ראשית-
לריוונדל

sagiberg

New member
ראשית- ../images/Emo51.gif לריוונדל

כשהפורום בידיה אני יודעת שאפשר לצאת לחופשה. אגב, בדרכי לחופש עברנו תאונת דרכים קלה - מה שגרם לי לנסות להזכר -האם נושא ההתמודדות עם תאונות דרכים מכוסה בספרות ילדים ? מכירים משהו שיכול להוות עזרה לילדים ?

perhay

New member
../images/Emo24.gif איחולים

קודם כל, אני מקווה שהנכם בסדר ומאחלת לכל המשפחה שתשכחו מהר את הארוע. נכנסתי למאגר של חיפה ובנושא של תאונות דרכים יש 55 ספרים. אולי יש חלק שאת מכירה שתוכלי להעזר בהם. כל טוב!

חוטהשני

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo24.gif שלא תדעי עוד מאורעות כאלה.. וב"ה שעברתם את זה בצורה קלה.. והפרצוף הזה ../images/Emo4.gif הוא גם בגלל שמהחיפושים שלי הנושא הכ"כ כואב (היה לי ספור בעבר בנושא..) כמעט ולא מכוסה בספרות בכלל (ממש מעט.. למשל למי שהפך חלילה למוגבל יתנו ספר על נכה או מי שיושב על כסא גלגלים..) אבל על תאונות פרופר ממש ממש מעט... מה שכן אפשר (ואם את צריכה באמת ספר פרופר על תאונות ממש אנסה לדלות..) זה לחפש סיפורים על פגיעות/פציעות ומזה לצאת על מה שקרה ושב"ה זה לא נורא כמו מה שקה לגיבור הספר שקראנו.. המון בהצלחה

מקוה שהכל בסדר

מבחינתי זה טיימינג מצויין-עד כמה שאפשר להשתמש במונחים כאלה על תאונות-אני נהגת חדשה ובדיוק לפני שבוע היתה גם לי תאונה קטנה-אין נפגעים ולא אשמתי אבל בכל זאת טראומה.לא חשבתי על זה-אולי אני באמת צריכה איזה ספר ילדים משובח בנושא...

למעלה