילת ספטמבר. 4. כל אחד מהמטוסים שיצא לראלי יהיה בלא יותר מכ- 5 שעות טיסה עד כ - 10 שעות טיסה מאז הביקורת 50 שעות ואשר כללה גם ניקוי מצתים (מי שלא מבין יקבל הסבר אישי) 5.ננסה גם להביא בהזמנה לא תשלום מכונאי למקרה צרה. 6.מפות, אמצאי הצלה וכו כל אחד יצטרך על חשבונו להשיג מפות רלבנטיות, אך כאמור ללא תשלום והתחייבות יתכן ואוכל לעזור בנדון. 7.תנאי עקרוני, לא תהיה למשתתפים זכות להתווכח על המסלול, אני אקבל הצעות מהמשתתפים לגבי החלטה על האיים, אבל רק אני אחליט על היעדים, לא בגלל שרציתי להיות רודן, אלא כי אחרת אי אפשר לנהל עסק כזה. אני מצידי, אנסה לפעול על חשבוני להקטנת אגרות הנחיתה לצרכי הראלי באם יתאפשר לי. 8. באשר למלונות, אני אשמח לעזרה ממתנדב ששולט בענין יותר טוב ממני. 9.אני לא מפרסם בשלב זה את הטלפון שלי כאן, אבל מי שמאוד ירצה לדעת, יוכל לברר אצל כאלו שמכירים אותי. אבל אפשר להשתמש באימייל שלי מותנה שלא מעבירים לי הודעות גדולות. בתחילת אוגוסט, אני עורך פגישה לנרשמים.

ראלי, הבהרות

הראלי יצא בכל כמות של מטוסים, אולי אם יהיו רק שלושה מטוסים, זה לא ממש יהיה ראלי, אז אנחנו נאלץ לשנות את השם למיני ראלי, או אם יהיו הרבה מטוסים, למאקסי ראלי. בכל מקרה, בסביבות סוף חודש יוני נערוך פגישה בנדון, אני אנסה לבקש מאוסי מאוויה שתאפשר לנו קיום המפגש באוויה. הפרטים יתפרסמו כאן בהמשך.

david m

New member
מה התנאים להצטרפות ?

יאיר שלום , ברכות על היוזמה . מה התנאים להצטרפות? האם אתה חייב לבוא עם מטוס ? האם אפשר להצטרף לצוות קיים ? אם כן מה העלויות ? בברכה , דוד מוטי

כן, ודאי שאתה יכול להצטרף, ישמחו.

תשאיר כאן פרטים איך להשיגך, אם אתה טייס, תוכל להצטרף לצוות ששוכר מטוס, או אם אינך טייס, תוכל להצטרף בודאי לחברה שרוצים לחלק את העלויות שלהם, אך, אל תנסה לחשוב שאתה יכול להשיג חופשה יותר זולה, תעופה כללית זה תמיד יותר יקר בהרבה, אבל הכיף גדול בהרבה יותר!!! אני עצמי בוודאי אקח את שני בנים שלי שיהנו להטיס בדרך, ואני לא טס יותר משלושה אנשים במטוס החד מנועי שלי. ככל שיתקרב המועד, אני אפרסם פרטים נוספים לראלי.

