ראש בראש!

ראש בראש!../images/Emo129.gif

טוב, הייט טו פיל קיקד באט!!! 9.9333333
[הרסתי תממוצע] לעומת 8.2. הפעם, שני שירים מדירט. Rooster Vs. Rain when I die איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לרוסטר: ציון לריין: קטע נבחר משני השירים: הערה:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים?וואי קשה! אין, את שניהם אני אוהבת ממש. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?Rooster איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?שניהם. ציון לרוסטר:10 ציון לריין:10 קטע נבחר משני השירים: Rooster- Got my pills 'gainst mosquito death My buddy's breathin' his dyin' breath Oh god please won't you help me make it through Rain when I die- Will she keep on the ground, trying to ground me Slowly forgive my lie, lying to save me Could she love me again, or will she hate me Prob'ly not, I know why, can't explain me הערה:שירים מעולים!!

בדנתמ

New member
אני בד"כ נגד להשוות שירים...

אבל בא לי בכל זאת, אז יאללה: איזה שיר אני יותר אוהב: אז ככה. אני בכלליות לא בנאדם שיש לו שיר אהוב או צבע אהוב או שטויות כאלה, ולא אוהב להשוות בין שני שירים ולהחליט את מי מהם אני יותר אוהב... אבל... למרות ששני השירים האלה ענקיים! ושמעתי אותם בדיוק לפני כמה שעות באוטו, ועכשיו אני שומע שוב
אני נוטה לטובת רוסטר. גם בגלל הסאונד שלו שהוא יותר ייחודי ועמוק כזה.. יש לו בהתחלה סאונד ממש מימי כזה ומגניב, שלדעתי עושה קונטרסט ממש טוב עם הקול של ליין. והאמת שגם יש לי חולשה לשיר הזה, כי זה השיר הראשון של אליס אין צ'יינס ששמעתי, והוא מה שגרם לי להתחיל לשמוע אותם. כבר אמרתי את זה ואני אגיד שוב, שלדעתי מדובר באחד משירי הגראנג', ובכלל הרוק, המבריקים ביותר שנכתבו אי פעם. אז אחרי כל החפירות, אני אגיד ROOSTER. איזה שיר אני מעדיף מבחינת המלים? האמת שאני בד"כ לא מקשיב למלים של שירים במיוחד. כל עוד המלים הן לא תעמולה ניאו-נאצית או איזה משהו בסגנון, לא יותר מדי איכפת לי בד"כ, אם הלחן טוב. את המלים של רוסטר אני מכיר כי שמעתי אותו יותר ורציתי ללמוד גם לשיר ולנגן אותו. האמת שעכשיו קראתי פעם ראשונה בחיי את המלים של RAIN WHEN I DIE... ודווקא די אהבתי. אני נוטה אולי מעט יותר להתחבר למלים של RAIN WHEN I DIE, אבל אוהב גם את המלים של רוסטר. לכן מהבחינה הזאת אני שם אותם בתיקו. איזה מבחינת הלחן? לשניהם יש לחן סוחף יחסית.הלחן של רוסטר טיפה יותר ייחודי בעיניי, וגם הסאונד שלו עמוק ומיוחד כזה, אז אני נותן לרוסטר ייתרון קל. ציון לרוסטר: בעייתי בעיניי לתת לשיר ציון 10... אבל מצד שני, אין בשיר הזה משהו שבא לי להוריד עליו ניקוד כרגע, אז אני אתן לו ציון עגול... 10 ציון לריין: אני מניח ש 9 כזה. למרות העשר המושלם לרוסטר, גם 9 זה גבוה בסולם אהוד. קטע נבחר משני השירים: ואלה... הייתי אומר שברוסטר זה יהיה דווקא הקטע בהתחלה או בסוף בלי המלים... זה פשוט קטע ממש יפה. קשה לי גם להביא קטע אחד מתוך המלים שלו. נראה לי שעם הנושא של השיר הזה זאת בעיה לא להביא אותו כמכלול... ומריין: Will she keep on the ground, trying to ground me Slowly forgive my lie, lying to save me Could she love me again, or will she hate me Prob'ly not, I know why, can't explain me הערה: מצטער על כל החפירה

בואנה, תנ"ך השפיע עליי.

