ראש בראש... {באיחור קל} הפעם שתי זמרות שאני מאוד אוהב.. שרון חזיז VS מיקה קרני מי ולמה..?
A A m 0 s New member 8/3/08 #1 ראש בראש... {באיחור קל} הפעם שתי זמרות שאני מאוד אוהב.. שרון חזיז VS מיקה קרני מי ולמה..?
א אחת שתדבר הרבה New member 8/3/08 #2 שרון חזיז../images/Emo9.gif היום שמעתי כמה שירים שלה בדיוק ונזכרתי כמה הקול שלה יפה...
ה הציורים של יובל New member 8/3/08 #3 שרון חזיז... הקול שלה מהמם. (גם של מיקה קרני,אבל פחות מתחבר אלי)
א אשה שמחלקת ממתקים New member 8/3/08 #4 שרון חזיז../images/Emo13.gif אתמול שמעתי את האוסף החדש רררר השמיים של יוליה
M mekl New member 8/3/08 #5 מיקה קרני../images/Emo9.gif אני מאוד אוהבת את הסגנון שלה, יש בזה משהו מאוד ארץ-ישראלי. עמוס- זאת רק אני או שכל הזמרים שאתה אוהב נכתבו באותה מתכונת : זמרות ישראליות-רוק. לא ככה?
מיקה קרני../images/Emo9.gif אני מאוד אוהבת את הסגנון שלה, יש בזה משהו מאוד ארץ-ישראלי. עמוס- זאת רק אני או שכל הזמרים שאתה אוהב נכתבו באותה מתכונת : זמרות ישראליות-רוק. לא ככה?
A A m 0 s New member 8/3/08 #6 ככה בדיוק!! רוקיסטיות ישראליות --- אבל אפשר להבין אותי, מה אפשר לאהוב יותר מאישה ששרה מדהים; דורסת, בועטת, שורטת, צועקת ומנגנת בגיטרה?
ככה בדיוק!! רוקיסטיות ישראליות --- אבל אפשר להבין אותי, מה אפשר לאהוב יותר מאישה ששרה מדהים; דורסת, בועטת, שורטת, צועקת ומנגנת בגיטרה?