ראש השנה אבא החליט להפרד ממני לעד

ראש השנה אבא החליט להפרד ממני לעד

ערב ראש השנה אבא החריש לא טוב ואושפז בבי"ח לצערי המצב החמיר והוא לא החזיק מעמד ונפטר היום ב' תשרי תשס"ה.

בוזיקית

New member
אויייייי אפרסק... ../images/Emo7.gif

כמה עצוב... תחזיק מעמד אפרסק יקר... שלא תדע יותר צער... איתך באבלך ומדליקה
לזכר אביך היקר ז"ל... מתי תיערך ההלוויה? בטח היא תידחה לאחרי החג... אני כאן אם אתה צריך לדבר - במסרים, או בפורום... תהיה חזק אפרסק, תנוחם מן השמיים...

שלא תדע עוד מכאוב ../images/Emo16.gif

אין הרבה מילים ברגעים האלה... כבר לא כואב לו... מקווה שתמצא בך את הכוח לתת לו ללכת ולעבור את התקופה הזו.

נאן

New member
היי אפרסק ושלום רב לכולם../images/Emo24.gif

היי אפרסק שהמקום ינחם. אני יודעת שלא מנחמים בחג ובשבת. אבא שלך כבר לר מרגיש כלום וכמו שאמרתי כאן במיקרים כאלו הוא עבר את הנהר למקום שבו כבר לא כואבים.ולך כמו שאמרו כלום כבר לפני שיהיה לך כח להתאושש מזה אחרי כל התקופה הזו ולתת לו את השחרור המיוחל. אישית קשה לי.בראש השנה הזו עלו בי הרבה תהיות לגבי דעותי המיסטיקניות. בעיקבות הרצח במושב בו נולדתי. אייך יכול להיות מצב שבו אח יהיה המוציא להורג של אחיו אייך הוא בכלל קבל את התפקיד הזה. המשפחה שהיא משפחה חמודה.וחמה ןלמה זה קרה? 3 ימים לא עצמתי עין כמו שצריך.לא חשוב שהיתי עם אורחים. מאז אותו רצח בטעות. זה לא תאונה ולא מחלה. למה? זה לא רצח מוזמן וזה ניתן להגדיר הגנה עצמית.האח שחשב שנכנס מחבל הביתה או פורץ ביקש ויהוי ושזה לא התקבל הוא ירה כי אימנו אותו להיות מכונת מלחמה טובה. ואותו אח שהקדים את שובו ורצה להתחשב בבני משפחה ישנים ולהכנס דרך החלון מת במקום מיריה בראש. 2 צעירים אחד החיים שלו נגמרו והשני יגמרו לו בעודו חי. אייך יושבים שבעה עם האח שרצח? ולמה דבר כזה בכלל קורה? כל הזמן לפעמים אנחנו מתעסקים למה זה קרה לי? חולים מקבלים טיפולים? נלחמים? יש יוצאים מזה ויש לא לכל אחד יש כנראה תאריך יעד מתי הוא מזדכה על הציוד ועולה למלעה. אם הוא גמר את עינינו כאן על האדמה את התיקון שלו. מי שנשאר כאן לא מבין למה? אייך דבר כזה קורה בכלל? לכל אחד יש את הכאב האישי שלו באובדנו על יקירו ואין להשוותו מאדם לאדם. ואת ההתיחסות שלו למצב. אלוקים נתן לך את במתנה את החיים על פני האדמה והוא גם זה שלוקח אותם ממך בסופו של דבר אנחנו רק שחקנים בסרט של חיים שלנו. והוא הבמאי שטורף לנו את הקלפים ומשנה לנו את התסריטים מידי פעם. אז תעשו חיים כל עוד ניתן ומי שמקבל פעמים חיים כמונו צריך למצות כל רגע וכל שעה. וכל שמש שזורחת כל יום. לפעמים קשה לקבל שהתסריט משתנה........ אבל יש כאלה שלא הזדמנות שניה.......הם פשוט מזדכים על ציוד ועולים לתסריט של השמיים. יודעת שאולי הדברים שכתבתי יעוררו התנגדות ואולי הם יהוו חומר למחשבה אבל בחשיבה הזו יותר קל לי להתמודד עם מה שנכפה עלי ולהזכיר לי שאלוקים נתן לנו במתנה... את החיים על פני האדמה..... תנחומי לכל מי שאיבד את יקיריו וברכת שנה טובה ובריאה לכולנו נאנוש

../images/Emo16.gifאפרסק, משתתפת בצערך../images/Emo7.gif

יהי זכרו ברוך
הלואי ולא תדע עוד צער, אפרסק יקר! אילת.

משתתפת בצערך

אני לא חושבת שיש מילים שניתן לומר מעבר. אבא שלי חולה בסרטן, ואני לא חושבת שיש מה לומר. מעבר לכך שלא תדע עוד צער.

whisky1

New member
משתתף בצערך

תנחומיי, שלא תדע עוד צער לעולם. הייה חזק !

למעלה