ראש השנה בפתח... חידוש קשרים

אתי@

New member
ראש השנה בפתח... חידוש קשרים ../images/Emo140.gif

האם זה זמן לחידוש קשרים
מי מכם מתקשר לחברים או מכרים, שמזמן נותקו איתם קשרים כדי לאחל חג שמח ושנה טובה
קיבלתי עכשיו טלפון ממי שהיה המפקד שלי בצבא. לפני כל ראש השנה מישהו מאיתנו מתקשר, וכבר עברו 5 שנים מאז שהשתחררתי מהצבא
בכל אופן זה העלה אצלי מחשבות על חידוש קשרים: למי צריך להתקשר, עם מי התנתק הקשר ולמה, וכו´........

kisses

New member
מה שמצחיק זה שקבלתי עכשיו מסר

מחברה שלא דיברתי איתה איזה חמש שנים מאתר חברים זה נחמד לדעתי לחדש את הקשרים; עכשיו במיוחד כשאני אהיה בארץ אני מתכוונת ללכת לחטיבה שבה למדתי ולראות עם יש שם עדיין את המורים שלי. ואולי לבקש כמה סליחות מאנשים שפגעתי בהם.

אולי זה ישמע מגעיל אבל ממש לא

נמאס לי לרדוף אחרי אנשים.... כן כן...... טוב אצלי הבעיה היא קצת אחרת..... ולא תאמינו אנשים הפסיקו להיות חברים שלי אחרי שאחותי נפטרה בדיוק להפך.. וככה גיליתי מי באמת חבר ומי לא. אז אין לי שום כוונה ללכת לפשפש בפנקס הטלפונים ולהתקשר לאנשים... נראה לי צבוע לאללה אם לא דיברתי אתם איזה שנה ומשהו......

rona25

New member
דווקא אני נורא קיצונית בקטע הזה

גם אני בעבר קיבלתי כל מיני שיחות שנה טובה מכל מיני אנשים שלא הייתי בקשר איתם בכל השנה שלפני זה ואפילו הייתי עושה את זה בעצמי - מכינה רשימת מכולת ומחייגת לכל אחד מהרשימה. אבל מאז התבגרתי ושיניתי את הגישה - אני היום מתקשרת למי שחשוב לי עכשיו, ומי שאני בקשר איתו כל השנה ולא רק פעם בשנה, for the record אותו דבר היה גם בחתונה - החלטתי להזמין את מי שחשוב לי ושאהיה בקשר גם אחרי החתונה ולא איזו חברה נשכחת מימי הביניים שרוב הסיכויים הם שלא אראה אותה לעולם אחרי החתונה (או במקרה הטוב - בחתונה שלה ותו לא), כנ"ל לגבי האקסים שלי ושל בעלי. אני יודעת שזה נשמע רע ואפילו די סנובי - אבל אין לי כח ועצבים לכל משחקי הטלפונים האלו - היתה לי חברה שתמיד אמרה לי "את לא מתקשרת, אני תמיד מתקשרת" וכו´, ונתתי לה "מכתב פיטורים" מחיי....... יחד עם זאת כמובן שלחברים האמיתיים והטובים שלי (שמונים קומץ מצומצם אך איכותי) אני אתקשר ואברך אותם בברכת שנה טובה ומתוקה!

shelycat

New member
................

אני אישית שייכת לזן של אנשים שמשאיר את העבר במקומו-בעבר, יש סיבה לכך שאנשים אלו הם חלק מעברי ולא חלק מההווה שלי והיום כשאני "גדולה" אני לא רואה צורך "לרדוף" אחרי אנשים רק בגלל סקרנות הרי אין להם תפקיד ממשי בחיי ולא ממש בא לי למצוא להם הגדרת תפקיד חדשה בחיי, אם יש לי סיבה להתקשר אני אתקשר ואחדש קשר אבל היום אין לי צורך לעורר מתים ואת אלו המעטים שחשבתי לחדש איתם קשר פשוט הזמנתי לחתונה שלי.

kisses

New member
בשבילי זה יותר קטע של סקרנות

מאשר באמת לחדש קשרים הרי מה יצא לי מזה? עם אני גרה כל כך רחוק

שמופית

New member
לא נראה לי שאני אחדש אי אלו קשרים

רק בגלל השנה החדשה... מקסימום אני ארים טלפון לסבא וסבתא שלי לאחל שנה טובה (אנחנו לא בקשר איתם. לפני החתונה לא דיברנו איתם 7 שנים וכשהזמנתי אותם לחתונה הם הגיעו, אז אולי אני אתקשר לאחל שנה טובה...) אבל בהחלט ישבתי אתמול ועשיתי לי רשימה למי צריך להרים טלפון, למי צריך לשלוח אימייל ולמי צריך לקנות מתנה לחג

danonit

New member
אני גם משאירה את העבר מאחוריי...

יש את האתר הזה hevre.co.il שאפשר להרשם שם ולחפש אנשים מפעם ומדי פעם אני מקבלת מייל מכל מיני אנשים, אבל מה לעשות, מעבר לטריויה על מצבנו האישי ומקום המגורים השיחות לא ממש קולחות. הדוגמה הכי קיצונית שקרתה לי זה שקיבלתי מייל ממי שהיתה בתקופת התיכון והצבא חברה הכי טובה שלי וממש נפלתי מהתרגשות. דיברנו בטלפון שעות והשלמנו את כל השנים וזהו - מעבר לזה פשוט לא היה לנו שום דבר, כל מה שיש לנו במשותף זה העבר, גדלנו להיות אנשים שונים לגמרי. חשבנו להפגש אבל לא אני ולא היא לא מצאנו את הזמן. ההרגשה בבטן היא לא כל כך נוחה, כאילו שהעבר לא מתאים בהווה ויש יותר דברים שהופכים אותנו לזרים מאשר לחברים...

danonit

New member
אבל תמיד יש סקרנות ../images/Emo13.gif

לשמוע מה קרה עם זותי ועם ההיא כבר סוף סוף מצאה מישהו (אגב, לא), ומה קרה לאקס אקס... ושלל פיקנטריה

fila

New member
פעם.........

הייתי שומרת על קשר חד שנתי שכזה אבל בשנתיים האחרונות זה נעלם, גם בחגים כמו בכל השנה אני מדברת רק עם החברות/חברים הקבועים שלי

אביבית1

New member
אני מטלפנת רק לאנשים

שאני בקשר איתם במשך כל השנה. מי ששיך לעבר שישאר שייך לעבר.

אופה3

New member
ולי השנה זה נמאס, מי שרוצה יכול

להתקשר אליי, מטבעי כל יום הולדת,וחגים ושמחות, אני הראשונה להתקשר וכל זה, אבל לצערי וזה בדוק, בחגים ובשמחות שלי אף אחד לא מתקשר, אז השנה החלטתי לשים לזה סוף, ומי שרוצה יודע איפה למצוא אותי, נמאס לי להתייחס לכולם, ולא לקבל את אותו היחס. סליחה שאני קיצונית, זה פשוט עולה לי כבר על העצבים האופה

dorlim

New member
מתקשרת רק למי שחשוב לי לשמור איתו/ה

על קשר ....

למעלה