ראסטות... לא יודעת אם זה מתאים ל...

נ ו ר מ ה

New member
ראסטות... לא יודעת אם זה מתאים ל...

פורום הזה, אבל לא מצאתי פורום אחר שיותר מתאים לעיניין.... בכל מקרה, אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה... אני רוצה לעשות ראסטות אבל לא בטוחה בזה ב 40205933040% וחשבתי לעצמי "אולי אפשר לעשות ראסטות זמניות... כאלה שהן לא ממש חזקות..." אז רק רציתי לבדוק אם מישהו כאן שמע על דבר כזה... ואם כן, איפה לעזאזל אני יכולה לעשות?!?

shakedmish

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה

ראסטות זמניות.. שמעי אם את רוצה לעשות אז תביני שזה הלחמת השיער וכדי להיפטר מזה נידמה לי צריך לעשות קרחת...ככה שמעתי אני לא בטוחה אבל אם את אוהבת לכי על זה?! חיים פעם אחת לא?! ושינוי אף פעם לא מזיק יש לי ידיד שעה רסטות והוריד אותם..אולי לזה את מתכוונת ב"זמניות"

jennie 00

New member
../images/Emo66.gifאז ככה...

אני דיברתי עם ידיד שלי שלשום בדיוק על אותו נושא כי אני גם רציתי לעשות הוא אמר לי שאפשר "לפרק" ראסטה עד אחרי חודש כמובן שיתלש לך שיער וזה יהיה סיפור אבל זו אפשרות ואם את לא יודעת אם ראסטות יתאימו לך תנסי לעשות צמות(או משו בסגנון) בכול הראש תראי איך זה נראה ואז תדמייני שבמקום צמה שם יש לך ראסטה
[ד"א הידיד הזה כבר יש לו בעצמו ראסטות והוא עושה לאחרים אז זה לא סתם מישהו]

כנסי

יש זמניות ככה הם קוראים לזה שסתם מסובבים לך תשיער וזה לא באמת זה סתם לאירוע או משו אבל אם את עושה רסטות טבעיות בלי כל החומרים והכל את יכולה לפרק פשוט יתלש לך המון שיעער, כחי את זה בחשבון.... ותחשבי טוב לפני שאת עושה, שאת בטוחה עם עצמך. אני עשיתי ואני לא מתחרטת כי כבר מלא זמן אני רוצה לעשות ואני שלמה עם עצמי...והכל

../images/Emo29.gif תראי..

את יכולה לעשות ראסטות זמניות שקושרםי את השיער בצורה לא חזקה כל כך ובחפיפה הראשונה זה כבר נפתח לך. ואת יכולה להשאר עם זה כמה ימים. אם תראי שזה מתאים לך ותחליטי שאת רוצה לעשות ראסטות קבועות. אז תבררי הרבה הרבה לפני זה. אני עשיתי באיזה מקום בת"א...לפני חודשיים.. והם הרסו את לי את השיער..הוא עוד לא חזר למה שהוא היה. ואני מחכה קצת ואז עושה שוב אצל מישהו יותר טוב. יש כמה שאני מכירה שעושים הכי טוב בארץ. ובחנות בת"א בקינג גורג 10 הם גם עושים שם באמת עבודה מצוינת ושם הם גם עושים ראסטות זמניות שזה לוקח בערך שעה. וזהו. זה האתר שלהם http://dredy.co.il/ ועוד אחת שעושה ממש מצוין יש לה אתר ואפשר לראות שם עבודות שלה דנה http://www3.colman.ac.il/tlv46/ אנלא חושבת שהיא עושה זמניות אבל תשאלי אותה חח ואי..נסחפתי

למעלה