ראש הדרכון במעבר על ראש הדרקון H-)

ozmiri

New member
ראש הדרכון במעבר על ראש הדרקון H-)

שלום יאיר, הייתי רוצה להבין את משמעות מעבר ראש הדרקון על ראש הדרקון הלידתי. בכל ספרי האסטרולוגיה ברשותי בפרק המעברים אין ציון למעבר זה. ועד כמה לדעתך הוא בר משמעות תודה מירי

ראש הדר-כ-ון?

בכל אופן... חשבת אולי שאם זה לא מופיע באף ספר אצלך כנראה שהמעבר לא כל כך חשוב, אם בכלל? ולגבי מה זה אומר - גם אני הייתי רוצה לדעת!! יאיר?!

ozmiri

New member
תגובה

ראשית, זה לא למפה שלי.שנית זה תחזית ליוני,שלישית.....אני לא בקטע של תשובות הומוריסטיות ללא תוכן... כמו רוב תגובותיך בפורום...

ודרך אגב..B-p

זה שאת לחוצה זו בעיה שלך.. זה שאת ``יבשה`` - זו גם בעיה שלך... אבל אם יש לך בעיות, אל תוציאי אותן עליי, אני לא חבר שלך...! ולגבי התשובות שלי... התגובות שקיבלתי עליהן מראות ההיפך ממה שאת חושבת.. אז אני אפילו לא ארד לרמה שלך להגיב על ה``ביקורת`` הזו.

ozmiri

New member
התנצלות לשבתאי בנסיגה

נחמד שאתה לא יורד לרמה שבתאי, מישום שבאמת לא התכוונתי להשמע חלילה פוגעת או מעליבה פשוט שבתאי לשאלה ששאלתי בפעם הקודמת ענית לי בהיטול ולא ברצינות והרי...סהכ אני פונה כדי לקבל קצת תשובות , נחמד שיש לך הומור, זה סבבה, אבל לפחות גם תשלב אותו עם תשובות עינייניות לשאלות? מה דעתך? אז קודם קבל התנצלותי הכנה, ועדיין מחכה לראות תשובותך העינניות לשאלותי- נדב אינפורמציה- בקיצור בי :)

Tal_Ya_Tal

New member
ראש דרקון B-) איזה מזל !

למירי, נכון שפנית ליאיר ואני בטוחה שהוא יענה לך. אבל בינתיים, עברתי בסביבה... אז, ראש הדרקון, הוא נקודה היפותטית משמעותית ביותר במפת לידה. כי היא מציינת את הנתיב שאותו בחרה הנשמה בחיים הללו בדרך לצמיחה האבולוציונית שלה. אפשר לומר, שהיא מראה את `השיעור שלנו בחיים` לראש הדרקון יש איכות מצ`פרת כמו ליופיטר. כך שכאשר הוא עובר בטרנזיט על כוכבים או בתים במפה, הוא מדגיש אותם. מפעיל אותם, כמו זרקור. כשהראש עולה על הראש, ישנו סיוע לממש את `השיעור` בחיים. צריך רק לזכור, שכהראש על הראש, בעת ובעונה אחת, גם זנב הדרקון עולה על הזנב. ושם זה פחות נחמד. ולמרות זאת האופוריה והאופטימיות חוגגות. אז כדאי להמנע משחצנות, קולניות וראוותנות במיוחד בעניינים פיננסיים. לבחון שינויים (במיוחד עסקיים) בזהירות לפני שמתחייבים מומלץ לשים לב לכל נטייה להזנחה של מחויביות בריאותיות או אחרות לשמור על שגרת חיים סדירה, ידידות, פתיחות ונדיבות כי ה`מזל` מאיר פניו. אבל בזהירות, לא להסתחרר. ..... L&L TALYA

למעלה