מה הקשר?אבל על 5 יהודים עצירים מנהליים שמשתחררים...אוי וי זמיר, לא התייעצו עם השב"כ..
כמה צביעות, כמה גועל
הקשר הוא שהשב"כ מסביר שאין שום בעיה ביטחונית עם עיסקה, כי הוא ידע להתמודד עם כל המחבלים המשוחררים, אז אם מאות רוצחים שמרצים עשרות מאסרי עולם אחרי מעשי טבח או פיגועים המוניים הם לא בעיה, אז מה הבעיה לשחרר את אלה שהשב"כ אפילו לא מוסר את הראיות נגדם מחשש לחשיפת מקורות מידע ולא מאפשר להם להישפט על פי חוק ולא מאות, לא עשרות, רק חמישה. מה בית החמישה האלה הבוס של ברוך גולדשטיין?מה הקשר?
לא. הוא לא מסביר את זה. הוא רק מוכן להתמודד עם הבעיה למען שחרור החטופים.הקשר הוא שהשב"כ מסביר שאין שום בעיה ביטחונית עם עיסקה, כי הוא ידע להתמודד עם כל המחבלים המשוחררים, אז אם מאות רוצחים שמרצים עשרות מאסרי עולם אחרי מעשי טבח או פיגועים המוניים הם לא בעיה, אז מה הבעיה לשחרר את אלה שהשב"כ אפילו לא מוסר את הראיות נגדם מחשש לחשיפת מקורות מידע ולא מאפשר להם להישפט על פי חוק ולא מאות, לא עשרות, רק חמישה. מה בית החמישה האלה הבוס של ברוך גולדשטיין?
אני סומך על בר השמאלני כמו על ברסלר וגולן. אם זה היה תלוי בשמאלנים צבועים כמוהם מדינת ישראל כבר מזמן לא היתה קיימת.הקשר הוא שהשב"כ מסביר שאין שום בעיה ביטחונית עם עיסקה, כי הוא ידע להתמודד עם כל המחבלים המשוחררים, אז אם מאות רוצחים שמרצים עשרות מאסרי עולם אחרי מעשי טבח או פיגועים המוניים הם לא בעיה, אז מה הבעיה לשחרר את אלה שהשב"כ אפילו לא מוסר את הראיות נגדם מחשש לחשיפת מקורות מידע ולא מאפשר להם להישפט על פי חוק ולא מאות, לא עשרות, רק חמישה. מה בית החמישה האלה הבוס של ברוך גולדשטיין?
יש שמלאנים קיצוניים שחושבים שליהודים מגיע לשבת בכלא רק על עצם המגורים בצד המזרחי של הקו הירוק. ומבחינתם גם מגורים ב"שטח כבוש" זה פשע בפני עצמו. בעצם גם הנרי שלנו חושב כך.אני סומך על בר השמאלני כמו על ברסלר וגולן. אם זה היה תלוי בשמאלנים צבועים כמוהם מדינת ישראל כבר מזמן לא היתה קיימת.
אלא אם כן מדובר בכיבוש מוסלמי רצחני של 58 מדינות בכל רחבי העולם, ואז זה בסדר גמור מבחינת אותם שמאלנים צבועים שקוראים להחזרת שטחים שנכבשו ע"י מדינות ערב המוסלמיות שפלשו למדינת ישראל ללא שום התגרות מצידה בכדי לחסל ולהשמיד את המדינה היהודית שהאו"ם אישר את הקמתה בשנת 1948 בשם "כיבוש" ללא שום בושה, בעודם מכשירים את הכיבוש האמיתי המוסלמי הרצחני ולא רואים בו שום פשע ושום בטיח. צביעות כבר אמרנו? אין יותר צבועים מהשמאלנים.יש שמלאנים קיצוניים שחושבים שליהודים מגיע לשבת בכלא רק על עצם המגורים בצד המזרחי של הקו הירוק. ומבחינתם גם מגורים ב"שטח כבוש" זה פשע בפני עצמו. בעצם גם הנרי שלנו חושב כך.
אני לא בטוח שבזכות הימין "הלא צבוע"אני סומך על בר השמאלני כמו על ברסלר וגולן. אם זה היה תלוי בשמאלנים צבועים כמוהם מדינת ישראל כבר מזמן לא היתה קיימת.
אני לא בטוח מה גרוע יותר. חמישה האלה הם משלנוהקשר הוא שהשב"כ מסביר שאין שום בעיה ביטחונית עם עיסקה, כי הוא ידע להתמודד עם כל המחבלים המשוחררים, אז אם מאות רוצחים שמרצים עשרות מאסרי עולם אחרי מעשי טבח או פיגועים המוניים הם לא בעיה, אז מה הבעיה לשחרר את אלה שהשב"כ אפילו לא מוסר את הראיות נגדם מחשש לחשיפת מקורות מידע ולא מאפשר להם להישפט על פי חוק ולא מאות, לא עשרות, רק חמישה. מה בית החמישה האלה הבוס של ברוך גולדשטיין?
כולם יודעים שבר שמאלני עלוב שהבעל השמאלני של ברסלר האחראית לתופעת הסרבנות בצה"ל חבר טוב שלו.אבל על 5 יהודים עצירים מנהליים שמשתחררים...אוי וי זמיר, לא התייעצו עם השב"כ..
כמה צביעות, כמה גועל
כשמשחררים יהודים כדי "לאזן" שחרור מחבלים מתועבים, זה אומר הכל, הקבלה?אבל על 5 יהודים עצירים מנהליים שמשתחררים...אוי וי זמיר, לא התייעצו עם השב"כ..
כמה צביעות, כמה גועל
השמאלנים האחרונים שיכולים לדבר על סמרטוטים. אין יותר סמרטוטים מהשמאל ולא יהיה לעולם.אני מבין שההתקפלות של ביבי הסמרטוט משגעת אתכם.
אז אתם מחפשים על מי לפרוק את תסכולכם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.