ראש בראש ממשיכים !! GOOD LIAR VZ CAT WOMAN

TAL BAR ZOHAR

New member
ראש בראש ממשיכים !! GOOD LIAR VZ CAT WOMAN

ראשית אני מתנצל על חוסר זרימת הסקר במשחק ראש בראש מדיי יום כמו שהבטחתי, אני נורא עסוק והמון על הראש וטוב שכך ! GOOD LIAR מילים:JOUEL לחן והפקה :DUDI SHARON השיר שפותח את האלבום !! עזבו שהבחירה פשוט מצויינת ונותנת אפקט שונה לאלבום ֱ טכסט שנון ומיוחד ! ג'ואל באחד הוואקלים החזקים והמרגשים ששמענו עד היום ,משדר רוגע בגרות ובשלות נהדרת ! דודי בלחן עצום ומרגש ברמות על יחד הביאו שיר חזק ! לדעתי משדר על אותו הקו מהאלבום הראשון WHY בגירסאת האלבום ! טכסט ולחן מ-מ-כ-ר ! שיר שחייב להאזין לו מספר פעמים ואז זה כ-ו-ב-ש! =================================== CAT WOMAN מילים: JOUEL לחן:DUDI SHARON ה-פ-ג-ז-ת-----ה-א-ל-ב-ו-ם-!! אני יודע שזה קצת שקוף ! אבל הלווו....אי אפשר להשתחרר מהשיר המניוקי יוקי הזה ! טכסט מטורף שמבושל ומתובל בלחן עוצמתי !! הפקה שעושה את ההבדל משאר הקטעים באלבום ! קטע עצום ומלא חוצפה שמשלב כוח מלודיה וקצב אדיר ומיוחד במינו ! אחד השירים שהולכים להשאר המון זמן בפלייליסט !! לשבור את ה-ר-א-ש !!!!

B3LL

New member
האמת שזה קצת קשה.. אבל CAT WOMAN, אגב..

אפשר את המילים של השיר?

ציונעע

New member
קשה , קשה , קשה ../images/Emo5.gif .

אבל החלטתי .. CAT WOMAN - פאן שונה לגמרי מכל סוג שיר שהיה לג'ולה אי פעם . גיטרות .. שיר שבלי ביטים של האוס אפשר להפוך אותו לאחלה פופ כזה , מתאים ל-MTV .. וואלה איך עפתי אה ? חחחחחחחח לא משנה .. גוד לייר אחד השירים , מילים כאלה ג'ואל בחיים לא כתבה !! אין יום שעובר בלעדיו . אבל החלטתי שקאט וואמן , אחד הקטעים המקפיצים ומלודיות קוברות ! נ ק ו ד ה

TAL BAR ZOHAR

New member
ציון אל תפחד לפרגן עד הסוף! ../images/Emo13.gif

דודי וג'ואל הוכיחו לא מעט ולעלום אי אפשר לדעת מה יוליד יום . למרות ואפילו שחלק מההשגים מהרזומה הלא מעט שהספיקו (זו רק ההתחלה) עד היום לחלק מהאנשים לא מובן ומתקמצן לתת את הכבוד המוארך -אבל זה לגמרי קובץ קטן של א-נ-ש-י-ם-! תחשבו על זה ותראו מה אתם עונים לעצמכם ??!!! ג'ואל לעולם לא תיהיה זמרת? ג'ואל לעולם לא תחצה את גבול מועדוני ת"א?? ג'ואל לעולם לא תיהיה על עיתון /טלוויזיה/רדיו ??? ג'ואל לא יכולה לכתוב שיר לעצמה ?? ג'ואל זה רק גימיקה ? ג'ואל תוך שנה תעלם ואף אחד לא יזכור ? גו'אל לא תוציא עוד אלבום? ג'ואל חוץ מקהל הגייז היא לא מתאימה? ג'ואל לא תגיע לחו"ל ???? גואל?ג'ואל?ג'ואל?? מאיפה הכל התחיל ולאן זה י-ג-י-ע ! א-מ-ו-נ-ה !!!! הכל מתחיל ונגמר בקישקושים ורק המוזיקה נשארת !! חוק המוסיקה שמוכיח את עצמו כל פעם מחדש והעיקרי לשרוד תעשייה מוזיקלית !! דודי וג'ואל מתפתחים לאט ונכון והמוזיקה שזה הדבר העיקרי פשוט משתבחת ונהיית טובה יותר אין כאן מה לעשות פשוט ת-ע-נ-ו-ג! וכיף לעקוב אחריהם ! ואהבתי את הדעות קדימה להמשיך לשבור את הראש ?!

