ראש גזר!
לא הכינוי המעליב לאן שרלי... אלא ממש ראשי גזרים, עלווה יפהפיה שהגיע הבוקר בארגז האורגני.
מיד יצאתי לחיפושים ברשת וגיליתי שבהחלט אפשר להשתמש בעלים האלה - קראתי שהם מרים קצת כמו שהם, ומצאתי מתכונים לצ'ימצ'ורי (הבלוג לא טבעוני אבל המתכון כן) ולפסטו... נראה לי שאכין אותו.
מכירים עוד מתכונים ושימושים לעלי הגזר?
לא הכינוי המעליב לאן שרלי... אלא ממש ראשי גזרים, עלווה יפהפיה שהגיע הבוקר בארגז האורגני.
מיד יצאתי לחיפושים ברשת וגיליתי שבהחלט אפשר להשתמש בעלים האלה - קראתי שהם מרים קצת כמו שהם, ומצאתי מתכונים לצ'ימצ'ורי (הבלוג לא טבעוני אבל המתכון כן) ולפסטו... נראה לי שאכין אותו.
מכירים עוד מתכונים ושימושים לעלי הגזר?