ראשון ?

T E N I

New member
ראשון ?

איפה זה ראשון? אני בוויכוח עם חבר, הוא אומר שזה ליד באר שבע ולדעתי אין סיכוי כי אני מכיר את באר שבע, אני אומר שזה איפה שהוא בשרון ליד הוד השרון - רעננה. בקיצור תגידו אתם כי יש פה 250 ש"ח למנצח ביננו. תודה

cobainos

New member
אני לא מאמין שזה רציני

אבל נניח, 15 ק"מ דרומית לתל אביב ביי

חחח .. מה שהילדים כותבים מהשיעמום של השביתה.

ראשון נמצאת כ15 ק"מ דרומית ודרומית מזרחית לת"א, כ2-3 ק"מ צפונית לנס ציונה דרומית מערבית לרמלה. אבל אנחנו גם קרובים להוד השרון וגם לרעננה ואפילו לבאר שבע. :p in your dreams!

T E N I

New member
עדין לא הבנתי

ראשון יותר קרובה להוד השרון או לבאר שבע? ומה הקשר תל אביב? בדרום תל אביב יש שם את חולון, אני יודע כי הייתי שם פעם. אז מה יותר קרוב ? ואם יש לכם משהו מפורסם בישוב שכולם מכירים?

T E N I

New member
אם כל הכבוד על המפה

זוהי מפה כללית של ארץ ישראל לא נראה לי שיראו בה את ראשון. תסמני לי איזור איפה היא נמצאת ואני כבר אבדוק באטלס.

מאיר ניצן,בי"ס חביב, היקב, גן המושבה,

רחוב זד"ל (ההרוס), מוזיאון ראשל"צ, חוף ראשון, הפאבים של ראשון, הבנות של ראשון, אזורי התעשיה של ראשון, קניון רוטשילד, קניון הזהב, כל שאר הקניונים של ראשון, בקרוב גם איקאה, תחנת רכבת 'הראשונים', המצבה של ה'תותח', מצבת עולי הגרדום, גן הזיכרון לשואה ולגבורה, הספורטכיף, האמפיפארק, השכונות במזרח העיר, השכונות במרכז העיר, השכונות במערב החדש, הסיירת בוטנים של ניצן, הפרח, אולם הספורט גן נחום, איצטדיון הכדורגל ליד הים, פארק השעשועים 'הסופרלנד', ועוד ועוד ועוד ועוד.... אפשר למצוא אלף ואחד דברים........ ראשון עיר מדהימה בסה"כ. וחולון נמצאת צפונית למערב ראשון, ממש בצמוד אל אזור התעשיה החדש. הוד השרון, ובאר שבע? תסתכל במפה, אני ממליץ על כמה שיעורי עזר בגיאוגרפיה גם על חשבון שעות השביתה.

לא אחי..כמעט צדקת..

הוא שחקן כדורסל במכבי ראשון הגובה שלו בערך 1.90 ומשו.. הוא הרכז של הקבוצה.... הכל עובר דרכו.

T E N I

New member
1.90 רכז?

חבל זה בזבוז, הוא צריך לשחק כ'סנטר' או 'פאוור פורוורד' . אבל רכז ? לא פלא שלא שמעתי עליו...

הגזמת.

מייקל ג'ורדן היה 1.97 ושיחק כסקנד-גארד.. עמדה מס' 2.. ויש קולקציה של רכזים מ1.75 ועד 1.93 בערך.. זה הרוב הכולל.... הוא אחלה שחקן.

bhmi100

New member
לך לחנות ספרים פתח אטלח ותחפש איפה זה ראשון

למטה יש קנה מידה :)

למעלה