ראש בראש

ראש בראש../images/Emo70.gif

התוצאות משבוע שעבר הן: 4 - ללא קל. ו-1 - ליכול להיות. כך שהמנצח הוא לא קל
והשבוע תחרות חדשה, בין: "הימים שלנו" ל"מלחמה שקטה". ענו על השאלות הבאות, ותגידו, את מי אתם מעדיפים. * מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? * שורה אהובה מכל שיר - * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif וואי אני באמת מסוממת:p

אבל אני עדיין מעדיפה את הימים שלנו. לא הכי אוהבת את מלחמה שקטה לא לסקול אותי

מילי17

New member
../images/Emo6.gif

כל עוד את כזו מהממת זה בסדר
מתי כבר אזכה לראות אותך על הבמה???

../images/Emo163.gif ב- ../images/Emo163.gif.

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] : שני שירים שהתחילו וסגרו מעגל. שני שירים אם הכי הרבה משמעות. * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? קשה, אבל מלחמה שקטה. בגלל שהוא אומר פשוט הכל. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? נראה לי שבימים שלנו. * שורה אהובה מכל שיר - "השאלות לא נגמרות...". "ואם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת למה...". * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? מלחמה שקטה.

אדם ק

New member
אולי אלוהים מנסה לעזוב

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] הימים שלנו: שיר מקסים מבחינת מילים, לחן, ובוצוע אני חושב שזה באמת אחד השירים היפים מלחמה שקטה: אהבתי את המילי, הלחן לדעתי טוב אבל פחות... * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? הימים שלנו: אני מתחבר אליו יותר, מבין יותר... * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? לדעתי ב"הימים שלנו"... אין לי כוח להסביר חח * שורה אהובה מכל שיר - הימים שלנו: "מאמינים בזה עד ששוקעים בחול" מחלמה שקטה: "לא תמיד אפשר, אך יש עוד בוקר, יש מחר לגלות, להשתנות" * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? הימים שלנו.... יותר התחבר לי..........תמיד.....

קל פה...

הימים שלנו vs מלחמה שקטה: * מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] הימים שלנו זה השיר האהוב עליי... המילים עושות הכל... והלחן פשוט גורם למילים לצאת בצורה הכי טובה... מלחמה שקטה זה שיר מאוד מרגש... אני יותר אוהבת אותו בגירסת הופעה כשיש גם את כל הטראנס הזה של הסוף... לא כשהוא נגמר בדהייה כזאת כמו בדיסק... * איזה שיר מרגש אתכם יותר? הימים שלנו. בגלל מה? המילים. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? אני חושבת שבימים שלנו יש קטעים יותר מסובכים לשירה מאשר מלחמה שקטה. * שורה אהובה מכל שיר - הימים שלנו- ואם יש שם אל אחד אז אנ'לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אליי" מלחמה שקטה- "ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה" * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? הימים שלנו, ללא ספק.

המ..

* מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] עׁצמתיים, קשה לבחור ביניהם. * איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה? קשה לי לענות על זה.ממש. * באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]? נראה לי שבימים שלנו. * שורה אהובה מכל שיר - "הכל סגור, ואין דבר שכבר יעזור". "בקיצור, זה לב שבור". * ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים? קשה מאד, וגם תלוי בתקופות, נבחר בימים שלנו.

לא קל כלל וכלל. ../images/Emo88.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
מלחמה שקטה
מילים, הכי נוגעות בעולם, הלחן הזה, המדוייק שנוגע בדיוק בנק הזאת שהוא צריך לגעת, והביצוע בהופעות - הכי מצמרר/מרגש העולם. פשוט השיר.
הימים שלנו
מילים שאפשר להתחבר אליהם, פשוט לא כמו ב"מלחמה שקטה" הלחן הוא הקטע החזק בשיר לדעתי, וביצוע בהופעות, מעולה.
איזה שיר מרגש אתכם יותר? בגלל מה?
מלחמה שקטה, לגמריי.בגלל הכל, המילים, הלחן... זה הכל ביחד בהרמוניה מטורפת שפשוט... עושה לי את זה. אין פה אפילו וויכוח. למרות שהימים שלנו שיר מדהים.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של היהודים מתבטאות טוב יותר [מוזמנים גם לנמק מדוע.]?
לדעתי, הימים שלנו מבטא יותר את הגוון של היהודים, אני לא יכולה להצביע בדיוק על דבר מסויים, פשוט שיר שיותר מתחבר לי עם הסגנון של הלהקה.
שורה אהובה מכל שיר -
ואת יודעת כשכואב לך, זה כל כך, כל כך שקוף.
בקיצור, זה לב שבור [הייתי חייבת 2]
ואין דבר שכבר יעזור
ולסיכום, איזה שיר אתם מעדיפים?
מלחמה שקטה, ללא כל ספק*|

למעלה