ראש גדול תודה
ע עומריקישוש New member 29/6/05 #2 נצל"ש יש לי שאלה ליהונתן... באיזה בצפר אתה לומד (אם אתם יודעים אתם יכולים לכתוב לי?? כי זה דיי דחוף) תודה והוא גר בכפ"ס נכון?
נצל"ש יש לי שאלה ליהונתן... באיזה בצפר אתה לומד (אם אתם יודעים אתם יכולים לכתוב לי?? כי זה דיי דחוף) תודה והוא גר בכפ"ס נכון?
י יהונתן שנברג New member 29/6/05 #3 הייי אני לומדתי בבהביס אביב ברעננה. אבל בעקרון כבר סימתי אני כבר לא ממש לומד שם..
נ נועית המסטולית New member 29/6/05 #4 נכון.. אתה הולך לצבא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
נכון.. אתה הולך לצבא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
ע עומריקישוש New member 29/6/05 #5 גם אני גר ברעננה!!!!!!!!!!!!!!!! מתי אתה מתגייס אם זה לא מפריע לך לענו לי פשוט כי גם אחותי מתגייסת עוד כמה חודשים...!
גם אני גר ברעננה!!!!!!!!!!!!!!!! מתי אתה מתגייס אם זה לא מפריע לך לענו לי פשוט כי גם אחותי מתגייסת עוד כמה חודשים...!
ע עומריקישוש New member 29/6/05 #6 עכשיו נופל לי האסימון... יש סיכוי שראיתי אותך שאספתי קרשים לל"ג בעומר באוטו או שעדיין דימיינתי ואין לך רישיון??
עכשיו נופל לי האסימון... יש סיכוי שראיתי אותך שאספתי קרשים לל"ג בעומר באוטו או שעדיין דימיינתי ואין לך רישיון??