ראשון שני
בלוגיה ובשת"פ תפוז

רציתי לספר

אז לפני מס' שבועות שולחים אלי מייסער מתפוז "האם אתה מעוניין לקבל מס' מעדני יופליי ריל בתמורה לפוסט נחמד בתפוז,
אני שחרטתי על דיגלי כשנותנים תיקח, כשמרביצים תברח, אמרתי מייד כן, חשבתי לעצמי שאקבל פינוקים למשפחה, בד"כ
אנחנו לא חובבי יוגורטים למיניהם, אבל כפי שכבר אמרתי, אם נותנים אז אני אקח.

טוב, בגלל החגים, והלחץ של אחרי החגים בעבודה שכחתי מכל הסיפור הזה וחייתי את חיי השיגרה, יום אחד אני מארגן את ביתי
לטיול פתיחת שנה בצופים, שמגיע כמובן באחד מימי ו' אחרי החופש , יוצאים ביום ו' אחרי הלימודים וחוזרים בשבת בערב, עייפים
אך רצוצים, ולעצמי אני חושב בראש, למה זה ככה, הרי לילדים יש חופש מיום כיפור ועד אחרי סוכות, לא יכלו למצוא להם איזה
סופשבוע חיובי שאין בו לימודים, לא ביום ו' ולא ביום א' שלאחר מכן...

ואז הבת שלי אומרת לי, "אבא בצידנית של תנובה תשים לי את ארוחת הצהריים שלי", אני אומר לה טוב ולא מקשר, ואז, פתאום נופל לי
האסימון, ואני שואל אותה, "איזה צידנית של תנובה, ממתי יש לנו צידנית של תנובה?, אני שואל בתמימות"
היא עונה, יום אחד, לפני איזה שבועיים, באתי הביתה ובמקרר היה מעדן של יופליי ריל, ו...אני "שואל" איך הוא הגיע לשם?
לא יודעת היא עונה לי, אמא אמרה שמישהו דפק לה בדלת ואמר לה שיש לו משלוח של יופליי, כמה הגיעו במשלוח?, אני שואל,
אני חושבת ש- 4 גביעים...4 גביעים של יופליי ריל, תמהתי, כן, ואת אכלת כמה, אני אכלתי את זה עם הפירות יער...ואיך הוא הוא היה?
וואו היא אומרת לי ממש מעולה, יש לו המון פירות ממש טעימים והם מלמעלה לא מלמטה ואז מערבבים אותו עם היוגורט שהוא ממש מעולה וטעים לא מתוק
מדי...טוב אני אומר וממשיך, את יודעת איזה טעמים עוד היו? כן היא אומרת, תפוח, אננס ודובדבן, ומי אכל את כולם, היא מצטדקת, "אני
אכלתי אחד" ולמה כל החפירות האלה אני צריכה להתארגן לטיול בצופים מה לא מובן..., ואני מתמם, סתם נשמע מוזר שמגיע יופליי חינם, היא אומרת לי,
כנראה שעשו כאן איזה פרומושיין ליופליי ונתנו לנו לטעום, אז למה לא השארתם לי אחד שגם אני אתאם, לא יודעת, תשאל את אמא.

כשאישתי חוזרת הביתה, ואני, כאילו בדרך אגב, מתחיל לדבר איתה על הצידנית של תנובה, אני אומר לה את יודעת, היום שעזרתי
לבת שלנו להתארגן לטיול בצופים היא נתנה לי צידנית של תנובה לשים בה את ארוחת הצהריים שלה, מה את יודעת לספר לי עליה, היא מסתכלת עלי ככה בזוג
עיניים היפות שלה, היא תמיד עושה את זה כשהיא חושבת שאני הולך להאשים אותה באיזה פשע נגד האנושות שהיא ביצעה...צידנית של תנובה ...אההה כן
נכון, לפני איזה שבועיים דפק לי שליח בדלת, ..והוא אמר שיש לו משלוח של יופליי , אישתי הופתעה מהמתנה הלא שגרתית , לא הבנתי , היא אומרת,
למה מגיע לנו משלוח של יופליי, אני מקשה, ובאמת, למה לדעתך הגיע אלינו משלוח של יופליי? לא יודעת , כנראה שעשו פרומושיין בסביבה, אז אמרתי לו טוב תשאיר
ליד הדלת אני עסוקה אקח עוד מעט , תודה.
אני כמובן מכל הלחץ שתארתי לכם קודם שכחתי לעדכן אותה שאמור להגיע משלוח של יופליי... טוב אני אומר אז מה עשית אחרי שהוא הלך?
הכנסתי את המשלוח הביתה, הוא הגיע בצידנית אישית כחולה כזו...ומה היה בתוכה, היו 4 גביעים של יופליי ריל שנראו ממש טוב כזה, כן היה שם בטעם דובדבן, אננס,
פרות יער ותפוח, ואכלתם את כל ה-4? לא השארתי לך אחד...אז איך זה שלא אכלתי אותו...לא יודעת, כנראה שהבן שלנו אכל שניים...כשהבן חוזר מבית הספר
אני שואל אותו , תגיד מהיופליי ריל שהיה במקרר כמה אכלת...אכלתי שניים...למה לא שמרת לי אחד...אבא אני ממש מצטער זה היה כל כך טעים...לא יכולתי להתאפק
אז אכלתי אותו....
מה עושים עכשיו? אני צריך לכתוב פוסט, לא טעמתי את היופליי ריל הזה...טוב , אני אומר לעצמי לפחות המשפחה שלי נהנתה ממנו....אני כבר אכנס לסופר הקרוב
ואקח לי אחד כזה שניים או עשרה, בפארפרזה לגשש החיוור, אשב לי על הספספל בפארק ואתענג לי על יופליי ריל.... לבד....

1325- נשים מנהיגות

כנס חשוב תקיים השבוע ביום חמישי במרכז נא לגעת בנמל יפו

ההחלטה היסטורית 1325 שהתקבלה באו"ם ביום 31.10.2000 תוך עמידה על שלושה מרכיבים עקריים, קראה לייצוג שיווני של נשים במוקדי קבלת החלטות
כמו גם בהליכי פתרון סכסוכים ושלום, הגנה על נשים מפני אלימות ומניעת אלימות, בייחוד אלימות מגדרית, כלפי נשים.

מוזמנים לקבל מידע קצר ולהרשם

karinapel

New member
יש לי לתת - כרטיס בייבילנד

הי - ישלי לתת - 3 כרטיסים לבייבילנד
מה צריך לעשות?
להכנס לקישור הזה
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryId=2665815
להשאיר תגובה כלשהי - לא צריך להיות משתמש רשום - מספיק למלא את השדות הנדרשים.
ולבא לקחת - מרעננה - או פתח תקווה - בתיאום איתי - מחר בערב - אבחר אקראית בין המגיבות.
הכרטיס לא כולל מתנה בכניסה - זה מה שכתוב עליו

starlight1900

New member
אירוויק מתחדשת בריח נפלא ומתוק אוכמניות

אירוויק מתחדשת בריח נפלא ומתוק אוכמניות ותאנים- לאוירה המושלמת בבית שלנו!

סדרת הקסם הסגול

איירוויק, המותג המוביל בקטגוריית מבשמי האוויר

משיק את "מהדורת הקסם הסגול"- מהדורת חורף בניחוחות מרעננים של אוכמניות ותאנים ליצירת אווירה מפנקת בבית
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2676297

למעלה