אני בד"כ נגד להשוות שירים...
אבל בא לי בכל זאת, אז יאללה:
איזה שיר אני יותר אוהב: אז ככה. אני בכלליות לא בנאדם שיש לו שיר אהוב או צבע אהוב או שטויות כאלה, ולא אוהב להשוות בין שני שירים ולהחליט את מי מהם אני יותר אוהב... אבל... למרות ששני השירים האלה ענקיים! ושמעתי אותם בדיוק לפני כמה שעות באוטו, ועכשיו אני שומע שוב
אני נוטה לטובת רוסטר. גם בגלל הסאונד שלו שהוא יותר ייחודי ועמוק כזה.. יש לו בהתחלה סאונד ממש מימי כזה ומגניב, שלדעתי עושה קונטרסט ממש טוב עם הקול של ליין. והאמת שגם יש לי חולשה לשיר הזה, כי זה השיר הראשון של אליס אין צ'יינס ששמעתי, והוא מה שגרם לי להתחיל לשמוע אותם. כבר אמרתי את זה ואני אגיד שוב, שלדעתי מדובר באחד משירי הגראנג', ובכלל הרוק, המבריקים ביותר שנכתבו אי פעם. אז אחרי כל החפירות, אני אגיד ROOSTER.
איזה שיר אני מעדיף מבחינת המלים? האמת שאני בד"כ לא מקשיב למלים של שירים במיוחד. כל עוד המלים הן לא תעמולה ניאו-נאצית או איזה משהו בסגנון, לא יותר מדי איכפת לי בד"כ, אם הלחן טוב. את המלים של רוסטר אני מכיר כי שמעתי אותו יותר ורציתי ללמוד גם לשיר ולנגן אותו. האמת שעכשיו קראתי פעם ראשונה בחיי את המלים של RAIN WHEN I DIE... ודווקא די אהבתי. אני נוטה אולי מעט יותר להתחבר למלים של RAIN WHEN I DIE, אבל אוהב גם את המלים של רוסטר. לכן מהבחינה הזאת אני שם אותם בתיקו.
איזה מבחינת הלחן? לשניהם יש לחן סוחף יחסית.הלחן של רוסטר טיפה יותר ייחודי בעיניי, וגם הסאונד שלו עמוק ומיוחד כזה, אז אני נותן לרוסטר ייתרון קל.
ציון לרוסטר: בעייתי בעיניי לתת לשיר ציון 10... אבל מצד שני, אין בשיר הזה משהו שבא לי להוריד עליו ניקוד כרגע, אז אני אתן לו ציון עגול...
10 ציון לריין: אני מניח ש
9 כזה. למרות העשר המושלם לרוסטר, גם 9 זה גבוה בסולם אהוד. קטע נבחר משני השירים: ואלה... הייתי אומר שברוסטר זה יהיה דווקא הקטע בהתחלה או בסוף בלי המלים... זה פשוט קטע ממש יפה. קשה לי גם להביא קטע אחד מתוך המלים שלו. נראה לי שעם הנושא של השיר הזה זאת בעיה לא להביא אותו כמכלול... ומריין: Will she keep on the ground, trying to ground me Slowly forgive my lie, lying to save me Could she love me again, or will she hate me Prob'ly not, I know why, can't explain me הערה: מצטער על כל החפירה