shocron

New member
האם אפשר להצטרף כתלמיד טיסה

אם יש מדריך שירצה לחסוך בחלק מהעלויות תמורת רישום שעות טיסה 055-669550 שחר

דעה הפוכה לחלוטין משלך

אני מבין שאתה מוחה בעיקר על התשלום של 550 ש"ח למטוס כדמי "אירגון". כאחד שמשתתף לראשונה בראלי מסוג זה, אני רוצה לומר שלארגן ארוע עולה כסף. האם אתה מוחה על כך שהאגודה לא מממנת את זה, או שאלי דולב כביכול לוקח כסף זה לכיסו???? מישהו הרי צריך לשלם עבור הקלסר מלא מאות דפי צילומים של מפות, דפיות, וכד´. מישהו הרי צריך לשלם עבור הטלפונים להשגת מלונות, מירשים, ויתור על חלק מהאגרות בחו"ל וכד´. אני טוען שמה שלא עולה כסף - לא שווה כסף. נקודה. לא מאמין בהתנדבויות למינהן, לא מאמין שמישהו יבזבז זמן ובעיקר כסף פרטי כדי לארגן ראלי לאחרים. הדגש על הוצאת כסף פרטי לטובת הכלל. אני כן מאמין שאם אני משלם עבור שרות ומקבל אותו כמו שצריך - אני הוא זה שיוצא מרוצה. לפי הפגישה הראשונה שנוכחתי אתמול, העבודה נעשתה כראוי, ואתה רואה שיש כתובת אליו אתה יכול לפנות ולא איזה חבורת מתנדבים בע"מ. אם מטרת ההתארגנות שלך שנעשית "בחינם" כל כולה לפגוע בראלי שזה מזמן מתארגן - חבל. אפשר וצריך לעשות ומי שמעונין לתרום מזמנו ומכספו - מוזמן. אבל, מבלי לפגוע בפעילויות אחרות. כדאי אולי שתבהיר נגד מי המחאה שלך. נגד אלי דולב או נגד אגודת התעופה? ב ב ר כ ה אורי אמיתי

ת ג ו ב ת י.

1. אני לא עושה שום דבר נגד אף אחד! 2. אני שאלתי בפורום לפני מספיק זמן להסבר מדוע אני צריך לשלם 700 שח ולא נעניתי כלל. 3. אני הייתי מעונין להשתתף בראלי כזה בשביל הענין החברתי , כי אני מכיר והייתי כמעט בכל איי יוון בחלקם עשרות פעמים ובחלקם מאות פעמים. 4. מכייון שכך, רציתי להכין בהתנדבות ראלי כזה ללא תשלום כלל. ואני מבין מה שאתה אומר שמה שלא עולה כלום גם לא שווה, אבל תתפלא. אני לא מכריח אף אחד להצטרף. דרך אגב, סיכמתי עם אוסי מאוויה שנוכל להפגש אצלה לצורך הראלי. כאמור תאריך יקבע. בענין כרטיס הביקור הלא מושלם שלי, מצטער, שמי גלוי, מכירים אותי באוויה, אצל יצחקי, בכימניר, וגם במונאיר. אני ממילא לא נותן כאן את הטלפונים שלי, וגם לא את תמונתי ולכל מי שירצה באמת לדעת, יוכל להשיג אותי בקלות.

ראלי לאיי יוון

ליאיר שלום א. קשה להגיב למי שלא מכירים. אז למה אתה לא ממלא את הפרטים שלך בכרטיסך האישי כדי שנוכל לראות מי אתה ומה אתה ? ואולי זה בכוונה ? לפי נימת הדברים נראה לי שאתה צעיר ובלתי מנוסה. כמו שאמיתי אמר מה שלא עולה לא שווה. יש לי רק דבר אחד להגיד והוא " אל יתהלל חוגר כמפתח" בטח למדת את הפרוש לאמרה זו לא כל כך מזמן בבה"ס ואולי לא הבנת בדיוק את הפרוש. כדאי שתקרא היטב את התגובה של צור ושל אמיתי בנושא. הם צודקים בהחלט. אני משתתף בראלי זו הפעם השלישית ואני כמוך מנסה לחסוך בהוצאות כמה שאפשר אבל יש מחיר לכל חיסכון. כנראה אתה עדין בשלב ( בגלל שכנראה אתה צעיר ) שבו אתה חושב כי " אם הוא הרוויח אז אני הפסדתי " הגיע הזמן שתצא מהתפיסה האיומה הזאת. גם אם מארגן הראלי "עושה" כמה שקלים מהאירגון זה לא אומר שאתה יכול להרוויח את זה או לחסוך את זה. דוגמא קטנה... מקובל בתיירות כי מנהל קבוצה מקבל לילה חינם על כל 10 לילות שרכש. נו אז מה ? אתה לא יכול בתור אדם פרטי לקבל 10% הנחה גם עם תעמוד על הראש. אני רוצה לראות את המכונאי שישלם 1000$ מכיסו בשביל להשתתף בראלי כזה ... ח י נ ם ובהתנדבות ... יופי שיש לך ניסיון באיים היווניים אבל זה לא הניסיון הדרוש לארגן ראלי אווירי.. תאום עם הרשויות... פטור מאגרות נחיתה... קשרים עם אגודות התעופה והטייסם המקומיים. כמו שצור אמר ס"ה אגרות הנחיתה הנחסכות מגיע לכ- 700$ . חסכון זה לבד שווה כל שקל שאתה כאילו משלם עבור הארגון זו דעתי וזה ניסיוני בקיצור נראה אותך ונדבר בספטמבר אחרי הראלי הראשון שארגנת, כולל תגובות המשתתפים. בכל מקרה עלה והצלח יגאל מירב

