ראש אינדיאני

may24

New member
ראש אינדיאני

אני רוצה לספר לכן קטע שקרה לי בחנות ראש אינדאני בקניון איילון בר"ג, נכנסתי עם אימא שלי לתומי למרות שידעתי שבטח אין שם מידות 46-48 אמרתי אולי קרה איזה נס ,ולהפתעתי נתקלתי בג´ינס יפיפייה סטייל קסטרו וכאלה במידה 48!!!!! אתן בטח מבינים כמה רבה היתה הפתעתי , רק מה שבדיחה בכך זה שמדדתי וזה אפילו לא התקרב למידה 48 אולי 44 אולי.... לכו תבינו את הקטע איך אבל איך רושמים על מכנס מידה 48 כאילו מסכנה מישהי שהיא מידה 44 וזה לא עלה עליה חחחחח ראש אינדאני מוחרמים מבחינתי לאלתר מה דעתכן? מאי

DREAM111

New member
מאיוש

נראה לי מגוחך לשים תוית של מידה אחת ובעצם המכנס הוא במידה אחרת ובהבדל רציני שכזה. פדיחה לראש אינדיאני. באמת לא נעים למישהי שהיא בעצם מידה 44 פתאום לראות 48 ואז להתחיל להיכנס ללחץ אוף איך השמנתי וכו. עכשיו אני יודעת באשמת מי יש אנורקסיות. סתם.

ayush

New member
אכן כך ! ראש אינדיאני לא מדייקים

כלל במידות ! לכן אני לא נכנסת אליהם בעקרון ! לעומת אני חייבת לציין את "קפה" שהרחיבו מאד את טווח המידות !!!

DREAM111

New member
היי איה ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

ומה זה אומר? עד כמה ידוע לך?

ayush

New member
סליחה שנעלמתי...

לפני שבוע נכנסתי במקרה לקפה ולהפתעתי המידות מגיעות עד 46 ! יתרה מכך, גם הגודל של המידות גדול יותר, כלומר, אני שבד"כ מידה 42 קניתי מידה 40 שקצת גדול עלי אפילו !!! לפי דעתי כל הכבוד להם !

DREAM111

New member
מאי אני אבדוק את הנושא ואתן מידה

רק ייקח לי עוד איזה יום יומיים אני אחרי ניתוח שיניים אז מדברים בקושי כותבים חופשי.

למעלה