ראש השנה..

Fufu The Girl

New member
ראש השנה..

אז...
איפה עושים את החג? בצד שלכן או אצל המשפחה של הבעל?
אתן מכינות משהו? קונות מתנה? מה מתכננות ללבוש?
ובכלל.. אתן טיפוס של חגים משפחתיים?

*ההודעה נכתבה בלשון נקבה, אך מיועדת לשני המינים...

Princess Lotta

New member
בצד שלו - הקרבתי את ראש השנה

תמורת פסח
(אני לא מסוגלת לראות גפילטע פיש
)
&nbsp
זה החג הראשון הרציני שלנו כזוג נשוי (בפסח שעבר היינו בירח דבש והתחמקנו מהדילמה) והמתנה כבר הוזמנה - אלבום חתונה עם דגש על תמונות משפחתיות וחברתיות מהצד שלו (הזמנו לכל צד אלבום מיוחד שמחציתו זהה ומחציתו מותאם עם האנשים החשובים לו, הכנו בלופה:).
יום לאחר החג אנחנו מוזמנים לבראנץ' אצל אמי ויום אח"כ לעל האש אצל דודתי. כך שנראה שלא יהיה לנו משעמם החג...
&nbsp
מה אלבש? יש כמה אופציות אבל דיי בטוח שזו תהיה שמלה של רנואר, עם התלבטות קלה בין שמלה בהירה עם הדפס בסגנון יפני לשמלה שחורה עם הדפס לבן אוריינטלי...או שבכלל אקנה שמלה חדשה, בעזרת השם והתלושים של בעלי
(אני עובדת עכשיו דרך חברת אחזקות שזה כמו חברת השמה ברמת המתנות...כלומר אין
)
&nbsp
וכן אני מאוד טיפוס של חגים משפחתיים ובגלל זה נורא קשה לי עם החג הראשון שלא יהיה בחיק משפחתי...

Fufu The Girl

New member
וואי...

מתנה מקסימה, כל הכבוד על ההשקעה!!!!

אנחנו עושים אצל דודים שלי.. אז אלבום חתונה לא ממש רלוונטי, ובכלל... עוד לא בחרנו תמונות לאלבום שלנו...

אז אני צריכה לחפש מתנה אחרת...

אנחנו כנראה נחגוג במסעדה טובה

מתכננת להפתיע את הבחור ולקנות תפוח ודבש כך שנאכל תפוח ודבש

&nbsp

חגים - השנה יהיה יותר כיף

אז זו השנה הראשונה שאנחנו לא בלונג דיסטנס, מה שאומר שנוכל לחגוג את החגים יחד! החגים עבורנו הם עניין תרבותי גרידא, לא דתי, אז אנחנו לא מרגישים צורך להקפיד על הכללים. פשוט מנסים לעשות משהו שעושה לנו טוב ומכניס אותנו לאווירת החג. יכול להסתכם בתפוח בדבש או בארוחת חג מושקעת, תלוי מה מתחשק.
&nbsp
המשפחות בארץ אז זה לא אישו, כמובן.

meedas

New member
כנראה "אצלו"

זה לא נושא שמטריד אותנו - הולכים לאן שמתחשק
המשפחה שלי חוגגת במסגרת ארועי החגים בקיבוץ אז בדרך כלל אנחנו הולכים למשפחה שלו לערב החג ומבקרים אצל המשפחה שלי מתישהו במהלך השבתונים
&nbsp
בינתיים לא התבקשנו להכין כלום. כל מקרה, הוא הבשלן (אני ה- סו שף
)
&nbsp
כל שנה חדש הסיפור הזה של המתנות עולה לי על העצבים. אצלנו במשפחה לא מביאים מתנות, אצלו כן. גם הוא וגם אני שונאים לבזבז על זה כסף אז כל פעם הוא משכנע אותי שנבוא בידיים ריקות ואז יש פאדיחה.. השנה, אם אכן ניסע למשפחה שלו, כבר הודעתי שחייבים לקנות משהו. אני מקווה שיחליטו בקרוב אם יש ארוחה או לא, שלא נצטרךלהתארגן על מתנות בדקה ה- 90
כולי תקווה שהסיפור הזה של מתנות יעלם מהעולם מתישהו כי אנשים יבינו סוף סוף איזה בזבוז כסף מיותר ומטומטם זה
&nbsp
לבוש? אין לי מושג. מה שיתחשק לי באות רגע ויתאים לערב קריר של סתו בחיפה. אני לא מהמשקיעות

דובי1401

New member
בצד שלו!

גם אצלי זה חג ראשון רציני שאנחנו חוגגים כזוג נשוי, כולה ארבעה וחצי חודשים נשואים

אז החלטתי לתת מעצמי ולהראות לו שהם גםחשובים לי ולעשות אצלו , למרות שכל האחים שלי ואחיינים יהיו אצל ההורים שלי ואני מפסידה!!!! אבל נו מה נעשה... יהיו עוד חגים.
&nbsp
אין לי מושג מה לקנות מתנה עדיין, אני חייבת למצוא רעיון בזריזות, למעשה בדיוק רציתי לפתוח הודעה לשמוע רעיונות...
קרוב לוודאי שאני לא אכין כלום, אין לי גם זמן . אבל אני לא רוצה לבוא בידיים ריקות אז אני רוצה להכין לפחות עוגות שמרים ככה בשביל הקפה בבוקר .
אצלנו חגים זה משהו מאוד כייף, מאוד משפחתי , בנוסף החלטתי לשמור את החג(אני באה ממשפחה דתית) ולא לנסוע כך שאני אצל ההורים שלו עד מוצ"ש
מקווה שיהיה לי נוח.
&nbsp
חג שמח לכולם!!!

Ruby Gem

New member
אצלנו

עושים את ראש השנה אצל ההורים שלי.
חשבתי להציע לאפות עוגה - אבל אני עובדת בערב החג, אז לא בטוח אספיק (אפילו שממש מתחשק לי לנסות לאפות עוגת שוקולד-דבש, יש למישהי מתכון?)
לגבי מתנה - לא חשבתי לקנות. אמא שלי גם לא מצפה שנביא לה מתנה, היא אוהבת דברים פרקטיים. גם ככה בעוד שבועיים יש לה יום-הולדת עגול - אז אני חושבת להשקיע ולקנות לה עם האחיות שלי מתנה יפה.
אתמול קניתי שמלה שחורה לחג.

אני מאוד אוהבת חגים משפחתיים! זה כיף להיפגש כל המשפחה ביחד.

haych

New member
אצלו

לא מכינים כלום.
רק הבוקר חזרנו לארץ, והוא קרא משהו באוואטספ שהאחיות שלו רוצות לקנות להורים מכונת נספרסו לחג, אז יש מצב שזה מה שנקנה אבל צריך קודם להתאפס על עצמנו ואז להתחיל לברר.
לא חשבתי על מה ללבוש... שאלה טובה! זה באמת הזמן להחליט כי אני עכשיו אצל ההורים ויש לי פה הרבה שמלות שכדאי שאקח איתי אם אני מתכננת עליהן.

אני לא כ"כ אוהבת חגים. זה בד"כ ארוך מדי. כשזה במשפחה שלי אני הרבה יותר אוהבת, אבל מאז שצריך להתחיל לחשוב איפה להיות בכל חג, ולעשות חשבונות, ולחשוב על מתנות... זה ניהיה מה זה מעיק...

למעלה