ראשון מזלט
K kobi 27 New member 17/12/03 #4 ../images/Emo51.gifרבה לך שומר הפורומים אני סמוך ובטוח שאם תוצג הבקשה בפניי מערכת הפורומים בתפוז לפתוח פורום ליוצאי בוכרה, העניין יבדק ויישקל. כל שצריך לעשות הוא למלא שאלון.
../images/Emo51.gifרבה לך שומר הפורומים אני סמוך ובטוח שאם תוצג הבקשה בפניי מערכת הפורומים בתפוז לפתוח פורום ליוצאי בוכרה, העניין יבדק ויישקל. כל שצריך לעשות הוא למלא שאלון.
ב באיה New member 18/12/03 #5 קובי ../images/Emo49.gif ובשעה טובה אמנם אני לא מרוקאית אבל אבקר אותך כאן הרבה, אם תרשה לי. אני מקוה שלא שכחת את השבת. חובה.
קובי ../images/Emo49.gif ובשעה טובה אמנם אני לא מרוקאית אבל אבקר אותך כאן הרבה, אם תרשה לי. אני מקוה שלא שכחת את השבת. חובה.
K kobi 27 New member 18/12/03 #10 באיה להרשות לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif את אורחת הכבוד את מוזמנת תמיד לבקר והרבה ולגביי זה שאת לא מרוקאית אני לא בטוח???
באיה להרשות לך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif את אורחת הכבוד את מוזמנת תמיד לבקר והרבה ולגביי זה שאת לא מרוקאית אני לא בטוח???
מ משה פ New member 18/12/03 #8 קוביקו מזל טוב!!! קולולולולו!!! יש מקום גם לפולנים טהורים? תבוא לבקר גם אצלינו?