ראשל"צ- עיר שלא מתחשבת בתרבות

oribarak

New member
ראשל"צ- עיר שלא מתחשבת בתרבות

של בני הנוער... בתור בן נוער, אני בן 16, כיתה י'א... אני מצפה שחוץ ממועדוני פריחות ועבריינים, ישימו פה משהו שונה...מועדון הופעות למשל, הם לא שמעו על דבר כזה? אז פעם היה את התיאטרוק שלא היה הצלחה כזו גדולה... אני מדבר על משהו כמו הבארבי, או הזאפה, תל אביב מפוצצת בכאלה, למה שבראשון לא יהיה לפחות אחד? לדעתי זו חוצפה...

cobainos

New member
אתה צודק ב100%

אין מועדון להופעות אין קולנוע עם סרטים שהם לא שוברי קופות אמריקאיים אין בתי גפה לא ממותגים או בתי קפה עם ספרים כמו שיש בהרבה מקומות ואני לא מדבר רק על ת"א אלא על חולון שזאת עיר שדי דומה לראשון מבחינת אוכלוסיה וחסר כאן עוד הרבה.

היה את הגראג' שנסגר

אין בזה חוצפה, מועדון זה עסק פרטי, זה לא חובה של מישהו להציב מועדון בעיר שלך, ואם הגראג' (שהיה מועדון עם עבר מפואר של הופעות) נסגר זה אומר משהו על הכדאיות של לפתוח מועדון הופעות בעיר הזאת..

וואי הגראז' ... איזה נוסטלגיה

ראיתי שם את הופעה של שייגעצ לפני 5 שנים.. כשהם לא היו ממש מפורסמים והיו יחסית להקה צעירה ומקומית .. הופעה טובה :) באמת חסר מקומות כאלה בראשון ...

ראש העיר חושש מעוד אלימות!

היו מעשה אלימות לא מעטים במועדוני העיר בלילות, דקירות וכו', לא הייתה ברירה לניצן לסגור אותם נכנסו אלמנטים של פשע למועדונים, וגם יש שם סמים ושכרות וכו', אל תחשוב שתל-אביב היא בסדר שיש לה, אתם צעירים תחשבו על המחר, זה טוב להיות במקום שבו דוקרים והולכים מכות כל הזמן? אני מציעה שתפנו לראש העיר באימייל האישי שלו שבאתר עיריית ראשון, אני בכל אופן מציעה שתקימו תנועת נוער אז מה אתם חושבים?

יש תנועות נוער שלא עושות הרבה יחסית

לכוח שיש להן.. והן צריכות לפעות הרבה יותר בתחום הפוליטי ולשנות בשביל עיר בעלת כל כך הרבה בני נוער בכל אופן, על המקומות שדיברתי לא היו דקירות ולא היו מריבות לרוב ולא כמו בערים אחרים. היו הופעות, היו מסיבות קטנות שאנשים נהנו בהן, אנשים אמנם קצת שתו ואולי יש כאלה שגם עישנו למרות שאני לא זוכר מקרים רבים כאלה, אבל מה עדיף?! שאנשים ילכו למקום כזה ל3-4 שעות ויהנו ויעשו את זה בכיף עם חבריהם ובבטחון מלא או שיסתובבו כמ פושטקים בגנים וברחובות.. עיר גדולה וחזקה כלכלית כמו ראשון צריכה לחזק את בני הנוער שלה שהם בעצם הפנים של החברה העתידית, חייבים לספק לבני הנוער מקומות בילוי אטרקטיביים ביחס לעיר גדולה כמו ראשון, להתקרב לת"א ברמת הגיוון של המקומות. לחזק כלכלית וחוקית יזמים שמקימים מקומות כאלה. לעודד השקעות.

liors72

New member
אם הייתי ...

רואה את מה שכתבת הייתי שם את ההודעה שלי פה אבל ראיתי רק אחרי. אז תסתכל על ההודעה החדשה שפתחתי.

למעלה