ציונעע

New member
דודי וג'ואל מיועדים בשבילי לMTV !!!../images/Emo41.gif

טל , אתה צודק במאה אחוז
התכוונתי לזה - " שיר שבלי ביטים של האוס אפשר להפוך אותו לאחלה פופ כזה " כאילו אני איזה ג'ניאוס . אתם עוד תראו ... מחכה לדודי וג'ולה עוד דרך ארוכה והם יגיעו למקומות הכי מוערכים בעולם !! למרות שעד כאן הם עשו הרבה מאוד ודווקא בתקופה האחרונה רואים טוב טוב מי הם . תזכרו את זה
_____________________________________ יאלה מחר אוושן מ ת פ ו צ ץ-כ ב ר ! איך בא ליייייייייייייייייי מואה

אור enjoy

New member
הם ממש מסוגלים להגיע לMTV

יותר מחצי מאלה שמחשיבים את עצמם זמרים בארץ ! בקשר לראש בראש:
גוד לייר פשוט מהמם הקול של ג'ואל שם כל כך עדין ויפה והמילים שלו מרגשות. ואגב אני ממש ממש ממשששששש אוהבת את הגירסא עם החצוצרות בהתחלה!
וקאט וומן יש לו קצב קליט כזה עם מילים באווירה סוחפת שיר שעושה מרץ בכל הגוףף ופשוט לרקוד לרקוד לרקוד! החלטה קשה אבל ....נלך על קאט וומן!:)

ELIRAN ZOAR

New member
הלו הלו טל שלא תבין לא נכון...

יש פרגון ועוד איך שיש זה שאני עילג ואין לי כושר התבטאות טוב כמו שיש לאחרים פה אז זה לא אומר שג'ואל היא לא מס' 1 בשבילי היא יותר ממספר אחת.. היא עוקפת את כל האומנים האחרים ב1000 סיבובים לפחות היא הכי הכייייייייייי היא הדבר שהכי משמח אותי.. הכי מקפיץ והכי זורם לי ממתי שהכרתי.. רק התאהבתי דודי כנ"ל .. מלך... ואם יש מילה יותר ממלך אז אלוהיםםםםם... אני מת על כל ההפקה אחד אחד אוהב מלאאאאאאא בשבילי גווד לייר מנצח.. וזה סופיייייי :) שבוע פצצה.. יש מצב באילת בקוליסאום :)

DORAMOR10

New member
ב-ר-ו-ר ש-CAT WOMAN ה-מ-ע-ל-ף!!!

זה אחד מהשירים הכי האוהבים עליי באלבום החדש של דודי שרון וג'ואל
הווקאל של ג'ואל אחד היפים..מיוחד כזה..(קול צרוד כזה חח).. המלודיה,הלחן,הבניה של השיר,הכול פשוט שיר שאני ממש התחברתי ואהבתי אותו מהאלבום ובכלל
אהבתי מאוד גם ת'מילים של השיר..וטל תעלה אותם בבקשה זה
לי... ו-GOOD LIAR בוא נגיד שזה לא ה-שיר שלי שאני הכי מת עלייו מהאלבום ובכלל של ג'ואל ודודי. המילים של השיר יפות והביצוע של ג'ואל גם..והלחן גם יפה..הכול יפה בעצם..פשוט לא הכי מת עליו ויש יותר טובים וכרגע בראש בראש הזה CAT WOMAN לוקח!!!

hofit1234

New member
האמת ש........

גוד לייר הורס תבריאות משהו שלא שמעתי מגואלה אבל קטא וומן יש בו משהו שלא שמעתי עדין בארץ הורס ואני מצטרפת אפשר תמילים של השיר בבקשה או את הפירוש?

למעלה