ראסטות

• פותח הנושא Hipsh
  • פורסם בתאריך

Hipsh

New member
ראסטות../images/Emo32.gif

מישהו יודע איפה יש מספרות שעושות ראסטות בת"א?, באיזה ימים הן פתוחות (שישבת)?, עלות? טלפונים משהו? רצוי באיזור דיזינגוף סנטר תודה

AppIeyard

New member
אם אתה רוצה אז אני עושה ראסטות

ממש בזול דבר איתי במסרים

lefteye1

New member
יש לך

בקינג ג'ורג אחלה מספרה קצת יקרה אבל הם ממש בסדר. 5 דקות ירידה מאלנבי בקינג ג'ורג' מצד ימין

Hatsil yam

New member
קצת יקרה??

טוב שהם לא מגזימנים, את מדברת על דרדי נכון? הם לא מתביישים לדפק מחירים של 700-800 שקל בכיף... אני מכירה כמה שעשו שם.. לפחות התוצאות סבבה לגמרי

Eyedan

New member
יא מאן ראסטות לא עושה במספרה..

תפוס לך מישהו עם ראסטות ותבקש ממנו לעשות לך ראסטות תמורת סכום סמלי. הוא גם לא יקח לך הרבה כסף, גם יעשה לך באהבה את הראסטות וגם יצא הרבה יותר טוב מהראסטות שיעשו לך במספרה.

וירוסוס

New member
למה ילד פוזה? וראסטות עושים באהבה!

מה הקשר לפוזה?:\ בכל מקרה, היפש, אני במקומך לא הייתי סומך על כל ראסטה שאתה מכיר, אל תשכח שראסטות לא טובות יכולות להוביל לזה שתלך לגזור את השיער שלך:) וזה לא טוב(; תבחן כמה מקומות ליפני שאתה עושה, ובקפידה:)

Nofale

New member
לא אמרתי לך להפסיק עם הסמיילים ?!

אתה מפחיד אנשים:)

Eyedan

New member
למה פוזה ולמה בכלל שינאה?

אני בטוח שזה לא התפרץ מההודעה הזו שרשמתי כנראה זה משהו ששמרת. איזה פוזה יש עלי בדיוק? איך אתה יכול לשנוא מישהו שאתה לא מכיר?

jamesT

New member
לא שונא אותך או משהו

ואני גם לא בטוח שאתה ככה, סתם עצבנות של הרגע כנראה אבל אני באמת שונא את האנשים האלה שאחרי שהם התחילו לעשן אז פתאום הם שאנטים וזורקים מילים מטומטמות כדי לצאת ראסטפראיים או משהו כזה "יא מאן" ושטויות. לא יודע. הפוזה הזאת לא עושה לי טוב

למעלה