ראמפייג' נגד פורסט

doom23

New member
ראמפייג' נגד פורסט

או קיי קראתי הודעה מתחת שאנשים חושבים שיש לפורסט סיכוי .... זה ממש מעניין אותי כמה מצפים שפורסט יקח את ראמפייג' ? כי לדעתי הניצחון על שוגון היה יותר זילזול של שוגון מאשר ניצחון של פורסט (למרות שהניצחון בסופו של דבר היה טאפאאוט ונתן שוק לMMA ) קשה לי להאמין שהוא מסוגל על ראמפייג' גם בקרקע וגם במכות ... נראה לי שפשוט יהיה שם רצח חחח אז תנו דעות מה נראה לכם יהיה שם ?

t-man

New member
שאלה קשה-אני אלך עם הלב ואתן את הקרב

לפורסט-אני בטוח שהרבה חברי פורום לא יסכימו איתי אבל יש לי תחושה שהוא יפתיע.

JayneCobb

New member
כמו שאמרתי הרבה בעבר...

היופי בספורט הזה הוא שסיכוי תמיד יש...אבל תמיד... השאלה שצריכה להישאל היא : עד כמה הסיכוי גדול? במקרה הזה הייתי נותך לראמפייג' ...70:30 ואני אוהד ענק של פורסט...אבל זה נראה בקרבות האחרונים של ראמפייג' כאילו הוא מצא חלק מהביטחון שהיה חסר לו בימי פרייד בחלק מהקרבות,ובגלל זה נהיה יחסית קשה לנצח אותו... הבעיה היא שפורסט גם משתפר מקרב לקרב.... אני עדיין מאמין שראמפייג' יקח את הקרב,אבל בהחלט ייתכן שתהיה לנו עוד הפתעה ענקית...

גיא ע

New member
עם כל הסימפטיה לנשמה וללב של פורסט

קשה לי לראות אותו מנצח את ג'קסון. רק אם ג'קסון יחזור חלוד ולא בכושר מהפציעה אז יש לו סיכוי.

talhorm

New member
בשבילי

לא אכפת לי מי ינצח, אני כ"כ נטרליי בקרב הזה... אני אוהב את שניהם, אולי את פורסט קצת יותר אבל אני אוהב מאוד אלופים יציבים, שלא מפסידים מהר את התואר, וגם אני מאוד רוצה לראות קרב של ראמפייג' נגד וונדרליי 3 בעתיד... ועל התואר רצוי. בכל אופן... דעות מה בתכלס יקרה? לדעתי ראמפייג' ינצח, בTKO, זה לא יגיע להחלטה למרות שלקרב הזה יש פונטציאל גדול להגיע להחלטה, אם אני טועה ופורסט ינצח, אז בשבילי הוא יהיה מספר 1 בעולם בLHW, כי הוא כבר ניצח את שוגן רואה שכולם החשיבו אותו למספר אחד בדוויזה, וכרגע ראמפייג' נחשב למספר 1 בדוויזה, אז ניצחון עליו, פורסט בטופ העולם, וזה יהיה די מגניב. בכל אופן לא משנה את דעתי, ראמפייג' בTKO, לא "רצח" כמו שאתה חושב, פורסט יתן פייט אבל בסוף יובס. וWIN OR LOSE, לפורסט גריפין עדיין יכול להיות עתיד מאוד ורוד בUFC, הוא עדיין צעיר, כנ"ל ראמפייג'.

favor

New member
בדיוק מה שאני חושב

לדעתי ראמפייג' ינצח בכל אופן.

למעלה