ראש הממשלה שלנו, היה ודי.

ראש הממשלה שלנו, היה ודי.

אכן מצבו קשה וכולנו תקווה שישתפר מצבו. אבל דעו לכם כולם, שיש אחד בשמיים שמחליט אחד ואין אחר מלבד. מה ששרון עשה להרבה יהודים יקרים , ההתנתקות, הקשר עם הערבים, לחיצת יד עם המנהיגים המושחתים, נתינת שטח שלנו לעם הערבי, זה לא יעבור ככה בשתיקה. אלוקים יושב שם למעלה, ומחליט החלטות, וכל אחד מקבל מה שמגיע לו. שבת שלום

יסמין711

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

מי אתה שליחו של אלוקים?עלאק נתינת שטחים תזהר שלא יבוא לך בבומרנג

anatb18

New member
כל עוד הוא לא רצח במו ידיו

לא מגיע לו למות... "ה' נתן לך דבר נפלא, את החיים במתנה.." החיים זה מתנת אל, שלא משנה כמה תטעה חוץ מלרצוח לא מגיע לך למות!

יש לך ללמוד עוד הרבה בחיים.

חוץ מהמשפט הזה מה עוד את/ה יודעת? בהחלט נתן מתנה, אבל ביתה גם בחירה, לעשות או לא לעשות וראש הממשלה עשה, ולכן הוא ישלם. להיות בשמחה תמיד.

mean girl 16

New member
איך אתה לא מתבייש?

גועל נפש. מי שם אותך שתגיד איזה חשבונות מנהל אלוהים? אין לי ספק שכשיגיע זמנו(בעזרת השם לא בקרוב), אלוהים ישלח את גיבור ישראל לגן עדן.. כי פשוט אין אופציה אחרת לאדם שגאל את ישראל.

../images/Emo45.gif

כמו שכבר כתבתי, זוועה לשמה. גועל נפש איכס זה פשוט מגעיל אותי על מה אתםן שמחים כל כך????? אני לא קולטת שרון נתן את כולו לטובת המדינה הזו,כדי שתמשיך ותתקיים אני לא מבינה .... באמת שלא

וגם אם לא-

הלווווווווו זה ראש ממשלה בישראל!!!!! וחוץ מזה, אדם, יהודי, אחרי הכול!!!!!!!! בן אדם.. נורא.

לילוש511

New member
מי אתה שתחליט..

למי מגיע עונש ולמי לא??? מה אתה מתיימר להיות אלוהים??? יש אלוהים אחד וזה בטח לא אתה! ומי שמאחל עונש לבני אדם גם אם הוא לא אוהב אותם הוא לא בן אדם! תתבייש לך חבל שיש אנשים כמוך במדינה.

anatb18

New member
אני קוראת תתגובה שלך-משפלה אחת

ואתה מעביר בי חלחלה... כן מתחילה מלחמת אחים... יהודי ששונא יהודי כל המתנחילם שלצערי גורשו מביתם, נכון צעד קשה שוכחים אלפי חיילים שנהרגו בעזה בשביל להגן עליהם.. בתור חיילת אתם לא יודעים מה חיילים עוברים... כל לשפוט אחרים אבל לפני ששופטים אחרים, תשפוט את עצמך! אסור לשמור טינה זה משו מהתנ"ך לכל הדתיים שמאחלים לו למות!!! אנשים עושים טעויות לפעמים גדולות ומטעויות לומדים, ל-א משלמים!! ואם ההתנתקות הייתה באמת טעות הוא רק יילמד ממנה...

סליחה? אני אשלם על הטעות של ראש הממ

הממשלה? אין כזה מצב הוא ישלם וישלם ביוקר. אני לא מאחלת לאפ אחד להיות חולה. אפ אחד לא מקלל אותו וכולם מאחלים לו החלמה מהירה. אני רק הסברתי שמה שהוא עשה ליהודים, הוא לא היה צריך לעשות יש אחד ולא אחר מלבדו,זה הקדוש ברוך הוא, והוא נותן לכל אחד מה שמגיע לו. גם את תקבלי מה שמגיע לך אם לטוב או לרע. כמוני וכמו כל יהודי אחר.

avm38

New member
אותי מדאיגה צורת החשיבה שלך כי

למרות מעשיו של שרון בהחלטה להתנתקות אני חושב שאותם מתנחלים ששמחים על מצבו הבריאותי הקשה ועוד מפגינים זאת ברבים ממש כמו ערבים אם לא יותר גרועים מהם מה לדעתך יהיה החשבון של אלוקים אם אנשים כאלה שבשעה כזו קשה של אדם של מדינה עושים חשבון וסוגרים מעגל עם סוג של נקמה אל תבין אותי לא נכון אני מבין לליבם אבל הם עושים מעשה שלא יעשה זהו יהודי קודם כול והם צריכם להתבייש ובניהם אתה

mean girl 16

New member
../images/Emo45.gifלגמרי.

צביעות גמורה! איך אדם יכול לכבוש כיפה ובאותו זמן לייחל שיהודי אחר(ועוד מנהיג ישראל!) ימות, איך?!

יאללה יאללה יחולה נפש

כאילו שהיה לנו מה לחפש בעזה מי שרוצה מוזמן לחזור לשם רק שחיילי צה"ל לא יסכנו את חייהם בשבילם עזיבת עזה היה הצעד החכם ביותר שעשתה מדינת ישראל.

trigotrigo

New member
אל תדאגי, גם את וגם אני נקבל את מה

שמגיע לנו, גם לגבינו אבינו שבשמים יושב למעלה ומחליט החלטות. מה שכן, אין לנו זכות לדבר בשמו, כי אנחנו לא הוא.

../images/Emo45.gif

פשוט גועל נפש השמחה לאיד הזו.. זה מראה עד כמה האנשים האלה חולים בראש, לשמוח על מצבו הרע של ראש ממשלה, שנתן את עצמו למען המדינה הזו וקיומה... פשוט חרפה!!!! אין לי מילים

למעלה