ראש הממשלה מגיע מחר ללוד כדי לדון בעתידה.

הגיע הזמן

אבל לא מאמינה כלכך ב-ביבי הוא איכזב ומאכזב אותי כל פעם מחדש מעניין מה מצבינו והאם מבחינתו הוועדה הקרואה יכולה לעזוב

בלתי אפשרי להחזיר את הגלגל אחורה, השאלה היא

מה אפשר לעשות הלאה כדי לשפר ולהפוך אותה לטובה יותר? אני אישית מאמינה שהעיר תשתדרג מבחינות רבות בחמש שנים הקרובות: יש את בית המשפט המחוזי שנבנה כרגע, זה יוביל לשיפוץ הקניון בגלל הקירבה, יש את משרדי רכבת ישראל האזוריים שיהיו בעיר, הפסיפס ועוד פרוייטים של בנייה ואוכלוסייה טובה שצפויה להגיע לעיר בקרוב. ומעבר לזה יש את הפעילות המוגברת של המשטרה, יחידות מג"ב והשב"כ פה בעיר שיעזרו עם הבעיות הקיימות. צריך לקוות רק לטוב!

הגלגל הוחזר אחורה.........

בשנים האחרונות אנחנו לא התקדמנו לשום מקום - רגב הפיל את העיר בגדול בשנים האחרונות אנו מנסים לצוף על המים ולא לתבוע אני בעד להתקדם הלאה, אני מאד אוהבת את העיר הזו הלוואי!!! ימים יגידו בשורות טובות בעזרת השם

מר ביבי החליט לרדת אל העם??

אולי אנחנו צריכים להגיד תודה לרוצחים השפלים, שרצחו את שני ההורים מול ילדיהם,אולי זה מה שזיעזע את מקבלי ההחלטות במדינה. אני מקווה שיבוא אדון ביבי, ויבואו השרים אחד אחד,ויבואו המג"בניקים והיס"מניקים והשב"כניקים ויראו למשטרה איך עושים את העבודה בעצם. איך לא כל רצח הוא "על כבוד המשפחה",ואיך לא אומרים למורחק להגיע לתחנה ועוצרים אותו על שהגיע... המשטרה בארץ היא ביזיון אחד ענק. השב"כ פותח את כיתותיו...שוטרים-לכו ללמוד איך עובדים!!! שי

גל..

אני לא הייתי היום בישיבה. זאת ישיבה סגורה לאנשים מסוימים. אני אנסה לברר מה היה שם

Jen74

New member
ראיתי בחדשות צילומים מהביקור

מר נתניהו אמר שלוד תהיה העיר הראשונה בישראל שיופעל בה שיטור עירוני. מה זה אומר? האם אין לנו שיטור עירוני בלוד? אנחנו הרי משלמים בארנונה תוספת של אבטחה כל חודש. אז למה זה בדיוק? אני מבינה שמשטרה זה משהו של משרד לבטחון פנים. שיטור עירוני כנראה יגיע מתקציב העירייה שמשרד הפנים מעביר לכל רשות מקומית. אם לא היה שיטור עירוני בלוד עד כה, אז על מה שילמתי במשך איזה שנתיים? שלא לדבר על זה שבגני אביב אנחנו משלמים גם לאורית אור לצורך תחזוקת השכונה, משהו שלדעתי העירייה אמורה לטפל בזה.

אורית אור...

בתור שרברב שנותן שירותים לחברת שגריר מערכות שנותנת שירותים לאורית אור שנותנת שירותים לדיירים .... אני הבנתי שאורית אור מטפלת רק בדברים ששייכים לביניינים ולא לדברים עירוניים ז״א שנניח צינור של העירייה מתפוצץ העירייה מתקנת אותו ולא אורית אור... אבל צינור של הביניים( צינור משותף) אורית אור תתקן. צינור של דייר, הדייר יתקן. ככה אני הבנתי... בקשר לשיטור העירוני, אני בודק מול מי שמבין... שי

Jen74

New member
לגבי צנרת מים, הבנתי שגם זה כבר לא העירייה

זה כבר תקופה מסויימת ש"מי לוד" אמורים לטפל בזה. אחרי שכתבתי את זה נזכרתי שבעצם יש פעילות עירונית של פינוי אשפה וגזם ולגבי מה שקשור לניקיון בבניין זה בעצם אורית אור על תקן של ועד בית. כמו גם תיקון האינטרקום, הדלת, תיבות הדואר.

למעלה