ראש בראש!

ראש בראש!

באופן מפתיע, שבוע שעבר היה תיקו בין Whatcha Gonna Do לI Can't Have You Blues! ידעתי שהם דומים><" שניהם קיבלו ציון 9. השבוע שני שירים מאוד אהובים עליי: Dirt נגד Sunshine איזה שיר אתם יותר אוהבים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? ציון לדירט: ציון לסאנשיין: קטע נבחר משני השירים: הערה:

everynormal

New member
סאנשיין ללא ספק

איזה שיר אתם יותר אוהבים? סאנשיין איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? מבחינת המילים....אמממ שתיהם חזקים מבחינת המילים ככה שקשה לי להחליט חחחח איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? סאנשיין ציון לדירט: 10 ציון לסאנשיין:10 קטע נבחר משני השירים: בסאנשיין- הקטע שליין שר- ממורי.....סט מי פרי [איי דונט קר נו מור!!]..מאדר פלייזזז [קום פור מי יאאאאאאאא!!] בדירט- השורה "יו האב דה טאלנט טו מייק מי פיל לייק דירט" הערה: 2 שירים כבדים, איטיים ומצויינים

Sanguine Sky

New member
כמה זמן לא שמעתי את סאנשיין!

איזה שיר אתם יותר אוהבים?וואו אממ... לא יודעת. את שניהם אותו דבר נראלי... איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים?שניהם אותו דבר איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן?גם אותו דברXD ציון לדירט:10!! ציון לסאנשיין:10 קטע נבחר משני השירים: סאנשיין: Am I your reflection Melting mirror smile Am I worth the value Do my love defile dirt: You, you are so special You have the talent to make me feel like dirt הערה:שירים מעולים

MiMiMor

New member
יואו יש שאלות.. 2 בגרויות באנגלית היום,

אין פוקוס : איזה שיר אתם יותר אוהבים? DIRT כמובן. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? DIRT (!) איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? D I R T !!!!!!!! ציון לדירט: 100 ציון לסאנשיין: 90 , אוהבת את השיר, בעיקר את הלחן שלו שנשמע לי מקפיץ. קטע נבחר משני השירים: " I have never felt such frustration" , לא אשכח את הפעם הראשונה ששמעתי את זה והתחרפנתי. "Then some dude came down to touch the Mother" , לא בגלל המילים העמוקות, בגלל הצורה שבה שרים את זה
הערה: לא יודעת עד כמה זה קשור לשירים, לפורום או לחיים בכלל , : סיימתי ללמוד (!!!!!).
זכאית לבגרות נכון ליום שני (אושר, אושר עילאי.)

יאי מגניב לך!!!

אני מתארת לעצמי שזאת הקלה מטורפת.. למרות שכשאני חושבת על הרגע שבו אסיים י"ב אני מרגישה רק פחד, נכון לעכשיו. יש על מה לעבוד

MiMiMor

New member
../images/Emo13.gif

תודה בנות, זה בהחלט מוזר וגם קצת מפחיד כל העסק הזה. יב' זו חוויה רצינית. בהצלחה לכולם עם המועדי ב' ביום שני, יאללה נמאס כבר עם הבגרויות של השנה =O

*מזמזמת את ההתחלה של דירט*

איזה שיר אתם יותר אוהבים? דירט איזה אתם יותר אוהבים מבחינת המילים? שניהם.. איזה אתם יותר אוהבים מבחינת הלחן? שניהם ציון לדירט: 10 ציון לסאנשיין: 10 קטע נבחר משני השירים: Mother touched and dude ain't here no more Ain't no day the sun don't crack Then to brand some name across my back so you care? Don't mind...I don't care no more I want you to scrape me from the walls And go crazy like you've made me One who doesn't care is one who shouldn't be הערה: שני שירים מאוד חזקים ודומיננטיים באלבומים שלהם, לדעתי

למעלה