ראש בראש!

ראש בראש!../images/Emo122.gif

שבוע ראשון ממשחק זה בפורום. אז לאחר הסיכומים של שבוע שעבר וכולכם כבר יודעים מה אתם אמורי לעשות, הגיע הזמן לסיבוב ראשון.
והפעם הווקליזם! מלחמת הקולות... מה אתם מעדיפים, את אותם שירים בקול גבוה וצעקני כמו בAgain וburied alive by love או קול נמוך ועמוק כמו בFor you או דוגמאות קצת יותר בולטות כמו בLove you like I do הידוע לשמצה וbittersweet היפהפה. אז בקיצור: Bass VS High what do you prefer?

Blade Of Fire

New member
לא צפוי בשבילי אבל--

Bass אומנם כסוגד פאוור מטאל אני בד"כ אעדיף את הווקליות הגבוהה אבל אנחנו מדברים פה על להקת גות' מטאל (לאב מטאאאאאאאאאאאל!! לא גות'!!!)(סתמו!) ולכן אני מעדיף קול נמוך בשירים של HIM. גם השירים עצמם עם הקול הנמוך יותר יפים.

ilona4ka

New member
לא יודעת....

קשים החיים עם השאלות שלכם.... בס עושה לי את זה

pearly1

New member
באס

כי אם כבר גבוה אז עד לשמוע פאוור מטאל, כמו ויט'ין טמפטיישן נייטויש וכאלו להקות.. הפורום הזה פעיל בצורה מדהימה:)

Tashkin

New member
אתם עם הסקרים!../images/Emo46.gif

חחחחחחח צוחקת :p אמת גם ככה גם ככה זה מדהים
אני מקשיבה גם לזה וגם לזה.... הקול של וילה יותר בולט ב בבס הקול שלו מדהיםמושלםיפהענק ובHIGE פחות... אז אם מדובר בקול שלו אז בסס... ואם שירים אז High <למררות שהשקטים גם מדהים!> פאק אני בתסביך :(

labokit

New member
לדעתי....

קול בס זה הרבה יותר יפה בשירים של HIM כי לוויל יש קול כל כך עמוק ויפה..... ~מאוהבת~ !!!!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifחייבים ללמד

אנשים כאן את אומנות השורשור
סתם סתם זה בסידר

MeetLofe

New member
אני מאוד אוהב את שניהם

יש חלק מהשירים שאני יותר אוהב שהם באס ויש חלק שירים שאני יותר אוהב שהם היי.. לכן נורא קשה לי לבחור

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif High

פשוט כי יש יותר שירים עם הקול הגבוה שלו שאני אוהבת. באופן כללי אני אוהבת מאוד את שניהם [Love You Like I Do מדהים
]

למעלה