ראש בראש.

ראש בראש.../images/Emo179.gif

סוגשל תחרות בין 2 שירים כל פעם, כל שבוע הפינה תעלה עם 2 שירים חדשים. פחות בשביל התחרות, יותר לראות מה אתם חושבים על השירים: [נלקח מפורום שילה, ומעוד מיליון פורמים אחרים] ה"תחרות" הפעם תהיה בין: חמימות חולפת לבין חמש בבוקר
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]: איזה שיר מרגש אתכם יותר בגלל מה: באיזה שיר היכולות הווקאליות של דנה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] אירוע שכל שיר מזכיר: בנאדם שכל שיר מזכיר [אם יש]: שורה אהובה מכל שיר: ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים: תהנו

../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]: חמימות - מבחינת המילים, נורא מדבר אליי, לפעמים אני מרגישה שזה קצת מזכיר לי את החיים שלי. השיר שהיה הכי אהוב עליי, ואלי עדיין. מבחינת הלחן - מיוחד, יחסית להרבה מאוד שירים, אני ממש אוהבת. ביצוע - מעולה, 9 מתוך 10. חמש בבוקר - המילים - יאוהבת, אבל פחות מדבר אליי. אחד השירים שאני ממש אוהבת. לחן - אוהבת ממש, אבל משהו שם קצת חסר לי. ביצוע - טוב מאוד, 8 מתוך 10. איזה שיר מרגש אתכם יותר בגלל מה: שאלה קשה. מאוד. אני חושבת שחמימות חולפת מרגש אותי בצורה שונה מחמש בבוקר, אבל הרגש נראה לי באותה עוצמה. כל אחד זה מגיע ממקום אחר. החמימות חולפת הוא מגיע מהמילים וממה שנובע מהן, ובחמש בבוקר זה בעיקר מכל השאר [הביצוע העוצמתי, הקול שלה, משהו שמשתוקק שם בשיר...] אין תשובה חד-משמעית. באיזה שיר היכולות הווקאליות של דנה מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.] לדעתי, בחמש בבוקר. הקול שלה שם, זה משהו יוצא דופן. הרגש שעולה כשאני שומעת את השיר נובע בעיקר מהביצועץ אירוע שכל שיר מזכיר: חמימות חולפת לא מזכיר לי אירוע מיוחד... פשוט מזכיר לי תקופות מסויימות, חמש בבוקר מזכיר לי את הדרך חזרה הבייתה מההופעה של היהודים במשגב באוטו של חני עם טישלר והשיר הזה... משהו הזוי. נתקע לי במוח פשוט. בנאדם שכל שיר מזכיר [אם יש]: חמימות חולפת - ענברנטל. ואולי קצת את עצמי. חמש בבוקר - טישלר. שורה אהובה מכל שיר: חמימות חולפת - "לא יודעת מה עלי לעשות, ומה עלי לחפש, כי הכל כל כך חשוב ולא חשוב" חמש בבוקר - "מזל שיש רגליים, תמיד אפשר ללכת" ו- "מה שהיינו לא יכולנו להיות, היינו סרט, היינו אשליות." ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים: חמימות חולפת, אבל לא בהרבה. פשוט המילים שם אומרות הכל.

למעלה