ראשי ממשלה בישראל

google

New member
ראשי ממשלה בישראל

שאני מסתכל 20 שנה קדימה ואני חושב מי הם המועמדים להיות ראשי ממשלה בשנים הקרובות, אני רואה שאין יותר מאחד, שניים. זה לא מצב עצוב? רק ביבי, רק ברק, רק ...? המצב רע. שכחתי מישהו?

אלוני.

New member
נכון , אבל...

כדאי לחשוב רחוק ומחוץ למעגל . ראש הממשלה בעוד ארבע או עשרים שנה יכול להיות ברגעים אלה באקדמיה או בעולם העסקים ואולי ( ואני מקווה שלא ) בצבא . זה יכול להיות שם שלא נעלה על הדעת , יכול להיות שהוא עובד כאיזה מקדם מכירות של חברת רהיטים (-: הוא יכול עמוד ברגעים אלה בנקודה מסויימת שאין לו אפילו מושג שהוא יהיה כזה . יכול להיות שהוא מנהל כרגע את מקדונלד או אולי מלמד את תלמידיו את פרשת ``חיי שרה``

ronny.

New member
עומרי פדן?

הוא עשה עבודה טובה בעבר שלום עכשיו הוא נגד הדתיים איפה אתה עמרי

אלוני.

New member
עומרי פדן

חבל שחלק מהקרדיט שאתה נותן למישהו זה שהוא נגד דתיים. הנסיון במדינתנו מלמד שלא חשוב מה חשבת לפני שהיית ראש ממשלה זה לא יחזיק לאורך זמן . בכל מקרה לאיש יש ``רזומה`` מעניין . צבא, אקדמיה , עסקים (שכיר ומנכל) ועוד עסקים כבעלים . ובאמצע קצת פוליטיקה קטנה . הוא היה רק דוגמא , יש עוד .

google

New member
תיקון ...

עומרי פדן הוא לא נגד דתיים הוא נגד כפיה דתית. עומרי פדן הוא כמשל פה. לאהוד ברק לא הצביעו יותר מדי חובשי כיפה וכן לפרס. עומרי פדן הוא דמות סיירת מטכל, מציל מפעל כושל, יושב ראש ועד עובדים, יזם אשר זכה לקבל את אמון מקדונלדס. בעל משפחה עם אישה רופאת שיניים. אגב למה לא? שמשהו אחד יעמוד ויסביר למה סילבן שלום יותר טוב.

למעלה