כל מרק שאוהבים...
אני מכניסה תפוחי אדמה וגזר, בקוביות קטנות, בצל (אני שמה שלם ומוציאה, אחרת הילדים לא נוגעים במרק...) צרור פטרוזיליה (שמוציאים לפני ההגשה) אפשר גם דלעת או כל ירק אחר שאוהבים. בדרך כלל אני מכניסה כנפיים של עוף, הפעם בגלל ריבוי העוף בארוחה אני שמה מספר גלי פרה (להקפיד על איכות טובה ושיהיה כמה שיותר מח). מטבלת בדי הרבה מרק עוף - (סליחה לכל המתנגדים...) הסוד הוא שאני מבשלת את המרק המון המווווון זמן על אש קטנה והוא משחים מעט וכל הטעמים נספגים אחד בשני. אני לא אוהבת סיר לחץ, הכיף הוא להכין את המרק כשעתיים ואפילו יותר לפני הארוחה וכשהאורחים נכנסים, הריח ממלא את הבית!!! לגבי כופתאות - אני קונה בסופר אבקה מוכנה של אסם או תלמה, מערבבים עם ביצה ושמים כ - 15 דקות לפני שסוגרים את הגז. כיסונים - אפשר בשר או תפוחי אדמה, לא הכנתי לבד, אמא שלי מביאה לי...