קראתי את הקטע הנבחר שלך מריין.. וכל מה שאני חושבת עליו זה: מצלול, תקבולת נרדפת כיאסטית וניגודים. [אתמול הייתה לי המתכונת] איזה הזוי

everynormal

New member
דווקא נהנתי לקרוא את החפירה שלך

מה שרשמת על רוסטר, אני מסכימה איתך בהחלט

shirbowie

New member
../images/Emo24.gif נגמרים לי השמות

איזה שיר אתם יותר אוהבים?האמת קשה,כי באמת שניהם מדהימים,אבל אני אלך על רוסטר..אני חושבת שהוא יותר מיוחד איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?Rain איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?Rooster ציון לרוסטר:8 ציון לריין:6.5 קטע נבחר משני השירים: Rooster:"Aint found a way to kill me yet Eyes burn with stinging sweat "Seems every path leads me to nowhere Rain:"Did she call my name I think its gonna rain "When I die הערה:ג'רי כזה חמוד בקליפ של רוסטר!הוא נראה כזה הילבלי כשהוא הולך עם אבא שלו לצוד, או מה שהם לא עושים שם

בדנתמ

New member
ואו...

ממה שכתבת על זה ששניהם מדהימים וזה, ציפיתי לציונים יותר גבוהים... חח זה הזכיר לי מישהו שהיה איתי בצבא, שכל פעם שהיה צריך למשב דברים בסולם של 1 עד 10 ו10 זה טוב ו1 זה רע, היה נותן לדברים בד"כ 1-3 כזה חחח... בחור משעשע ביותר
ואה, כן, הוא הולך עם אבא שלו לצוד תיירים שהלכו לאיבוד. כמו כל הילבילי טוב בסרט אימה טיפוסי

everynormal

New member
דיי עדי את לא רצינית זה פשוט קשה!!

איזה שיר אתם יותר אוהבים? ממש בלב לא שלם, אני נכנעת לרוסטר... איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? וואי זה קשה....אמממ ריין וואן איי דיי כי כולם היו מעורבים בכתיבתו איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? אמממ טוב נו אם למעלה אמרתי ריין וואן איי דיי עכשיו אני אגיד רוסטר ציון לרוסטר: 10 ציון לריין:10 קטע נבחר משני השירים: ריין וואן איי דיי- סולו, ברוסטר הפזמון החזק והמרגש הערה: שני שירים אדירים שדומים בסגנון

אכן קשה.. ../images/Emo190.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? המממ. אם הייתם שואלים אותי לפני, הייתי אומרת שריין וון איי דיי. אבל למדתי לאהוב את רוסטר יותר מאז.. בכל זאת אגיד שריין. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? רוסטר איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? שניהם. ציון לרוסטר: 10 ציון לריין: 10 קטע נבחר משני השירים: ההתחלה של ריין.
Did she call my name? I think it's gonna rain Oh, when I die She won't let me hide She don't want me to cry הקטע הזה יפיפה. גם איך שג'רי מנגן.. והyeah של ליין. מרוסטר: Wife and kids, household pet Army green was no safe bet The bullets scream to me from somewhere Walkin' tall machine gun man They spit on me in my home land Yeah they come to snuff the rooster
הערה: שני שירים מדהימים.

אוקיי, אני חייבת להתערב

הלו, רוסטר זה אחד השירים הכי יפים של אליס אין צ'יינס, איך אתם נותנים לו להפסיד במאבק הזה?

נסיתי לענות על השאלות

אבל אבדתי את הסבלנות איזה שיר אתם יותר אוהבים? רוסטר איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? לא מכירה את המילים של ריין אז אני לא יכולה לענות איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? רוסטר ציון לרוסטר: אני לא נותנת ציונים ציון לריין: כי אני טובה ורוחנית קטע נבחר משני השירים: לא יודעת אין לי כוח הערה: עניתי על השאלות רק כי בקשת

למעלה