ראשון לציון עם גוש קטיף.

ראשון לציון עם גוש קטיף.../images/Emo104.gif

קודם כל אנ מקווה שא תמחקו את ההודעה הזאת מפני שהיא כביכול פוליטית.. בכל מקרה ביום חמישי הקרוב מתקיים מפגן ה100 !! מה זה אומר בעצם? זה אומר שביום חמישי הקרוב ב14/10/2004 כ"ט תשרי התשס"ב ה100! ערים בכל הארץ ייתיימו עצרות היזדהות עם תושבי גוש קטיף. כל העצרות יועברו בשידור חי לירושלים ובירושלים יהיו מאה מסכים שיישדרו את כל העצרות בכל הארץ. 100 העצרות ייעבירו מסר די ברור לראש הממשלה ולתומכיו. העם נגד התוכנית הלא ברורה הזאת שלא מבטיחה לנו שום דבר. (הרי לא כמו מצרים אנחנו לא עושים הסכם עם אף אחד. אנחנו בורחים!) אז.. מה זה קשור אלינו? בראשון לציון גם מתקיימת עצרת בגן העיר בשעה שבע וחצי בערב. אבל לפני כן מתיימות תהלוכות לפידים ברחבי העיר והנה הלו""ז לפניכם: תושבי מזרח העיר עומדים רח' יגאל אלון פינת ירושלים (גן הזיכרון) תושבי מערב העיר עומדים בקניון "בן גוריון" תושבי צפון העיר (נחלת יהודה") עומדים במגרש הכדורגל בכנסה לשכונה תושבי מרכז העיר ודרום העיר עומדים ברכבת . החל מהשעה 18 בערב כולם עומדים במקומות הנ"ל עם דיגלי לאום דיגלי גוש קטיף ולפידים. ובשעה 18 וחצי תהלוכה לאורך הצירים לעבר גן העיר (גן המושבה- עפ"י הפירסומים..) זה הולך להיות מפגן ענק! שום טלויזיה ושם עיתון ואף אחד לא יוכל לטאטא את העיניין מתחת לשטיח! העם נגד! כמו שהצלחנו בשרשרת נצליח גם כאן! מצפה לראות את כולכם. לפרטים נוספים (ולהודעות נאצה.. :) ) 054-7353972. יוגב. "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.."

אף אחד..

ואני גם לא מתיימר.. ראה את ההודעה כהזמנה בלבד. לא הכרחתי אף אחד לבוא. מי שלא רוצה שלא יגיע מי שרוצה שיגיע.. קאפיש? אני ממש לא בקטע של ויכוחים אבל, סופה של האמת לנצח.

אז תנסח את זה כהזמנה ../images/Emo141.gif

ואז לא יהיו ויכוחים לא איתי, בכל אופן.

cobainos

New member
העם בעד!

וזה הוכח בעצרת הגדולה שלנו בכיכר רבין שהייתה גדולה יותר מהשרשרת האנושית שלכם בהרבה.

חבורה של אידיוטים

בזבזני כספים וגוזלי חיים של חיילינו היקרים שנאלצים לשמור על מפגרים כמוכם ונהרגים לשווא.

cobainos

New member
בראל בראל...למה לנבל ת'פה?

אני בצד שלך אבל בוא ננהל דיון תרבותי
בעצם לא..ניהלנו את זה כבר.הם יודעים תעובדות

למעלה