ראשון ומה מתבשל?

ady18

Well-known member
ואצלי

בימים האלה חובה מרק חרירה צמחוני יצא טעים
ונשאר פלפל ממולא....
 

yair_bar

New member
מנהל
הבוקר הכנתי כבד עוף שיהיה לי לאכול בעבודה בימים הקרובים

יש עכשיו מבצעים מאד טובים על כבד עוף טרי.
&nbsp
אני קניתי 2 קילו כבדים נקיים וטובים ב-18 ש"ח.
&nbsp
אני מקפיץ במחבת על אש גבוהה עם מלח-פלפל, דבש ורוטב סצ'ואן קנוי.
&nbsp
10 דקות והכל מוכן ומחולק לכלים לאכילה בהמשך.
&nbsp
&nbsp
 

Maldini Girl

New member
שאלה בנושא כבד עוף

אתה אומר "שיהיה לי בעבודה לימים הקרובים". אתה אוכל אותם קרים? אם לא, איך אתה מחמם?
אני לרוב ממש נמנעת מלשמור כבד ליום אחרי (אלא אם כן אפשר לאכול קר) כי בחימום במיקרו/ מחבת הוא מתייבש.
 

yair_bar

New member
מנהל
אני מחמם במיקרו, אבל הוא לא מתייבש בגלל

שאני מכין אותו ברוטב עם מרכיבים מתוקים שהופכים את הרוטב למעט סמיך.
&nbsp
החימום של הכבד יחד עם הרוטב במיקרו מונע ממנו התייבשות.
&nbsp
באמצע החימום אני מפסי את הפעולה ועם כף מרטיב את הכבד שוב על הרוטב שבתחתית הכלי.
&nbsp
החימום לא לוקח הרבה זמן - בערך 2 דקות. אני לא אוהב לחמם במיקרו הרבה זמן
 

חנהפ

Active member
אמנם סינטה מזוגגת הכי טעימה טריה,אבל

נשאר משבת, אז מה לזרוק? חו"ח.. ארוחת צהריים להיום סינטה ממולאה ומזוגגת, יאמי
 

Maldini Girl

New member
אצלינו התחשק לי להרגיש את חנוכה

אז הייתה ארוחה "מטוגנת"- שניצלים, קצת לביבות תפוחי אדמה (פשוט כי נשארו איזה 2 תפוחי אדמה שהיה ממש צריך לסיים כבר) ואורז.
 

ady18

Well-known member
יום שני ומה נבשל?

מיט-בולס עם ספגטי אדום....
 

ybo4

New member
ואני חזרתי הביתה רטובה ועייפה

וטרפתי קערת מרק נהדרת, שחימם כבר החצי לפני שהגעתי.
מרק פשוט אך נפלא, שרק משתבח אחרי יומיים מהבישול:
- כרשה
- שורש סלרי
- ארטישוק ירושלמי (מספר שורשים קלופים וחתוכים לקוביות)
- גזר
- עדשים ירוקות (שבושלו כעשרים דקות לפני ונוספו למרק עם המים בהם בושלו)
- קישואים
 

mykal

New member
אינני מי שכתבה

אבל אענה לך כי אני מכינה אותו מרק,
מרקים שהבסיס שלהם ירקות והרבה ירקות שורש,
(מוסיפה בשביל גיוון כל פעם קטניה אחרת)
לא זקוקים לתיבול יותר ממלח ופלפל. יש לו גם טעם חזק ונעים,ןכמובן טעים,
וארומה נפלאה.
 

Maldini Girl

New member
נשמע נהדר. ממש עושה חשק.

 

ybo4

New member
אצלי תיבול למרק

כולל תמיד פלפל ומלח ולרוב גם כורכום.
לעיתים אני מוסיפה גם אבקת מרק - במקרה שהמרק כולל קטניות ממש אין בה צורך. מעבר לכך שהיא לא הדבר הכי בריא שיש...
 

Maldini Girl

New member
אצלינו היה אתמול

מרק מהמם שהבחור הכין עם עוף, עדשים כתומות ותפוחי אדמה.
קינחנו עם טארט טאטן וקרם פרש.
 

ady18

Well-known member
אתמול והיום

אתמול אכלנו מוקפת צמחוני עם צ'ילי קצת יותר פיקנטי מהרגיל
בערב אכלנו ביצים בקן
היום נשאר רק ירקות מוקפץ +שווארמה +טחינה ביתית....
 
למעלה