ראפודאלי

ראפודאלי

חבר'ה אני יודע שרוב הדי ג'ים לא אוהבים את השילוב בין דברים לא קשורים כגון ראפ ופסיכודלי אך בכל זאת אני חושב שזה שילוב יוצא דופן אני הכנתי אתמול רמיקס של ראפודלי ויצא ממש יפה !! הייתי רוצה למרות אי האהבה לסגנון הזה אולי בכל זאת מישהו יוכל להביא לי אתרים עם כל הנושא הזה של השילוב בין ראפ לפסיכודלי .. אני אישית עובד עכשיו על פרויקט הראפודלי הראשון שלי ובינתיים ממש יפה לדעתי .. אקפלה של שחורה עם סגנונות מוסיקה כמו skazi וכדומה אשמח לקבל תגובות.. Dj eRan T

דוגרי אני מכיר כמה רמיקסים

של שחורה ואלקטרוני אבל לא עם פסכודאלי אני מכיר את Beyonce vs Rune - Crazy In Calabria (Whitelabel).mp3 המלצה שלי חמודה מאוד

חח...אני זוכר שמעתי פעם רמיקס של

שיר ראפ עם קצב של אייזק יותר נכון בוטלג חח.. האמתי אני שונא את זה...זה כל כך מיותר וראפ פסיכודלי? אתה חולה נפש

ידעתי..

ישר חולה נפש למה שלא תתן לזה צ'אנס אתה יודע מה איך שאני ישחרר את הרמיקס הראשון שלי אני יעלה לינק ואני רוצה לראות מה תיהיה התגובה זה באמת צריך לבוא לזה קצת עם ראש פתוח אבל אני בטוח שאתה יכול .. ואדיר בקשר לשאלתך אני חושב שאת השם ראפודלי אני המצאתי אבל אנשים ניסו זאת בעבר על בטוח ..

אנשים .. כנסו

אשמח לקבל קצת יותר תגובות הצעות רעיונות דעות שאלות על כל הנושא Dj eRanz

זה די חמוד בס''ך

אני לדוגמא עושה רימיקסים של ניו יורק עם טיפה היפ הופ לדוגמא סימפלים או סקרצים

כמה מהדברים הראשונים של skazi היו

בסגנון שאתה מתאר פה - אני אישית לא אוהב את זה, אבל זה נשמע מאוד מעניין - תחפש בסולסיק skazi או funky beats overall. יש בסגנון הזה גם את superburger sound system שהם עושים את יותר רך מסקאזי.

למעלה