ראש בראש!

Marg H

New member
ראש בראש! ../images/Emo46.gif

בעקבות כך שנגמר משחק החוליה החלשה, אמרתי לעצמי בואי נתחיל משחק חדש! דבר ראשון כל הכבוד לריד על הניצחון! ועכשיו החוקים של המשחק, כל שבוע נשים *שני אנשים שונים ויתמודדו אחד מול השני, ראש בראש! כאשר אתם בוחרים אחד מהם אתם משרשרים להודעה מתחת
+ את שמם המתמודד שבחרתם. ברור? אז נתחיל? השבוע: אל נגד אל תצביעו!!! *זה לא חייב להיות בהכרח שני אנשים, יכול להיות שני תיקים, שני זוגות והלאה...

../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל../images/Emo45.gifאל

אל תגידו לי שלא צפיתם אתזה מראש.

4hilla4

New member
../images/Emo45.gif אמילי...

וואי.. זה היה ממש ממש קשה.. אל תמיד הייתה הדמות האהובה עליי בעונה הראשונה אבל היא הלכה, והיא לא תחזור ומכיוון שעכשיו ראיתי שוב את פרק 16 את ההתחלה וראיתי כמה אמילי ומורגן דומים זה הוסיף נקודות לאמילי... קיצר רק בגלל שאין סיכוי שאל תחזור לסדרה אני מצביעה לאמילי... כי את אמילי כבר למדתי לאהוב ושכחתי מאל למרות שאני כל כך אוהבת אותה במבט לפרקים קודמים.. כמה קשה
אבל עדיין בחרתי באמילי

Marg H

New member
../images/Emo45.gifאמילי

טוב ישבתי קצת וחשבתי, אני נורא אוהבת את שתיהן. אני אהבתי את אל בעונה הראשונה היא היתה השלישית האהובה עלי. אבל שהשוותי בינה לבין אמילי, הם ממש דומות! שניהם קצת לא משופשפות בהתחלה, זאת אומרת שהן לא יודעו מה הן עשו, הם ניסו להוכיח את עצמן. כמו שאל ניסתה בפרק הראשון לעשות רושם טוב על גדעון, ואמילי מנסה מול כולם. תראו אתם פשוט רוצים את אל בחזרה, גם אמילי טובה. לשניהן יש את המשהו הזה שגורם לך לאהוב את הדמות לאמילי יש פשוט את המשהו הזה יותר. וואו, חפרתי!

Marg H

New member
טוב, מי עוד נשאר להצביע?

אני לא רוצה לגמור את זה בתיקו, תצביעו!!!

Marg H

New member
עכשיו ברצינות ../images/Emo3.gif

אני לא יכולה לעשות אחד חדש בתיקו, אם יש תיקו מה זה שווה?

4hilla4

New member
תעשי ככה--->>

תעשי שובר שיוויון והראשון שמצביע! רק הראשון! נחשב.. נגיד אם אני מצביע ראשונה ואני מצביעה לאל אז אל נצחה ואם אני מצביעה לאמילי היא נצחה.. לא בטוח שאני אהיה ראשונה אבל אני אנסה

למעלה