איכס

לא נורא שאתה כותב מכתב מלא שטנה לאדם שאתה לא מכיר, ומדביק לו "צעיר" כאילו שזה איזה חטא (ולא חשוב שאין קשר למציאות). אבל בסוף אתה עוד כותב בארסיות "עלה והצלח"? כמה שקוף הכעס המשתפך שלך, בלי שום קשר לכוונת הכותב ולנאמר! אישית, אכלתי מספיק את הסגנון הזה כאן בפורום. גיל יכול להיות רגוע, זה רק סימן שהוא בדרך הנכונה.

מיקי וגיל והראלי לסיצליה

נו מיקי כל מה שכתבתי היה ללא כל כוונות שיטנה ובאמת בלי כל ארסיות ושנאה. מי שרוצה לארגן שיארגן ולא צריך בשביל זה לקטול מארגנים אחרים. האיחולים להצלחה היו בכוונה אמיתית ומתוך ראיה כי כל המרבה הרי זה משובח השאלה הלא רלוונטית היא מה יקרה עם יכשל ? זה לא יקרין על אחרים ?? והסגנון הבוטה שלך לא מתאים למראך שראיתי במגידו אז למה להשתלך סתם אני עדיין חושב שהסגנון שלי היה מאופק ותרבותי ועדין אני חושב שהכיוון של גיל הוא נכון ואף אחד לא מנסה לעצור אותו כדי שיעבוד שיינסה ואחרי שהצליח יקטול אחרים ... ובעיקר שימלא את הפרטים בכרטיס האישי שלו בכדי שלא אעליב אותו יותר בתור " צעיר " היתרון של הצעירים הוא שהם נמרצים אבל... חסרי נסיון בתור עובדה ולא לשלילה פשוט אלה החיים.. והגיל במביא נסיון חיים.. ואי אפשר אחרת..

רן בג

New member
יגאל שלום.

הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להתנצל בפני מישהו. סגנונך תקני ועיניני ומעשיך יבורכו. כאחד העוסק בעשיה ציבורית דע לך שתמיד יהיו כל מיני גמדים שיבקרו אותך וינסו לבדוק אם אתה או מישהו אחר מורידים קופון. עובדה שכל המבצעים ש"הורמו" בענפי התעופה ודומיהם הורמו בזכות "משוגעים" לדבר שהמיכשול העיקרי שלהם היו כל מיני "יפי נפש" שעמדו בדרכם. אירגון ראלי נוסף ע"י גיל לא צריך לפגוע בכל פעילות זהה או דומה. תמיד יהיו "לקוחות" לשני המוצרים האלה. איחוד כוחות למטרה משותפת תמיד יהיה עדיף אולם מצד שני "קנאת סופרים תרבה חוכמה"...בהצלחה לשניכם.

לרן תודה ולגיל יאיר הערה

לרן שלום תודה על התמיכה ... אבל יש לי הרבה ניסיון עם "מכולת´ניקים" כמו שכולם יכולים לראות בכרטיס האישי שלי אני כבר לא ילד וראיתי דבר אחד או שניים בחיי... הם לא ירפו את ידי ... בתקוה לעתיד טוב יותר ולגיל ... לא צריך למסור בכרטיס האישי שום פרטים שאתה חושב שהם "סודיים" רק קצת רקע שנדע מי אתה. קשה נורא להתמודד מול אלמונימים.. וכל מה שאתה רואה כפגיעה אישית נעשה בתום לב מחוסר ידע שאתה גורם לה באלמוניותך

למעלה