ראשון שלום=-]

ראשון שלום=-]

בא לי להיות המסכמת הפעם, זה בסדר? שיר השבוע של ג'ף: שיר השבוע של אמן אחר: תמונת השבוע: משקה השבוע: מחלת השבוע: דבר טוב של קרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: קללת השבוע:

MogaY

New member
מסכמת! =]

בא לי להיות המסכמת הפעם, זה בסדר? כאילו דה! שיר השבוע של ג'ף:
Forget Her - כמה מפתיע! שיר השבוע של אמן אחר: Afterlife-A7X, The End-The Doors תמונת השבוע:
משקה השבוע: מיץ תפוזים מחלת השבוע: הצטננות! דבר טוב שקרה השבוע: הוו הרבה! היה שבוע נחמד ביותר. דבר רע שקרה השבוע: הוו הרבה! המון מבחנים... קללת השבוע: האא קללה?! אני לא מקללת

STU XD

New member
ממ

שיר השבוע של ג'ף:last goodbye שיר השבוע של אמן אחר:כל כך הרבה. תמונת השבוע:אין. משקה השבוע:קפה מחלת השבוע:דיכאון דבר טוב של קרה השבוע:גשם אולי. דבר רע שקרה השבוע:הכל. קללת השבוע:חרא.

Leather

New member
מיעו

שיר השבוע של ג'ף: ווא, אמ..The sky is a landfill שיר השבוע של אמן אחר: הרבה אלבומים דווקא, פחות שירים. תמונת השבוע: אין, אני יכולה לצלם את ספרי הלימוד שלי. מה סטודנטית חופשיה מי. משקה השבוע: גלנ-פידריך 12,כמו בכל שבוע. (ובורגר' בבית הבירה. דה) מחלת השבוע: של לפני שבועים, וכאבי בטן. דבר טוב של קרה השבוע: אחלה סרט בשישי, מבחן לא קשה מדיי היום, בכללי חלקו הגדול של שישי (לפחות הלילה). נו, השבוע רק התחיל. אה- והכיתה המהממת רצח שלי. דבר רע שקרה השבוע: השבוע רק התחיל, מה רע מה. קללת השבוע: "פוסטמה" או "פויה"

למעלה