ראשית, תודה למי שנתן את הקישור ל- CBS

bal44

New member
ראשית, תודה למי שנתן את הקישור ל- CBS

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים צופה בשידורים דרך האתר של CBS ואני על סף יאוש... לא מספיק שלוקח זמן להבין מי נגד מי, מי מת, מי חי ומי נשוי עם מי ולמה, על כל דקת שידור יש 3 דקות פרסומות... אוףףףףף איך החווה הפכה להיות של אשלי?? דורסילה באמת מתה?? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? שיהיה שבת שלום לכולם

../images/Emo58.gif מעליי וגם בהודעה שלי

אשלי עם ויקטור בימיםא לה ממה שאני הבנתי.. דרוסילה אכן בנתיים ז"ל אבל הבנתי שאולי מחזירים אותה.. אין לדעת לעולם.. ניק נשוי לפיליס ולהן בת... שרון נישאה לא מזמן לאדם (בנו של ויקטור מהופ...) ויקטוריה נשואה לגייטי נראה לי ולהם יש בן העונה לשם ריד...

YOAV2009

New member
היי אמא שלי צפתה בסדרה ויש לה שאלה

באתר CBS בפרקים שמשודרים כעת בארה"ב , כתוב שרק מי שבארה"ב יכול לצפות בהם אין גישה לנו בארץ. אז איך ראית את הפרקים באתר CBS?

אווווווווף

היי התרגלתם כבר לזה שאין שעה קבועה של סדרה? ובכן הכל בחיים הוא עניין של הרגל,כך תמיד טוענים וכנראה שהוט או מקבליי ההחלטות הו אוור דיי אר סמכו על השיקול הזה, כי בוא נודה שקצת כבר התרגלנו שאין למרות שאנחנו קוצפים.

מירקוש

New member
לא הצלחתי../images/Emo10.gif

יש חסימה לישראל לא?חבל עכשיו זו בדיוק השעה שאת ציינת,איזה מבאס אני כל כך מתגעגעת לכולם,ממש כמו למשפחה.עצוב,עצוב מאוד.

brum

New member
אני דווקא הצלחתי

עכשיו ראיתי, האם הורדתם את הקובץ שצריך בשביל "לנגן"? אם כן אז אולי יש לך לכם חוסמים במחשב. אגב השבוע באמת מופיעה איזו אזהרה בקשר לצופה שאינו מורשה אבל בכל זאת הכל משודר

למעלה