ראשונה לדווח מהמפגש -

Arfilit

New member
ראשונה לדווח מהמפגש -

היה נעים לי ונחמד. שמחתי לפגוש חברות ותיקות, וגם להתוודע קצת יותר לפנים פחות מוכרים הנושאים שמות מוכרים מאוד.

MASHY BOSTON

New member
ואני השנייה ../images/Emo60.gif

גם לי היה נחמד מאד ונעים מאד לפגוש חברות שבדרך כלל רחוקות. מקווה לראותכן שוב גם בשנה הבאה.

lulyK

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

היה לי כייף מאד וקצר מאד (באשמתי בלבד).

ornaok

New member
החברה היתה מקסימה!!!

מאוד נהנתי, אך לא הספקתי ממש לדבר עם כולן, למרות שמאוד רציתי!

אדר שלי

New member
והנה גם אני כבר בבית!../images/Emo141.gif

אחרי שהורדתי את חושחושה בביתה
, טיילתי עם הכלב
, הנקתי את אדר
ונישקתי את אהובי
שישן על הספה. היה מאוד מאוד כיף ולמרות שניסיתי לדבר עם כולן, תמיד נשאר טעם של... "אוי, לא הספקתי להכיר את זו וזו" ולכן מקווה שניפגש שוב בקרוב. היה ממש מוצלח!

חושחושה

New member
היה נחמד לראות מי מאחורי הכינויים,

היה לי כייף לנסוע עם אדר שלי, מקווה שהיא לא קיבלה כאב ראש מהפטפטת שלי באוטו... בפעם הבאה צריך לחשוב על מקום שבו נוכל להיות קרובות יותר פיזית אחת לשנייה, כדי שלא נפספס כלום. מפגש כייפי! אני הולכת ל
לילה טוב לכולן.

הדר לצ

New member
מאד שמחה לשמוע שנהניתן ../images/Emo140.gif

רוצה גם, רוצה גם! מאד מקווה שיצא לי גם לפגוש שמות מוכרים. אולי אם נארגן לנו פעם משהו בסופ"ש או משהו כזה.

הדר לצ

New member
גם הפעם מאד רציתי להצטרף וגם

היה לי ממש קרוב. מה לעשות ששעות העבודה שלי דפוקות??? מקסימום, אם אני אוכל, אני אקח יום חופש (כמו שעשיתי שהיה המפגש ב"הריון ולידה"). או שיהיה מפגש ביום או בסופ"ש ואז אני גם אוכל. מתגעגעת ובאמת צריכים כבר להפגש. לפי החישוב שלי, לא נפגשנו כבר יותר מתשעה חודשים...
הדר

../images/Emo51.gif לסיוון המקסימה על הטרמפ

לעונג היה לי לנסוע איתך. מקווה שעוד נדבר. המפגש היה נפלא, הבנות מקסימות אחת אחת, חבל שנגמר כ"כ מהר.

מעיןבר

New member
גם אני בבית ../images/Emo140.gif

אחרי שהספקתי להיכנס לסופר פארם ולגלות שהרוקח הוא בן-דודי מדרגה שניה (שבכלל לא זיהה אותי) ולנהל שיחה הזויה למדי בענייני משפחה
גם הכלבות שלי כבר הספיקו לטייל
היה נהדר. קצר מדי וכמובן שממש לא הספקתי לדבר עם כולן, אבל היתה שיחה נפלאה ושמחתי לדבר עם הענף החו"לניקי של הפורום שזכינו לראות בהרכב נרחב - איזה כיף שגם מאשי וגם סיוון בארץ
היה נעים לפגוש שוב פנים מוכרות מפורום לקראת הריון כשהן עכשיו אמהות ותיקות. היה מעט מדי זמן דווקא עם חברות ותיקות (שלי - איך את מארגנת לנו כזה סופר-מפגש ובורחת כ"כ מוקדם
איך
ומסקנות אופרטיביות: המפגש הבא לא יהיה בבית קפה ובמיוחד לא בקניון. לא בית קפה - כי יש שולחן גדול שקשה לעשות מינגלינג סביבו ולא בקניון כי סוגרים מוקדם וכמעט העיפו אותנו משם בסוף, ממש גירשו. תוכניות לעתיד - כבר יש: אדר שלי הזמינה אותנו להתארח אצלה באחד מימי שישי כולל משפחות כשהכוונה היא שהאבות ירוצו אחרי הפעוטות
ואנחנו כיאה לפורום שהוא שלנו נשב ונקשקש
אז אחרי שנתאושש מהארגון הנוכחי ננסה לקבוע מועד...

tookish

New member
היה נפלא....../images/Emo142.gif

וממש כיף לפגוש פרצופים חדשים והרבה ישנים , ממש נהננו אני והחצי מקוים שפעם הבאה זה באמת יהיה במקום שנוכל להכיר את כולם...

boringvered

New member
מאוד נהנתי!

תודה לאורנה שהתרחקה ממנה ונתנה לי את הצ'אנס לדבר עם עוד אחלה של בחורות, וגם תודה לאורנה שהכירה לי אותן! תודה לארגון! כן, יש משהו קצת בעייתי באפרופו הנ"ל אבל החברה כיפרה על הכל!

ornaok

New member
מה זה השעה הזו??? כמובן ששכחתי

להודות לורד המקסימה שבאה לאסוף אותי מפתח הבית והחזירה אותי עד אליו. בזכותה הגעתי!
אין כמוך, ואני מתה עליך

Arfilit

New member
ותודה לשתיכן

על הטוליפים היפים (ובכלל לא סיפרתי לכן שזה הפרח האהוב עליי הכי הכי).

ayush

New member
שמחה לקרוא שנהניתן ../images/Emo13.gif

מאד רציתי אבל הצינון המזעזע הכריע אותי.

cookie1

New member
גמני נהנתי מאד

לפגוש פנים מוכרים וחדשים, וגם להצליח לשוחח עם כמה מהנפשות הפועלות...
למארגנות מקווה לשידור חוזר בקרוב

אני ../images/Emo5.gif מקנאה

וחלצעריהרב לא יכולתי להגיע - אחרי שתיכננו פה בפורום שיום שני הוא הכי נוח, ביום ראשון בערב גיליתי לזוועתי - שאין שום סיכוי שאני אוכל להגיע - ניסיתי להזיז ולא הצלחתי. האמת היא שלא כתבתי כאן בפורום שלא אגיע כי קודם כל התביישתי בעצמי (אייקון של יושבת בפינה) ודבר שני לא רציתי ליצור באלאגו והעדפתי שהמפגש באמת יתקיים. אז אני אחכה למפגש ביום אחר, אני בהחלט ממליצה על מפגש אצל "אדר שלי" - תאמינו לי היא יודעת לפנק ויש להםיופי של מקום. נשיקות לכולם ויום מקסים

למעלה