ראש אמ"ן השמאלני צריך להיות מודח מתפקידו באופן מיידי, לא מספיק נזיפה

ביטניקט

Well-known member
נמאס כבר מכל הקונספציה השמאלנית שדוחפים לנו עם כפית לגרון. מה שעשה ראש אמ"ן השמאלני כפוי הטובה זה דבר בל יעבור בשתיקה ומחייב את הדחתו המיידית, ולא רק נזיפה.

תוכנית טראמפ הפרו-ישראלית היא מתנה ענקית לישראל, ומה עושה ראש אמ"ן השמאלני העלוב? יורק לנשיא הכי אוהד לישראל בכל הזמנים בפרצוף.

שר הביטחון ישראל כ"ץ הנחה את הרמטכ"ל לנזוף בראש אמ"ן: "לא תהיה מציאות שיתבטא נגד תוכנית טראמפ"

N12 - כ"ץ הנחה את הרמטכ"ל לנזוף בראש אמ"ן

certified.woke

Well-known member
נמאס כבר מכל הקונספציה השמאלנית שדוחפים לנו עם כפית לגרון. מה שעשה ראש אמ"ן השמאלני כפוי הטובה זה דבר בל יעבור בשתיקה ומחייב את הדחתו המיידית, ולא רק נזיפה.

תוכנית טראמפ הפרו-ישראלית היא מתנה ענקית לישראל, ומה עושה ראש אמ"ן השמאלני העלוב? יורק לנשיא הכי אוהד לישראל בכל הזמנים בפרצוף.

שר הביטחון ישראל כ"ץ הנחה את הרמטכ"ל לנזוף בראש אמ"ן: "לא תהיה מציאות שיתבטא נגד תוכנית טראמפ"

כ"ץ - מזכיר המדינה לעניני הגנה, קומיסר אפור, יגע מטפוס מתיש, מתמשך בסולם המפלגתי.

באסיפת מפלגה שנערכה לכבוד שובו של פעל המפלגה הקומוניסטית הישראלית (מק"י) מבקור בברה"מ וממפגש עבודה עם מנהיגיה, נתבקש הפעיל להרצות בפני צמרת המפלגה ולדווח על רשמיו.
הפעיל תאר ברגע מסוים גם את רשמיו משיטוט חפשי ברחובות ואמר לתומו כי הרחובות קרים וקודרים.
מנהיג המפלגה, ח"כ מאיר וילנר, שיסעו בנזיפה ובחבטת אגרוף מהדהדת על השולחן ומחה קולנית.
למראה פליאת הנוכחים הסביר "זה מתחיל בבקורת על מראה רחובות ומי יודע היכן זה יסתיים"... :)

ביטניקט

Well-known member
כ"ץ - מזכיר המדינה לעניני הגנה, קומיסר אפור, יגע מטפוס מתיש, מתמשך בסולם המפלגתי.

באסיפת מפלגה שנערכה לכבוד שובו של פעל המפלגה הקומוניסטית הישראלית (מק"י) מבקור בברה"מ וממפגש עבודה עם מנהיגיה, נתבקש הפעיל להרצות בפני צמרת המפלגה ולדווח על רשמיו.
הפעיל תאר ברגע מסוים גם את רשמיו משיטוט חפשי ברחובות ואמר לתומו כי הרחובות קרים וקודרים.
מנהיג המפלגה, ח"כ מאיר וילנר, שיסעו בנזיפה ובחבטת אגרוף מהדהדת על השולחן ומחה קולנית.
למראה פליאת הנוכחים הסביר "זה מתחיל בבקורת על מראה רחובות ומי יודע היכן זה יסתיים"... :)
מה הקשר שמאלני בין כל בליל המילים שרשמת כאן לנושא עצמו?

פולגאר

Well-known member

ההזוי הוא שבישיבות פנים, הוא החמיא לתוכנית ורק כלפי חוץ יצא נגדה ואנו יודעים למה.

מי שטרם יודע, עשה זאת בכדי ללקק לרל"בים.

צביקה5311

Well-known member

יש לך בעיה עם ראש אמ"ן, זה בסדר.
כשהדגש הוא על "שמאלני" עם זה כן יש לי בעיה.
אני כבר לא ילד. ז"א בתקופת מפא"י והמערך הייתי פה.
עניין של פנקס אדום וכל ההשלכות אם אין לך אחד כזה, גם זכור לי.
מה שפגע בכם אז, היום אתם "מחקים" אותם?
מי שלא מצהיר אמונים לתורת כהנא, החוצה?
גם כשמדובר בלובשי מדים שבזכותם אתה ישן הייטב בלילות? הידעת? המערך איבד את השלטון ב 1977 לבגין מהליכוד כי המערך, מרוב השנים שהיה בשלטון, שכח שהוא משרת ציבור ולא ההיפך. זה מה שמצפה לכם.
אני לא רץ לשלם דמי חבר בליכוד או עוצמה יהודית, כדי שיפתחו לי הדלתות. לא יקרה. עברו הזמנים ההם.
ההתנהגות וההתנהלות שלכם, אם תהפוך לנורמה
רבים יברחו מפה.
אבל אני בטוח שגם בלעדינו "השמאלנים" תבנו פה כלכלה לתפארת😀

The Real Big Joe

Well-known member

אין גבול לטימטום?
ראש אמן - בדיון סגור - מביע הערכה על התוצאות הצפויות מתכנית טראמפ.
זה תפקידו. לעשות הערכות. מה קשור שמאל/ימין?

certified.woke

Well-known member
חוץ מזה, כ"ץ לכודניק טמבל מצוי:
'בהסתמך על דיווח בתקשורת בלבד, השר ישראל כ"ץ דרש מהרמטכ"ל - רב-אלוף הרצי הלוי - לנזוף באלוף שלומי בינדר: "לא תהיה מציאות שבה קציני צה"ל יתבטאו נגד התוכנית החשובה של נשיא ארה"ב, שהוריתי לקדם". אלא שראש אמ"ן לא התבטא בפומבי נגד התוכנית, ואף הביע אהדתו בדיונים סגורים שבהם נכח כ"ץ'

רוב הזמן נח

Well-known member
את הבערת השטח בגלל ההתנהלות הרופסת מול עזה הוא לא הצליח לזהות.
הוא בטח אמר שהכנסת פועלים מעזה תרגיע את השטח |פנים|

צביקה5311

Well-known member
מציאות שעלולה "להבעיר את השטח".
איפה ראש אמ"ן חרג?
אם האלופים לא יכולים להביא את דעתם המקצועית, מה נשאר? הוא לא התבטע בנושאים פוליטיים.
זכותו/חובתו לומר את דעתו, זכותם של הפוליטיקאים, לא לקבל אותה. חבל שכץ בחר לנזוף בו, זה סתימת פיות

למעלה