ראשד אבנס נגד צ'אק לידל ב-UFC 85

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
ראשד אבנס נגד צ'אק לידל ב-UFC 85

אבנס הוא האיש שנבחר להתמודד נגד לידל. זאת אומרת שהקרב שלו מבוטל נגד טיאגו סילבה ב-UFC 84 והוא קופץ ישר למיין אבנט. אבנס מחזיק ברקורד של 11 נצחונות ללא הפסד ותיקו אחד עם טיטו אורטיז. מדובר בלוחם לא הכי מלהיב ולא הכי כישרוני אבל אחד שניצח יריבים לא קלים: ז'ארדין (TUF), בונאר, לאמברט וביסבינג. מה אתם חושבים? http://www.sherdog.com/news/news.asp?n_id=11672

AmericanDragon

New member
אני מניח שזה הכי טוב שהם יכלו לתת../images/Emo45.gif

רציתי גם לראות את טיאגו סילבה, מעניין מי יהיה היריב הבא שלו.

talhorm

New member
גם היה לו KO נחמד בHEADKICK

בUFC... נגד שיין סלאמון אבל בסך הכל הקרבות שלו עם ביספינג וטיטו היו בזיון... בכל זאת מובן למה שמו אותו ולא את טייגו סילבה שהוא סטרייקר יותר אגרסיבי ונוסחה לקרב טוב עם לידל, לאבנס יש יותר סטאר פואר, אמרו שאולי הוא אפילו יקבל טייטל שוט... אז עכשיו אם הוא מנצח את לידל זה טייטל שוט על בטוח, אם לידל מנצח... אולי טייטל שוט ללידל?

e m z

New member
לא יודע על מה אתה מדבר

לדעתי, הוא ניצח את טיטו

talhorm

New member
אמרתי שהקרב היה ביזיון, לא נתתי דעה על התוצאה

אבל אם אתה מתעקש... לדעתי נעשה פה צדק כי טיטו היה צריך לנצח אם לא היה מינוס 1.

doom23

New member
טיטו ניצח את הקרב

סתם ההתבכיינו על נקודה .. כולם תופסים את הגדר ..

JayneCobb

New member
יש לתפוס ויש לתפוס

בתור מתאבק,הנשק הכי גדול של ראשד זה היכולת שלו להוריד אנשים לקרקע...אני לא יודע איך היו נגמרים כל ה TAKEDOWN ATTEMPTS שלו,אבל אני יכול להגיד בבטחה שלעולם לא נדע,כי מה שטיטו עשה היה פשוט לתפוס את הגדר,שוב ושוב,כל פעם שראשד נראה כאילו הוא הולך ל TAKEDOWN,וזה כבר קצת יותר מלתפוס את הגדר כשאתה בקלינץ' עם מישהו (שזה מה שרוב הלוחמים עושים)...זה כבר לקחת מהיריב שלך את הנשק הכי גדול,ובצורה לא חוקית... דמיין לעצמך שהיו מוצאים דרך כלשהיא (לא חוקית כמובן) למנוע מאנדרסון סילבה להשתמש ב ...MUAI-THAI CLINCH לא היית מתעצבן מזה ? לא היית צורח עד עמקי השמיים שזה אסור ושצריך להעניש את היריב שלו? זאת ההקבלה היחידה שעלתה לי לראש,אבל הנקודה היא כזאת : מה שטיטו עשה היה הרבה מעבר לממוצע,ולכן הורידו לו נקודה,לדעתי,בצדק...ולכן הקרב הסתיים בתיקו...נכון שטיטו כנראה היה מנצח,אבל אם הוא רוצה להאשים מישהו,שיסתכל במראה

doom23

New member
תלוי...

אם זה הנשק היחיד שלו אין לו מה לחפש באוקטגון :) אם מישהוא יצליח למנוע מסילבה להשתמש במואי טאי ...זה יהיה דווקא מאד מעניין (בצורה חוקית) תפיסה קטנה לא אמורה למנוע טקדאון אם לראשד אין כח להוריד אותו זה בעיה שלו אני זוכר את קוטור מפיל את כולם עם טייקדאון גם הם תופסים בשני ידיים את הגדר ...

אם טיטו לא היה תופס בגדר,

אוונס היה מוריד אותו לרצפה. משם, יש אפשרות ריאלית שהוא היה מבצע LNP עד סוף הסיבוב, או לפחות מספיק זמן כדי לנצח את הסיבוב. מכיון שמלבד הסיבוב בו הורדה הנקודה, טיטו ניצח סיבוב ואוונס סיבוב, מהלך כזה יכול היה להכריע את הקרב, ולכן הורדת נקודה מוצדקת ביותר. מעבר לכך, תפיסת גדר = לרמות (היא לא חוקית בUFC, ואין על זה ויכוח). אם אתה רוצה שאנשים לא ירמו, אתה צריך להעניש על שבירת חוקים.

asi123456789

New member
לפי דעתי הכל תלוי בלידל

אין ספק שהנוק אאוט של ריימפייג הכניס אותו לתקופה לא טובה וראינו את זה בקרב מול ג'רדין ולפי דעתי, גם בקרב מול וונדרלי הוא לא ממש כיכב. אם הוא יחזור לעצמו כפי שהיה לפני הקרב עם ריימפייג, אני לא רואה איך ראשד לא מקבל נוק אאוט.

גיא ע

New member
למרות שאני די מבב את אוואנס

אם לידל יתכונן טוב לקרב ויבוא מפוקס,ולא יזלזל כמו מול ז'אראדין, הוא ינצח

למעלה