ראש השב"כ נגד קדימה

• פותח הנושא byzon
  • פורסם בתאריך

byzon

New member
ראש השב"כ נגד קדימה

ראש השב"כ כפי שמעולם לא שמעתם ערוץ 10 חשף התבטאויות חריגות של יובל דיסקין בשיחה סגורה עם תלמידי מכינה קדם צבאית. "הפוליטיקאים עסוקים בבחירות, הטיפול שלהם לא טוב ויש לזה השלכות שחוזרות אליי בתפקידי" דפדף בחדשות NRG מעריב 6/2/2006 19:59 "לצערי המערכת הפוליטית בישראל נמצאת כבר בתוך קמפיין הבחירות ולכן הטיפול בשבר הזה לא טוב לטעמי. יש לכך השלכות ואם השוליים הקיצוניים בציבור יתרחבו תהיה לכך משמעות מבחינתי כראש שב"כ" - כך אמר יובל דיסקין במפגש סגור עם תלמידי המכינה הקדם צבאית בעלי. ההקלטות נחשפו הערב בערוץ 10. דיסקין הגיע למכינה לפני כחודש ושוחח עם התלמידים על שורת נושאים שעל סדר היום. במרכז דבריו עמדו היחסים שבין ציבור המתנחלים לרשויות החוק במדינה. ראש השב"כ הביע חשש כבד מפני הקצנה בימין וקשר אותה לפעילות החטיבה היהודית. "הגוף הזה לא ייסגר כי יש בעיה", אמר. "אם לא היתה בעיה לא היתה מחלקה יהודית וזה המקום הראשון שהייתי שמח לסגור. אם אתם תדאגו שלא יהיו בעיות אני אסגור אותה מחר בבוקר. אם הייתם יודעים כמה אנשים עובדים שם, אני לא יכול לחשוף את המספר כי אתם הייתם פורצים בצחוק. אבל נעזוב את זה בשקט". ''המערכת לא פעלה טוב'' ראש השב''כ האשים את נוער הגבעות בעקירות עצי הזית, אך גם לקח אחריות לאי מניעת התופעה לכתבה המלאה לדבריו, השב"כ ירדוף אחרי טרוריסטים יהודים בנחישות. "יש אנשים שעוסקים בטרור, פוגעים ברכוש ובאנשים ועושים דברים שלא ייעשו", הוסיף. "אתם יודעים את זה לא פחות טוב ממני. יכול להיות שאתם מצדיקים ויכול להיות שלא - זה לא רלוונטי. כל מה שייפול בתחום האחריות של השב"כ , אני אומר לכם בצורה ברורה: באותה מידה שנרדוף אחרי מחבל של חמאס, אני ארדוף אחרי יהודי שירצה להרוג ערבים. אני מציע לכולכם גם אם זה מרגיז אותכם לחשוב על זה טוב. תבינו שיהודי שעושה טרור בסופו של דבר הוא סרטן בעם הזה, הרבה יותר מערבי שעושה טרור".

byzon

New member
ראש שב"כ התנתקות היא מהלך של עקירה.

ראש השב"כ, יובל דיסקין, הוקלט מתבטא באופן קיצוני וישיר בשורה של נושאים פוליטיים, מדיניים וביטחוניים, בשיחה שניהל עם תלמידי מכינה קדם צבאית בהתנחלות עלי. ההתבטאות החריפה ביותר התייחסה להתנתקות. " יש במדינת ישראל מכבסה של מילים, מפחדים להשתמש במונח הזה של עקירה, קוראים לזה פינוי, אבל היתה פה עקירה". לדבריו, "הצגת ההתנתקות כמבצע הירואי היתה טעות". דיסקין אמר עוד, כי הוא מתנגד לנסיגות נוספות ש"משאירות שטח ללא כתובת". לדבריו, "ביטחונית, אני נגד העברה של שטחים לפלסטינים, גם שטחים שהם בשליטתם, אלא אם יוכח, ונדע, שיש שם גורם פלסטיני שלוקח את השלטון ומבצע את האכיפה. אם אין, ברמה המקצועית, נטו, אני נגד העברה של שטחים". http://news.walla.co.il/?w=//855120

תומרס1

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל אני

חושב שזו שערורייה. אני לא מאשים את התקשורת או את ערוץ 10 הם עשו את תפקידם על הצד הטוב ביותר. אבל דיסקין??? להזכירכם הוא ראש השב"כ, וכשאדם כמו דיסקין ממלא תפקיד כזה אני מודאג.... אני תמיד חשבתי שגם ראש השב"כ צריך להתבטא בתקשורת ולהביע את דעתו וגם ראש שב"כ לא מתערב בהחלטות הממשלה אבל בצורה כזאת??? בשיחה שהייתה "שיחה סגורה"??? טוב שלא אמר דברים יותר גרועים, טוב שלא חשף או פלט סודות מדינה.. אותי זה מאוד מדאיג.. וכמובן מי הראשון להגיב על זה? גדעון סער מהליכוד... מחפשים ומחפשים ומחכים מתי יקרה משהו שאפשר יהיה קצת לנגח את קדימה.

למעלה