ולוואי וכל הפרטנרים שלנו היו רק יפים ולא אנושיים [סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםם]
אבח"י Well-known member 6/9/21 #1 ולוואי וכל הפרטנרים שלנו היו רק יפים ולא אנושיים [סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםם] קבצים מצורפים 2.jpg KB 84.1 · צפיות: 2 3.jpg KB 50.8 · צפיות: 2 4.jpg KB 139.9 · צפיות: 2 5.jpg KB 52.8 · צפיות: 2 6.jpg KB 54 · צפיות: 2 7.jpg KB 54.7 · צפיות: 2 8.jpg KB 62.1 · צפיות: 2 9.jpg KB 37.2 · צפיות: 2 10.jpg KB 77.8 · צפיות: 2 11.jpg KB 82.4 · צפיות: 2
GoldenEyes Well-known member 6/9/21 #2 נכתב ע"י אבחי: ולוואי וכל הפרטנרים שלנו היו רק יפים ולא אנושיים [סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםם] לחץ כדי להרחיב... תודה רבה גם לך שתהיה שנה טובה ומתוקה ונטולת קורונה ושאר בישין מריעין ושתזכה גם אתה להנות מכל הגופות שאתה מביא לנו פה
נכתב ע"י אבחי: ולוואי וכל הפרטנרים שלנו היו רק יפים ולא אנושיים [סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםם] לחץ כדי להרחיב... תודה רבה גם לך שתהיה שנה טובה ומתוקה ונטולת קורונה ושאר בישין מריעין ושתזכה גם אתה להנות מכל הגופות שאתה מביא לנו פה
אבח"י Well-known member 7/9/21 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: תודה רבה גם לך שתהיה שנה טובה ומתוקה ונטולת קורונה ושאר בישין מריעין ושתזכה גם אתה להנות מכל הגופות שאתה מביא לנו פה לחץ כדי להרחיב... המסג'יסט שלי מספיק לי בהחלט
נכתב ע"י GoldenEyes: תודה רבה גם לך שתהיה שנה טובה ומתוקה ונטולת קורונה ושאר בישין מריעין ושתזכה גם אתה להנות מכל הגופות שאתה מביא לנו פה לחץ כדי להרחיב... המסג'יסט שלי מספיק לי בהחלט