ראש העיר של עיר הולדתי

ראש העיר של עיר הולדתי

איזה מסכן טירוף מערכות הולך לנו במדינה !איתמר שמעוני פתאום טוענת עובדת שיש לה ראיות כנגדו והיא דורשת פיצוי כספי גדול,הוא טוען מבשלים לו אויבים משהו,זה כבר ראש העיר השני ששולחים אליו מישהי
נראה אך יתפתחו העיניינים ואם תהיה תלונה ,כי היא דורשת כסף רב!

מה אגיד לכם מפחיד כבר להיות איש ציבור ,אתה לא יודע מאיפה זה בא לך ,איזה סעיפים איזה סיכולים ממוקדים

אני מתנהל מול חול אירופה ודרום אמריקה ואין הטרדות כלל אצלם,אתה מחמיא יפה רואה את התגובה וזורם מי שזורם ,לא כל אחד ששולח מייל או מנסה להתחיל הוא מטריד,אם הוא חוזר על עצמו ואתם מציינים במפורש אתה מטריד אותי וזה בתדירות גבוהה כל יום למשל אז זה הטרדה ,ולא הודעת אס אם אס אחרי 3 חודשים פתאום היא בגדר הטרדה

פשוט כבר לא יודע מה לומר אנו עם ומיוחד מאוד ,ואם לא נאתחד ונלמד להסתדר לא נוכל להמשיך כך

מדינה בטירוף

צלשלספק

New member
צ'מע...

אני אומר לך בתור סטרייט שבסיטואציה כזו, שיש כל כך הרבה בחורות שמסובבות לך ת'ראש עד שאתה עומד לאבד שליטה - וואלה עדיף להיות גיי

אני אסביר לך למה.
תחשוב שנניח חמישים אחוז מהגברים לוקים בהומופוביה קשה, אז כבר חמישים אחוז ברחו לו עוד לפני שהוא אפילו התחיל איתם, נניח שעוד 20 אחוזים בכלל לא היו בטעם שלו, אז כבר אנחנו על שבעים אחוז, אבל מה עם עוד עשרה אחוזים שהיו מורידים לו וואחד כאפה ולא בכבוד שלהם להתלונן? אז אנחנו על שמונים אחוז שהוא לא יסתבך,
תוסיף על זה מע"מ 18 אחוז, כי זה משרד ממשלתי, והנה אנחנו כבר על 94% אחוז + 4% טעות דגימה שיהי לו קשר רציני ויגמר יפה ואחוז אחד שהוא נופל עם מישהו שיתלונן על הטרדה - והנה, לא היה עדיף לו להיות גיי?

תשמע

זה היה טיימינג לאחר שפירשו את דבריו כראות עינהם לגבי ערבים! לא יאמן איזה תזמון בול שבוע ,זה מה שקורה שרצוי גם אם צודקים לשתוק כאן ,ולפעמים גם אם הציבור צודק הנהגה והתקשורת מערבבים את הציבור פשוט

תשמע עבדתי עם קהילת הגייז והטרנסגרים כמעט חודש בנושא פרסום ,אצלם גונגל מטורף לא הטרדה ולא בטיח בא לי אני חם אני מציע מדובר על תוך 10 דקות שהייתי בהלם מהבהמיות בשל כך
זה היה מצחיק חייכתי וסירבתי בנימוס,אם היה כאן עם המין הנשי כמו אצלם איזה חגיגות ועונג עילאי מהסקס

על מה תתלונן על הטרדה על גיי שאמר לך שאתה חתיך והוא רוצה לעשות אותך ולטעום וכו?

מסקרן לדעת מה יצא מהסיפור?כי לרנטגן גם שלחו נערת פיתוי בתמורה ל50 אלף שח ומאז הוא לא מקבל נשים ,אם הוא שכב בהסכמה והיא לא כפופה לו אז זה יסגר ,אם היא הייתה עובדת וכפופה לו אז יש את הסעיף הניצול מרות ,למרות שזה פאדיחה ככה להיות עם כתם בגלל זה צל ,צריך להזהר יותר ויותר בדרך כלל אלו עם הכסף והמעמד מועדים לפורענות הם יודעים למי ללכת!

בגלל זה עדיף לשלם את ה300 שח ולהיות בראש שקט

וכשאתה מול חול

אין וזה לא עולה בשיחות איתם ,בחור מחזר יפה אפילו וירטואלית ,וגם את הלא ממנה הוא מנומס כל כך שאין לך רגש טעון כלפיה ,זה מדהים שמתי לב לכך בחיי מולם מול אירופה דרום ומרכז אמריקה

תשמע זה כתם לא נעים,אני רק חחושב על אלו שמשלמים בשקט ולחסוך לעצם בושות בבית בעבודה ובחוץ

בגלל זה תמיד לא עליתי לקפה סתם מבלי לבדוק לגמרי הכול מסביב !כבר נתקלתי בפרודות במקרה ממש דקות לפני הסקס ולא חטאתי לבוראי עם אשת איש

עולם מטורף שגורם לי לרצות להיות בקשר עם אחת חמה ואוהבת ובקשר נכון מאשר להיות מחוזר ,שנאלץ בגלל הרווקות לנסוע עד חצי שעה לפה ולשם לקפה קסום

אשלח לך במסר פרטי מי מגיעה לארץ ואני מתלווה אליה חבר שלה פשוט סומך כל כך !אני למשל לא הייתי שולח את חברתי לכמעט חודש אפילו שיש משפחה כאן לבד הייתי מצטרף:)

סופ"ש חמים ונעים

למעלה