ראש השנה, טייק טו

ראש השנה, טייק טו ../images/Emo6.gif

לאן שאני לא הולכת, ומה שאני לא עושה, קופץ לי מול העיניים זה שתיכף סילבסטר. באופן אישי אני לא ממש חוגגת את העניין (לא בהתרסה, אני פשוט לא כ"כ מתחברת לעניין החגיגות בהקשר הזה, ושומרת את האנרגיה לקראת האירוויזיון.) - אבל בכל מה שנוגע להתחלות חדשות - אני מאוד בעד. את תחושת תחילת השנה אני דווקא מקבלת בראש השנה, אבל מכיוון שבכל זאת אנחנו עובדים עם לוחות שנה לועזיים חשבתי שנשב סביב המדורה ונעשה ככה סיכום ראוי של השנה:
אילו דברים טובים קרו לכם השנה
קרו לכם גם דברים פחות טובים השנה
(אפשר לדלג אם זה עושה לכם רע.)
מה הייתם רוצים שיקרה, ו/או רוצים להשיג ב-2005
וכמובן... ה-New Year's Resolutions: מה תעשו השנה כדי לשפר את חייכם

הימים חולפים...

האמת היא שאני גם יותר מתחברת לראש השנה היהודי, ובכל זאת אני אענה.
אילו דברים טובים קרו לכם השנה
יצאתי מהבית ושכרתי דירה עם שתי שותפות. שינה לי את החיים מהקצה אל הקצה כמובן, וזו אחת החוויות המדהימות שעברתי בחיים.
קרו לכם גם דברים פחות טובים השנה (אפשר לדלג אם זה עושה לכם רע.)
לא משהו יוצא מגדר הרגיל..
מה הייתם רוצים שיקרה, ו/או רוצים להשיג ב-2005
רוצה להתחיל ללמוד סוף סוף. כנראה שזה יקרה באוקטובר, רק שקודם צריך להירשם, ועוד קודם צריך להחליט מה להירשם...
וכמובן... ה-New Year's Resolutions: מה תעשו השנה כדי לשפר את חייכם
ממממ.... קשה להגיד. צפויים לי כל כך הרבה שינויים בשנה הקרובה שקשה להגדיר משהו מהם כמשהו שאני אעשה כדי לשפר את החיים. אני מניחה שכשאני אתפטר מהעבודה שלי זה יהיה שיפור לטובה

m L m

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אילו דברים טובים קרו לכם השנה - עזבתי ת'בית.
קרו לכם גם דברים פחות טובים השנה (אפשר לדלג אם זה עושה לכם רע.) - דודה שלי עברה לגור בארה"ב
(אנחנו מ-אוד קרובות) מה הייתם רוצים שיקרה, ו/או רוצים להשיג ב-2005 - למצוא עבודה בתחום הגרפיקה. וכמובן... ה-New Year's Resolutions: מה תעשו השנה כדי לשפר את חייכם - את זה אני עושה בראש השנה העברי
*תרגום - מנסה להתחמק מהחלטות שכאלו*

למעלה