ראש בראש!

ראש בראש!

טפיל חברתי ניצח את ספור אהבה אגדתי [נסו אתם למצוא תרגום לfairytale love story ><] שבוע שעבר, 9.5 מול 8 השבוע, בהמשך לשבוע שעבר, יהיו שני שירים מתקופת הגלאם ה100ממת XD Whatcha Gonna Do מול I Can't Have You Blues איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לווטצ'ה גונה דו: ציון לאיי קנט האב יו בלוז: קטע נבחר משני השירים: הערה: [גם אם אתם מכיר את השיר, מומלץ לראות את הקליפ שעשו לו פה- Whatcha Gonna Do]

everynormal

New member
וואו הקליפ של וואטצ'ה גונה דו ממש מגניב!

יש שמה תמונות נדירות שלו ממש, יש גם איזה 2 עם דמרי שרואים אותה ממש בבירור, וגם עם אחותו אפילו נראהלי [זה בטח לקוח מהביוגרפיות שלו או משו] זה מזכיר את התקופה הטובה והיפה של אליס.....הכי אהבתי בסוף את האיקס האדום על דובאל חחחח זה כזה אדיר

כןכן, זאת אחותו החורגת

אני זוכרת שנרשמתי לrespect for layne פעם וקראתי כל מיני דברים, זה היה שם.. את האמת שהיה שם מידע, אבל לא יכולתי לסבול יותר את העובדה שהייתי צריכה לנבור בין שרשורי הזלות ריר לבין שרשורי "אני שונא/ת את ג'רי והלהקה כל כך איכסית"/"דמרי הזאת כל כך בלה בלה בלה"

everynormal

New member
חחח אני גם רשומה שם

אבל מעצבן אותי שרק יורדים על ג'רי כל הזמן....כאילו מה הקטע? בלעדיו גם לא היה אליס, וחוץ מזה הוא גם כתב והלחין מלא שירים

גם אני לא מבינה מה העניין

גם אם הם לא מחבבים אותו ע"פ מה ששמעו, למה לרדת לכזאת רמה של ללכלך על בנאדם שהם לא מכירים בפורום? :| ד"א, בקשר לוידאו, איך יש להם תמונה של החתולה של ליין? XD ולמה היא הייתה בMTV2?

everynormal

New member
בטח קליפ מחווה או משהו

וואו עד ללהתעניין בחתולים של ליין הם הגיעו.....כאילו יכול להיות שחייו האישיים מעניינים מאוד אבל זה כבר יותר מידי חדירה לפרטיות מזל שהוא לא יכול לראות את כל הדיבורים שמה זה כזה מביך

everynormal

New member
עונה

איזה שיר אתם יותר אוהבים? ת'אמת שדיי קשה לי להחליט....אני אלך על איי קנט האב יו בלוז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איי קאנט האב יו בלוז איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? שתיהם משתווים מבחינת הלחן בעיניי ציון לווטצ'ה גונה דו: 10 ציון לאיי קנט האב יו בלוז: 10 קטע נבחר משני השירים: בוואטצ'ה גונה דו- הסי פארט, באיי קאנט האב יו בלוז הפתיחה והסגירה של השיר הערה: למרות ששתי השירים הם שירי גלאם טהורים עם מקצבים שמחים, נראה כאילו המילים נכתבו ע''י ליין באירוניה [בשתיהם הוא מדבר על כך שהוא שותה הרבה וזה]

אני

איזה שיר אתם יותר אוהבים? I Can't Have You Blues איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? כנ"ל איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? המממ. נראה לי שבערך אותו דבר, הם די דומים ת'אמת ציון לווטצ'ה גונה דו: 9 ציון לאיי קנט האב יו בלוז: 10 קטע נבחר משני השירים: ההתחלה של Whatcha Gonna Do
Nothings the same, need my fix of you, איך שהוא מושך את זה בסוף, השירה שלו הייתה כל כך מגניבה And if I always try to do, all the things you want me to I've been laughing myself down to an early grave הערה: התקופה הזאת הייתה כל כך מגניבה, הייתי מתה לשמוע עוד חומר מאז

Sanguine Sky

New member
100ממתXDD

איזה שיר אתם יותר אוהבים?אממ לא יודעת את שניהם באותה מידה אני חושבת=] איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?ווטצ'ה גונה דו איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?את שניהם באותה מידה ציון לווטצ'ה גונה דו:8 ציון לאיי קנט האב יו בלוז:7 קטע נבחר משני השירים: Whatcha Gonna Do: Hey yeah they say you love the girl While I'm wasted as you taste it Wicked pleasures, sins of flesh and blood :I Can't Have You Blues And if I always try to do, all the things you want me to I've been laughing myself down to an early grave הערה:שוב לא הכרתי את השירים אז תודה לךXD וייאי social parasite ניצח!!

למעלה