ראשון שני בבלוגיה ושת"פ תפוז

בשמלה לבנה ונעלים אדומות


את שמלת הכלולות שלי תפרה לי דודה שמחה ז"ל לפני 30 שנה בדיוק. את הבד לשמלה קניתי באקראי שנה קודם לכן בשוק הבדואי בבאר שבע כשהצטרפתי לחברה שנדנדה שאין לה חשק לסיע לשם לבד וכשתוכניות החתונה אפילו לא היו אז ברקע. משהו בבד התחרה מכותנה צחה לא איפשר לי אז לוותר עליו ובפרוטות האחרונות שהיו לי אז בארנק, בקשתי מהרוכל הבדואי לקנות את כל החתיכה שנותרה מבלי שהיה לי שמץ של מושג כמה בד נדרש בכלל לשמלה. הוא עטף את הבד בשקית ניר חומה של גרעינים ואני חזרתי למושב והכנסתי את השקית לארון.

הרשומה כולה

יום טוב.
 
סדרת לחמי קראסט של בונז'ור

בעברי לא הייתי אדם של לחם. יודעת שאנשים מרימים תמיד גבה כשהם שומעים זאת, אבל המציאות הייתה כזו שלא אהבתי לאכול לחם.
בשנים האחרונות הבנתי שאין כמו לחם לארוחת בוקר באמת משביעה, נכונה ומספקת (בניגוד לכל המעדנים, חטיפי האנרגיה והקורנפלקסים).
ולכן שמחתי לקבל להתנסות את סדרת הלחמים החדשה של בונז'ור.
המוצרים שהיו בחבילה: בגט מחמצת לבן ודגנים מלאים, בגט מחמצת שיפון, חמוציות ואגוזים, לחמי מחמצת מעולים בתוספת דגנים מלאים או קמח חיטה מלא וגרעינים.

חייבת לציין שגבינה מלוחה עם הבגט חמוציות ואגוזים עשו את שלהן. כמה פשוט ככה טעים ואיכותי.
לגבי הבגט הלבן- אחלה של פתרון לארוחת ערב שהיא גם איכותית (לחם עם מחמצת ודגנים מלאים)- כאן נתתי לראש להפליג, ביצים קשות, אבוקדו ועוד מלאו את הצלחת בצבעוניות עשירה וטעימה שלא הייתה מביישת אף מארח.

הלחמים משמשים אותי כל בוקר בארוחה עם ממרח, כמה שניות בטוסטר והם משביעים וממלאים.

הקרום הקשה בשילוב פנים הלחם הרך- תענוג. חפשו את הלחמים של בונז'ור במאפיות השונות ברשתות השיווק.
 
למעלה