ראש בראש!

ראש בראש!

במאבק די צמוד שבוע [שבועיים?] שעבר ניצח רוסטר, שקיבל ציון של 9.6 לעומת Rain when I die שקיבל 9.1. שוב, צמוד!!! והשבוע, שני שירים אהובים מהאלבום השלישי של אליס אין צ'יינס, Sludge Factory מול Frogs לשני השירים היו גרסאות בהופעה האקוסטית, ואפשר להתייחס גם אל הגרסאות האלו:] השאלות: איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון סלאדג': ציון צפרדעים: קטע נבחר משני השירים: הערה:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים?אני חושבת שFrogs איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?Frogs איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?אממ שניהם אני ממש אוהבת ציון סלאדג':8 ציון צפרדעים:10 קטע נבחר משני השירים: Sludge factory- You insult me in my home, you're forgiven this time Things go well, your eyes dilate, you shake, and I'm high? Look in my eyes deep and watch the clouds change with time Frogs-כל השיר
הערה:שוב בחירה מצויינת

כרגע קלטתי

ה"אוהבים" אמור להיות לפני "יותר", לא? >< איזה שיר אתם יותר אוהבים? אוף, אני אף פעם לא חושבת על הקטע הזה כשאני בוחרת ת'שירים. אני ממש לא יודעת. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? סלאדג' איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? פרוגס ציון סלאדג': 10 ציון צפרדעים: 10 קטע נבחר משני השירים: Endless corporate ignorance lets me control time By the way, by the way, by the way, by the way Now the body of one soul I adore wants to die You have always told me you'd not live past 25 I say stay long enough to repay all who cause strife "Once again you see an in.." הקטע שליין אומר בסוף. השיר הזה מעביר את התחושות בצורה כל כך חדה, לדעתי. הגרסא האקוסטית שווה הרבה יותר. ומפרוגס: הבית הראשון מדהים. וההתחלה של השיר גם. הערה: אוף, בחירה קשה בין שניהם.

Alice108

New member
@

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Frogs
אחד האהובים עליי ביותר של אליס. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? Frogs איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?Frogs ציון סלאדג': 9 ציון צפרדעים: 10 קטע נבחר משני השירים: מבחינת מילים שניהם 10 אצלי. אז כל מילות השיר
הערה: שני שירים פשוט מעולים. אם זה לא היה פרוגס, זו היתה בחירה קשה, אבל אני ממש משוחדת בקטע הזה, פרוגס פשוט שיר שאני ממש אוהבת. ושתי הגירסאות האקוסטיות מעולות, אבל לא עולות על המקור לדעתי.

Kneeling Roses

New member
שגדששדג

איזה שיר אתם יותר אוהבים? צפרדעים
איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? צפרדעים איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? סלאדג' ציון סלאדג': 7 ציון צפרדעים: 10 קטע נבחר משני השירים: Now the body of one soul I adore wants to die You have always told me you'd not live past 25 I say stay long enough to repay all who cause strife What does friend mean to you? A word so wrongfully abused Are you like me, confused All included but you Alone...

everynormal

New member
סלודג' כמובן

איזה שיר אתם יותר אוהבים? סלודג' איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? גם סלודג' איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? סלודג' שוב חח ציון סלאדג': 10 ציון צפרדעים: 9.5 קטע נבחר משני השירים: בסלודג' הפזמון הכואב, בפרוגס הקטע בו ליין מדבר הערה: הגרסאות האקוסטיות מדהימות

למעלה