ראסטה

ירדנעע1

New member
ראסטה ../images/Emo15.gif

אני נורא רוצה לעשות רסטה אחת,צבעונית בשיער. נדמה לי שזה משיער סינטטי. מישהו יכול לספר לי מה בדיוק עושים בזה,מה הנזק שנגרם לשיער,מחיר ממוצע,ומקומות שאפשר לעשות בהם? ולמי שיש תמונה גם יעזור:)

קטקטXD

New member
ראסטות עושים מהשיער שלך..

זה כל מיני חומרים- בינהם דבר- מרוחים על השיער ומתבצעת הפעולה שעושה את הראסטות. יש כאלו קבועות שלא תוכלי להוריד (אם לא תעשי קרחת או שתחכי שהשיער יגדל) ויש כאלו לכמה ימים :)

ירדנעע1

New member
הזהו../images/Emo15.gif

שאני מדברת על כזה משיער סינטטי ואני לא רוצה כל השיער,רק אחת,צבעונית,את יודעת כמה יכול לעלות?

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifלא נגרם נזק לשיער../images/Emo12.gif

מחברים לך עם צמה קטנטנה לשיער, ואז עם גומיה קטנה. כשאת רוצה להוריד את פשוט גוזרת בעדינות את הגומייה ופורמת את הצמה. מביאים לך עם זה גם דף הוראות איך לטפל בה
יש לי כזאת וזה ממש יפה, מומלץ

עונה....

יש כמה דרכים לעשות ראסטות...טבעיות ואת אלו שמוחים על השיער דבש וכל מיני דברים... ידיד שלי עם ראסטות טבעיות לגמריי...שעשה אותם מסריגת השיער בלי שום חומר או משחה עליו.... צבעים על ראסטות זה דיי הורס אני חושבת.... ואם את מכירה מישהו שיודע לעשות ראסטות אז זה יהיה מעולה,ככה לא תצתרכי לשלם... לגבי מחירים כבר ענו לך ....

למעלה