ראש בראש!

ראש בראש!

שבוע שעבר Died התמודד מול Get born again. דיאד ניצח עם 9.25 לעומת 9.225 של גט בורן אגיין.. צמוד השבוע שני שירים שהופיעו בSap ואן ווילסון מהלהקה הארט שרה קולות רקע בהם. Brother Vs. Am I Inside: איזה שיר אתם אוהבים יותר? איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? ציון לבראדר: ציון לאם איי אינסייד: קטע נבחר משני השירים: הערה:

Sanguine Sky

New member
---

איזה שיר אתם אוהבים יותר?לא יכולה להחליט... איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים?אני חושבת ש Am I Inside למרות ששניהם ממש יפים איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן?Brother ציון לבראדר:10 ציון לאם איי אינסייד:10 קטע נבחר משני השירים: Brother- Roses in a vase of white Bloodied by the thorns beside the leaves That fall because my hand is Pulling them hard as I can Am I inside-כל השיר הערה:שירים ממש יפים(אוף.. אף פעם אין לי הערה מקורית..)

:)

איזה שיר אתם אוהבים יותר? קשה.. אם איי אינסייד איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? שניהם איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? בראדר, נראה לי ציון לבראדר: 9 ציון לאם איי אינסייד: 9.5 קטע נבחר משני השירים: You were always so far away I know that pain and I won't run away Like I used to do Chaos and hate shadow me, pain it fills me up Only one thing makes me feel, missing better half of me Black is all I feel, so this is how it feels to be free הערה: שני שירים מדהימים

everynormal

New member
ברודר

איזה שיר אתם אוהבים יותר? אח איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים?אח איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? אח ציון לבראדר: 10 ציון לאם איי אינסייד: 9.5 קטע נבחר משני השירים: אין קטע ספציפי הערה: ברודר זהשיר יפיפעה שג'רי כתב על אח שלו שלא ראה כמה שנים לאחר שהוריהם התגרשו

MiMiMor

New member
יאללה,

איזה שיר אתם אוהבים יותר? Brother. איזה אתם אוהבים יותר מבחינת המילים? Brother... איזה אתם אוהבים יותר מבחינת הלחן? BROTHER ציון לבראדר: 9.5 ציון לאם איי אינסייד: 8.5 קטע נבחר משני השירים: מ- BROTHER : Not afraid to paint my sky with Some who say I've lost my mind מ- AM I INSIDE : Black is all I feel, so this is how it feels to be free עצוב ): הערה: למה לא שרו את Am I Inside באנפלאגד?, בע.

למעלה