"ראש העיר לא לוקח אחריות..."

קונסולה

New member
"ראש העיר לא לוקח אחריות..."

כך אמר היום בתכנית "עצם העניין" חבר המועצה, מוריס גנון בעקבות נטילת סמכויותיו על ידי ראש העיר. גנון טען שראש העיר אינו יודע לקחת אחריות ובאופן שיטתי מגולל את האשמה לעבר עובדי העירייה כמו: גדי כץ, סימה נמיר, ועוד רבים. מה דעתכם?

poza

New member
קונסולה-את פותחת פה מלחמה!

רק שתדעי. ונשמח אם תכתבי או תתמללי את מה שמר טיילת אמר. שנדע להתייחס. ומה הקשר לגדי כץ וסימה נמיר, תתמלילי.

poza

New member
השאלות שלי מסופ"ש עדין רלוונטיות

שאלתי, אבל לא קיבלתי תשובה. אולי לך קונסולה/אמיר איבגי התשובה. או שמא ציטוטים נרחבים מהמכתב של גבי קדוש. אחרת איך נוכל להתייחס לנושא בהרחבה הראויה לו.

pilovich shahaf

New member
מוריס גנון-"החל מרגע קבלת מכתבי זה../images/Emo88.gif

...אינך משמש עוד כמחזיק תיק התיירות בעירייה..."

pilovich shahaf

New member
poza ביקשת , התחננת לקבל פרטים../images/Emo4.gif

...היתכן שלא שמת לב לשירשור הזה, היתכן שאשכול זה ברח מעיניך הטרוטות...

pilovich shahaf

New member
poza אההה הבנתי היית צריכה את

ההסכם הקואליציוני, בשביל להבין, מה קרה החום ייבש לך את המוח, או שאת צריכה עוד תמונות שאביא לך...

poza

New member
אני עדין מנסה לעכל את המכתב

אל תדאג לי, לרגע לא היתה לי כוונה להתעלם ממנו או ממך.

פ ו פ א י

New member
מאיפה, יאאלה!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

היי בוס.אהלן פוזה!! שמע, שיחקת אותה הפעם. אני יודע שאתה ראש המוסד, אבל לפעמים אני לא מצליח לקלוט מאיפה אתה מפנק אותנו( בשמחה, בשמחה..!!) במסמכים אותנטיים כאלו. ממש עסיס, עסיס !!!! במקום לשלוח לך שרשור אחר אני יכול כבר לומר לך שבקשר ליישוב החדש הזה "אורה" משהו, אני מסכים עם דברייך במאה אחוז!!! רק תפסיק כברעם הקישור הזה של יוסי שריד!!! די !!! הבנואת הפואנטה.. בתודה, פופאי המלח.

poza

New member
שלום לסגן ראש המוסד

אולי תבהיר את כוונותיך לגבי באר אורה. ואני מצטרפת לברכות לפילוביץ´ על המסמכים. עכשיו רק התמונה שלו חסרה בכדי להשלים את הספר, עליו אני עמלה מאז כניסתי לפורום הזה. ויש לי כבר שם. "הצדק תמיד ינצח" מאת שחץ פילוביץ´

פ ו פ א י

New member
יפה. קניתי!!!../images/Emo171.gif../images/Emo77.gif

פוזה יקרה. אני לא יודע אם הצדק תמיד מנצח (הנה תיראי:דרעי זכאי ויושב בכלא..) אבל תישמרי לי כמה עותקים מהספר!!! בנוגע ליישוב החדש -- אני חייב להסכים עם הבוס שלי בדבר.(כמובן, בתנאי שהעובדות נכונות!!). חבורות של נובורישים שכל חייהם עשקו את הטבע והיקום (שאגב, נושא שיקר לליבי!)ופתאום - ופ"ש כבר ידאג לגלות לנו מאילו אינטרסים..- מתחברים לטבע. ב א מ ת !! שלך, פ ו פ א י המלח.

pilovich shahaf

New member
פופאי משהו מיוחד בשבילך לשינה..../images/Emo7.gif

זמר - הולך ונעלם... דן אלמגור - על הצורך על הצורך בשימור הזמר העברי... בה´ באייר- ז´ בסיוון תשס"ב 17/4 - 18/5 שנת 2002 בחסות השר מתן ןילנאי- שר המדע תרבות וספורט אמנות לעם. השיר שניגנז: "זמורות יבשות" - מילים ולחן: דן אלמגור המילים של השיר נילקחו מתוך סיפרו "בין שתי תרבויות" של ד"ר משה נחום, "נשיא הפדרציה העולמית של יהדות תימן וחבר הקונגרס היהודי העולמי", שבו מספר משה נחום את הסיפור הבא...:- ...ברחובות, שלוש נשים תימניות נתפסו מקוששות זמורות יבשות בכרם ענבים בעונת החורף. הן ניקשרו בשיער ראשן לזנב הסוס. הן ניגררו והולקו, ברחובה המרכזי של המושבה רחובות, על ידי אחד ממשפחות האיכרים. יונתן.מ. אשמתן, שהעזו לקושש זמורות יבשות, מכרם ענבים לא מגודר. השפלה זו לא מצאה חן בעיני הערבים והבריטים,ומועצת המושבה החליטה לקנוס את האיכר בחצי בשליק...{חצי גרוש}. מחוץ למשפחתו של יעקב פינש טין שהתקוממה, איש לא התעניין. לא רק זאת.... המשך הסיפור יבוא צמוד להתפתחויות בפרשת היעלמותם של ילדי תימן, הנשים ורכושם... השיר ניגנז, לאחר איומים של התקשורת בכלל והמימסד בפרט" על דן אלמגור אישית והזמר יזהר כהן שעמד לשיר אותו במופע מרהיב ביד אליהו, אפילו הקליפ היה מוכן, אבל הכל נימצא במגירה... מצ"ב הקובץ המתאר את האירוניה של ההיסטוריה מאת דן אלמגור בחסות משרד המדע תרבות וספורט, וכמו כן הקטע הרילוונטי מסיפרו/הבג"צ שמתאר את הסיפור שלעיל... מבחן היה ותוצאה יש....הנשים מתו מבושה, עריריות.

למעלה